«Διαβολοβδομάδα» με πολλές επιλογές στο Pamestoixima.gr

«Διαβολοβδομάδα» με πολλές επιλογές στο Pamestoixima.gr

Η πρώτη «διαβολοβδομάδα» του 2019 για την Ευρωλίγκα, έχει δυο αγώνες, μπόλικο ψυχόδραμα και άπειρες στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr

Ήρθε το 2019 και μαζί του έφερε την πρώτη «διαβολοβδομάδα» της χρονιάς, λίγο μετά το ξεκίνημα του δεύτερου γύρου της Ευρωλίγκας. Αυτό σημαίνει δυο απαιτητικά παιχνίδια για όλες τις ομάδες μέσα σε δυο ημέρες, ταξίδια, κούραση, ειδικές καταστάσεις, rotation και το μυαλό των προπονητών στο δεύτερο ματς ενώ παίζουν το πρώτο: σώμα και μυαλό πρέπει να είναι εντελώς συντονισμένα για να μπορέσουν οι ομάδες να αντεπεξέλθουν στη δύσκολη αυτή δοκιμασία.

Το Pamestoixima.gr δεν μπορεί δυστυχώς να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των ομάδων, αλλά μπορεί ευτυχώς να κάνει πιο εύκολη τη ζωή των παικτών του στοιχήματος, προσφέροντας τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις της αγοράς και 0% γκανιότα.

Τετάρτη 9/1: Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ – Μπάγερν Μονάχου

Το παιχνίδι του πρώτου γύρου, ήταν ένα οδυνηρό «μάθημα» για τον Παναθηναϊκό: η Μπάγερν, παρότι πρωτάρα στη διοργάνωση, θύμισε Μπάγερν στο ποδόσφαιρο, πήρε το ροζ φύλλο της νίκης και έστειλε στους «πράσινους» τα πρώτα μηνύματα προβληματισμού, ειδικά σε ό,τι είχε να κάνει με τα παιχνίδια μακριά από το ΟΑΚΑ. Ταυτόχρονα φανέρωσε ότι η φετινή Ευρωλίγκα δεν έχει ομάδες – σάκους του μποξ, οι οποίες θα χάσουν από όλους τους «μεγάλους» και θα κυνηγήσουν καμιά νίκη κόντρα στους «μικρούς». Η Μπάγερν, η Μπουντούτσνοστ, η Γκραν Κανάρια, είναι «ζημιάρες» ομάδες κι όποιος τις υποτίμησε είτε το πλήρωσε ακριβά, είτε έφτυσε αίμα για να τις κερδίσει.

Το ματς του ΟΑΚΑ βέβαια είναι μια άλλη ιστορία για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ του Ρικ Πιτίνο πλέον και όχι του Τσάβι Πασκουάλ. Ενός πληγωμένου Παναθηναϊκού, που έχει αρνητικό ρεκόρ, τραυματισμούς, εύθραυστη ψυχολογία και ανάγκη από ενίσχυση – μεγαλύτερη ανάγκη όμως έχει για τη νίκη κόντρα στη Μπάγερν και μάλιστα ξοδεύοντας όσο γίνεται λιγότερη ενέργεια, ώστε να φυλάξει δυνάμεις για το παιχνίδι που ακολουθεί στη Βαρκελώνη. Η «Μπάρτσα» όμως μπορεί να περιμένει, όλη η προσοχή θα είναι στραμμένη στην αναμέτρηση με τη Μπάγερν και στο πώς θα καταφέρει ο Πιτίνο να ξαναδώσει φτερά στους παίκτες του όπως έκανε και κόντρα στην ΤΣΣΚΑ, χωρίς τις «τουρμπίνες» του Θανάση Αντετοκούνμπο που τραυματίστηκε και περιμένοντας μέχρι την τελευταία στιγμή να δει αν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Κιθ Λάνγκφορντ έστω και για συγκεκριμένα ποιοτικά λεπτά.

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε πολλές και ενδιαφέρουσες αποδόσεις για το παιχνίδι αυτό. Η πρότασή μας είναι να «μαντέψετε» το over ή under σε πόντους του Τζέιμς Γκιστ (2.00).

