Ευκαιρία για γκολ

Ευκαιρία για γκολ

Η Ρεάλ ανοίγει συχνά το σκοράρισμα στο «Μπερναμπέου» και το παιχνίδι με την προβληματική αμυντικά Μπιλμπάο προσφέρεται για πολλά γκολ. Ποιοτικές επιθετικά Φιορεντίνα και Λάτσιο, μπορούν να προσφέρουν σκοράρισμα.

Η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Λάτσιο σε πολύ σημαντικό ματς στη Serie A, για την έξοδο στην Ευρώπη για τους γηπεδούχους, για την παρουσία στην πρώτη τετράδα για τους «λατσιάλι». Η Φιορεντίνα είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες με επίδοση 6-1-0 στα επτά πιο πρόσφατα ματς, κόλλησε μόνο στο τελευταίο με τη ΣΠΑΛ (0-0), χάνοντας αρκετές ευκαιρίες. Από την πλευρά της η Λάτσιο προέρχεται από την ισοπαλία 0-0 με την Ρόμα στο ντέρμπι της πόλης, έχει όμως τη δεύτερη πιο παραγωγική επίθεση στο πρωτάθλημα με 75 γκολ, δύο λιγότερα από τη Γιουβέντους. Μπορούμε να δούμε γρήγορο παιχνίδι με ευκαιρίες και σκοράρισμα, το Over 2,5 σε τιμή 1,60 στον ΟΠΑΠ μπορεί να αναζητηθεί.

Στην Primera Division η Ρεάλ Μαδρίτης έχει μείνει από καιρό εκτός στόχων και η σκέψη της είναι κυρίως στο Champions League και τις αναμετρήσεις με την Μπάγερν για τα ημιτελικά της διοργάνωσης. Αλλά απόψε στο παιχνίδι με την Μπιλμπάο ο Ζινεντίν Ζιντάν επαναφέρει όλους τους βασικούς που πήραν ανάσες στο σαββατιάτικο με την Μάλαγα και υπάρχει το κίνητρο για μια καλή εμφάνιση με αρκετά γκολ. Επίσης ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει το κίνητρο να σκοράρει, αν το πετύχει θα είναι το δωδέκατο ματς στη σειρά σε κάθε διοργάνωση και θα κάνει προσωπικό ρεκόρ. Η Μπιλμπάο έβγαλε πολλά αμυντικά κενά στην εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Λα Κορούνια, πολύ πιο δύσκολη η αποστολή της κόντρα στη Ρεάλ. Ποντάρουμε στο Over 3,5 σε απόδοση 1,60 στον ΟΠΑΠ.

Η πρότασή μας:
(22:30): ΡΕΑΛ - ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Over 3,5 (1,60)



Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Γυναικεία βογγητά «πάγωσαν» τον Λούκα Ντόνσιτς (vid)
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Απολαμβάνει την πίεση ο Μίλτος Τεντόγλου
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Αταμάν: «100% στο Final Four Σλούκας και Χουάντσο»!
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
Άρσεναλ: Ανανέωσε για ένα χρόνο ο Ζορζίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved