Για την πρόκριση σήμερα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης, ξεκινάει το Σάββατο η Serie A

Για την πρόκριση σήμερα Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Άρης, ξεκινάει το Σάββατο η Serie A

Τεράστιο ενδιαφέρον για τους αγώνες, πλήθος επιλογών για τους παίκτες του Pamestoixima.gr

Πρόκριση. Αυτή είναι η λέξη που κυριαρχεί στα αποδυτήρια των 3 εκπροσώπων του ελληνικού ποδοσφαίρου στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, μια εβδομάδα μετά τα αρνητικά αποτελέσματα των πρώτων αγώνων της 3ης προκριματικής φάσης σε Europa και Conference League. Ο Ολυμπιακός, μετά το 1-1 του Πειραιά κόντρα στην Σλόβαν, βρίσκεται στην Μπρατισλάβα και φιλοδοξεί να πάρει μια απλή νίκη για να προκριθεί στην επόμενη φάση. Για τον Παναθηναϊκό και τον Άρη, στόχος είναι η ανατροπή της ήττας με 2-0 στον πρώτο αγώνα από Σλάβια Πράγας και Μακάμπι Τελ Αβίβ, αντίστοιχα. Με σύμμαχο την έδρα, «πράσινοι» και «κίτρινοι» θα επιχειρήσουν να πετύχουν ευρείες νίκες για να περάσουν, ενώ ως γνωστόν ο κανόνας των εκτός έδρας τερμάτων έχει καταργηθεί, με αποτέλεσμα κάθε νίκη με δύο γκολ διαφορά ανεξαρτήτως σκορ να οδηγεί τους συγκεκριμένους αγώνες σε παράταση.

Οι προσφορές του Pamestoixima.gr

Οι αγώνες του Παναθηναϊκού με την Σλάβια Πράγας για το Conference League και της Σλόβαν Μπρατισλάβας με τον Ολυμπιακό για το Europa League παίζονται στο Pamestoixima.gr με 0% γκανιότα στην αγορά Τελικό Αποτέλεσμα έως την έναρξη των αγώνων, ενώ  το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλα τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων που πραγματοποιούνται απόψε.

Στον αγώνα του Άρη με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Conference League επίσης προσφέρονται ενισχυμένες αποδόσεις σε συγκεκριμένες κατηγορίες.

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις

Καθημερινά το Pamestoixima.gr προσφέρει  ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις για επιλεγμένα παιχνίδια. Μεταξύ άλλων, προσφέρονται τα εξής:

 

  • Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας (20:30): Να σημειωθεί γκολ πριν το 30ο λεπτο – Σκορ 1-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Να σκοράρει o Αντράζ Σπόραρ
  • Σλόβαν Μπρατισλάβας – Ολυμπιακός (21:30): Να σημειωθεί γκολ πριν το 30ο λεπτό – Σκορ 0-1 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Να σκοράρει  Γιουσέφ Ελ Αραμπί
  • Άρης – Μακάμπι Τελ Αβίβ (21:00) Να σημειωθεί γκολ πριν το 30ο λεπτό – Σκορ 1-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα – Να σκοράρει ο Αντρέ Γκρέι
  • Παρτιζάν – ΑΕΚ Λάρνακας (22:00) : Να σημειωθεί γκολ πριν το 40ο λεπτό – Σκορ 1-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα

Οι προσφορές του Pamestoixima.gr για την έναρξη της Serie A

Με τρεις διαφορετικούς πρωταθλητές τα τελευταία 3 χρόνια, το ιταλικό πρωτάθλημα εξελίσσεται σε μια από τις πιο ενδιαφέρουσες λίγκες της Ευρώπης. Η Μίλαν επέστρεψε στην κορυφή μετά από χρόνια την περασμένη σεζόν και η Γιουβέντους απέκτησε τον Πολ Πογκμπά και τον Άνχελ Ντι Μαρία θέλοντας να επιστρέψει στην κορυφή. Η Ίντερ έφερε πίσω στο «Σαν Σίρο» τον αρχισκόρερ της χρονιάς του πρωταθλήματος Ρομέλου Λουκάκου, ενώ η κάτοχος του Conference League Ρόμα, με τον Ζοσέ Μουρίνιο στον πάγκο έβαψε στα χρώματα των «Τζιαλορόσι» τον επί χρόνια σταρ της Γιουβέντους Πάουλο Ντιμπάλα. 

Mε ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr παίζονται τα ακόλουθα 3 μακροχρόνια στοιχήματα για την Serie A που ξεκινάει το Σάββατο:

  • Νικητής διοργάνωσης: Ίντερ
  • Πρώτος σκόρερ: Ρομέλου Λουκάκου
  • Να τερματίσει στους πρώτους 4: Ρόμα


Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
Συνεχίζεται η άνοδος της τιμής του ελαιόλαδου
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
ATP: Ο Τζόκοβιτς στην κορυφή για 417η εβδομάδα, στο Νο11 ο Τσιτσιπάς
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Λάτσιο: Εποχή Τούντορ στην ομάδα της Ρώμης
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
Σαρακοστή: Τα οφέλη της νηστείας για τον οργανισμό και τα δημοφιλέστερα τρόφιμα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved