Γκολ στην Ιταλία

Γκολ στην Ιταλία

Η Ρόμα θέλει τη νίκη για να επεκτείνει στο +4 τη διαφορά από τη Νάπολι, μπορεί να το κάνει με αρκετά γκολ στην Πεσκάρα. Ρίσκο με το Goal/Goal στο Βιτσέντζα-Νοβάρα.

Στη Β’ Ιταλίας η Βιτσέντζα άλλαξε προπονητή και στο ντεμπούτο του Βιντσέντσο Τορέντε απέσπασε το 0-0 από την Μπενεβέντο, την Παρασκευή. Όμως με αυτό τον βαθμό έπεσε στην τριάδα του υποβιβασμού και απόψε πρέπει να πάρει ρίσκα για να διεκδικήσει τη νίκη και να «βγει» στην επιφάνεια. Από την πλευρά της η Νοβάρα έπιασε καλή απόδοση στο ματς με την Περούτζια αλλά δύο κραχτά διαιτητικά λάθη (κακώς ακυρωθέν γκολ και πέναλτι που δεν δόθηκε) την υποχρέωσαν στην ήττα με 1-0. Πρέπει να πάρει ρίσκα εξίσου, καθώς βρίσκεται στο -1 από την όγδοη προνομιούχο θέση. Και εμείς παίρνουμε το ρίσκο στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, σε τιμή 1,75.

Στην Α’ Ιταλίας η Ρόμα θέλει να εκμεταλλευτεί το χτεσινό «δώρο» της Σασσουόλο, η οποία έκοψε βαθμούς από τη Νάπολι. Με νίκη απόψε στην Πεσκάρα οι «τζαλορόσι» θα αυξήσουν τη διαφορά από τη Νάπολι στους 4 βαθμούς και θα κάνουν το απόλυτο βήμα για την εξασφάλιση της δεύτερης θέσης, που δίνει απευθείας «εισιτήριο» στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Πεσκάρα δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, έχει τη χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, η Ρόμα μπορεί να κερδίσει και να το κάνει με αρκετά γκολ. Στο 1,75 το Over 3,5.

ΠΡΟΤΑΣΗ

(21:30): ΒΙΤΣΕΝΤΖΑ – ΝΟΒΑΡΑ: Goal/Goal (1,75)

(21:45): ΠΕΣΚΑΡΑ – ΡΟΜΑ: Over 3,5 (1,75)



Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδικεί το εισιτήριο για το Παρίσι
Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Λευτέρης Πετρούνιας διεκδικεί το εισιτήριο για το Παρίσι
Χάος στο Λονδίνο - «Κόλλησε» ανοιχτή η Tower Bridge
Χάος στο Λονδίνο - «Κόλλησε» ανοιχτή η Tower Bridge
Ινδία: Έτρεξε μόνος του σε τελικό 100μ. - Αποχώρησαν οι υπόλοιποι δρομείς (vid)
Ινδία: Έτρεξε μόνος του σε τελικό 100μ. - Αποχώρησαν οι υπόλοιποι δρομείς (vid)
Γλυκά Νερά: Πήρε την φιλιππινέζικη υπηκοότητα η μικρή Λυδία
Γλυκά Νερά: Πήρε την φιλιππινέζικη υπηκοότητα η μικρή Λυδία
©2011-2023 Onsports.gr - All rights reserved