Πολλά γκολ στη Σουηδία
Τα πρωταθλήματα της Σκανδιναβίας κεντρίζουν το ενδιαφέρον από το σημερινό κουπόνι και με αυτά θα ασχοληθούμε.
Αρκετά είναι τα παιχνίδια από τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα και με αυτά θα ασχοληθούμε από το σημερινό κουπόνι. Στην πρώτη κατηγορία της Σουηδίας διεξάγεται το ντέρμπι ανάμεσα σε Μάλμε και Χάμαρμπι.
Οι δύο ομάδες βρίσκονται στη δεύτερη θέση με επτά βαθμούς και έχουν κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα. Το βασικό τους όπλο είναι η επιθετική τους γραμμή, καθώς σκοράρουν με χαρακτηριστική άνεση. Για το λόγο αυτό θα ρισκάρουμε με το over που βρίσκεται στο 1.75.
Στο «Ολύμπια» η Χέλσινγκμποργκ υποδέχεται τη Νόρκεπινγκ. Θετικό το ξεκίνημα της ομάδας του Χένρικ Λάρσον που δύσκολα θα διεκδικήσει τον τίτλο, ωστόσο παραμένει αήττητη. Η Νόρκεπινγκ από την πλευρά της δεν έχει δείξει σταθερό πρόσωπο. Οι γηπεδούχοι παίζουν με αμυντικούς προσανατολισμούς και έτσι θα επιλέξουμε το under του 1.85.
Τέλος, στη Δανία η Έσμπιεργκ αντιμετωπίζει τη Ράντερς. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται κοντά στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και καίγονται για τη νίκη που θα τους απομακρύνει από τη ζώνη του υποβιβασμού. Η Ράντερς έχει χάσει τον καλό της εαυτό και απομακρύνεται από την πρώτη τριάδα. Εκτός έδρας παρουσιάζει πολλά προβλήματα και έτσι υπάρχει αξία στον «άσο» του 2.45.
ΜΑΛΜΕ – ΧΑΜΑΡΜΠΙ Over 1.75
ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ – ΝΟΡΚΕΠΙΝΓΚ Under 1.85
ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ – ΡΑΝΤΕΡΣ 1 2.45