Τετάρτη 9/1: Αρμάνι Μιλάνο – Μπαρτσελόνα

Η Αρμάνι Μιλάνο είναι ίσως η ομάδα με το μεγαλύτερο ταλέντο σε ολόκληρη την Ευρωλίγκα. Παράλληλα όμως, είναι και η ομάδα με τη μεγαλύτερη «τρέλα» - και δεν εννοούμε απαραίτητα την «καλή τρέλα», την «μπασκετική τρέλα», αυτή που είναι κινητήριος δύναμη και μπορεί να απογειώσει μια ομάδα, αλλά μια «τρέλα» που καμιά φορά γίνεται θολούρα, σκοτοδίνη κανονική και οδηγεί στην καταστροφή. Στην καλή της μέρα η Αρμάνι είναι μια πολεμική μηχανή: ο Μάικ Τζέιμς κάνει πράγματα που θυμίζουν ήρωα της Marvel, υπάρχει ο Νέντοβιτς με τον Μίτσοφ, ο Κουζμίνκας και ο Γκουντάιτις, ο Μπέρτανς, ο Μπρουκς, ο Τζέρελς. Υπάρχει ποιότητα και βάθος, υπάρχει ταλέντο και ισορροπία ανάμεσα σε κοντούς και ψηλούς. Αλλά υπάρχει ένα βασικό πρόβλημα: οι περισσότεροι απ’ αυτούς τους παίκτες, θέλουν μια μπάλα για πάρτη τους και το μπάσκετ είναι ένα άθλημα που υπάρχει μία και μόνο μπάλα για όλα τα «παιδάκια»…

Η Μπαρτσελόνα από την άλλη έχει τα δικά της θέματα: έχει κι αυτή ένα πλούσιο ρόστερ, έχει φανέλα, έχει ιστορία, έχει δυναμική. Αλλά έχει και μεταπτώσεις μέσα στη χρονιά, η «χημεία» είναι κάτι που ακόμα το αναζητούν στη Βαρκελώνη, δεν έχει βρει εδώ και χρόνια τον προπονητή που θα εμπνεύσει τους παίκτες και θα ξαναφέρει την ομάδα στα υψηλά πατώματα της Ευρωλίγκας – και κατά πώς φαίνεται, ούτε η φετινή χρονιά θα είναι η χρονιά της υπέρβασης. Σε αντίθεση όμως με πέρυσι η Μπαρτσελόνα δείχνει ότι τουλάχιστον στην οκτάδα θα είναι και τα play-offs, ακόμα και με μειονέκτημα έδρας και με δυνατό αντίπαλο είναι μια άλλη ιστορία: τι ψυχολογία θα έχεις, σε ποια αγωνιστική κατάσταση θα είσαι τη δεδομένη χρονική στιγμή, αν θα υπάρχει κάποιος αναπάντεχος τραυματισμός κλπ.

Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε πολλά και ενδιαφέροντα γι’ αυτό το παιχνίδι. Διαλέξτε τον αγαπημένο σας παίκτη, αυτό στον οποίον πιστεύετε και εναποθέστε πάνω του τις ελπίδες και τα χρήματά σας, για να δείτε αν θα σας δικαιώσει.

Τετάρτη 9/1: Νταρουσάφακα – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Η ψυχρή μπασκετική λογική λέει «πολλά με λίγα» - αλλά το ίδιο έλεγε και πριν μερικές μέρες, όταν η Νταρουσάφακα αντιμετώπισε τον Ολυμπιακό και προέκυψε μια αναπάντεχη επικράτηση των γηπεδούχων. Εκείνη βέβαια η ήττα του Ολυμπιακού, πιθανότατα θα έχει κάνει το Δημήτρη Ιτούδη και τους παίκτες του πιο ψυλλιασμένους και πιο συγκεντρωμένους, για να μην πάθουν καμιά ζημιά και δουν τη Φενέρ να ξεμακραίνει κι άλλο στη βαθμολογία. Παρόλα αυτά η Νταρουσάφακα δεν έχει να χάσει τίποτα απολύτως από ένα τέτοιο παιχνίδι, θα παίξει χωρίς άγχος, χωρίς «πρέπει», με ενθουσιασμό και τρελό και κέφι κι όπου της βγει.

Στο Pamestoixima.gr υπάρχουν πολλές αποδόσεις για να διαλέξετε αυτήν που σας κάνει περισσότερο «κλικ» - δεν είναι ανάγκη να ψάξετε τη γκράντε έκπληξη και τη νίκη της Νταρουσάφακα. Ψάξτε και θα βρείτε στοιχηματικές αποδόσεις που έχουν να κάνουν με τις ατομικές επιδόσεις παικτών, το σύνολο των πόντων που θα σημειωθεί, τα ριμπάουντ ή ό,τι άλλο σας φανεί πιο ελκυστικό.



Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Basketball Champions League: Στο Βελιγράδι για το... όνειρο το Περιστέρι – Το πρόγραμμα του Final 4
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Ετοιμάζουν τις... σκούπες οι πρωταθλητές Νάγκετς - Τρίτη νίκη επί των Λέικερς
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Formula 1: Σκέψεις για αλλαγή στη βαθμολόγηση
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
Σημαντική συνεργασία της FIFA με την Aramco
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved