5+1 άγνωστες ερωτογενείς ζώνες για να την ερεθίσεις like a Valentine pro

5+1 άγνωστες ερωτογενείς ζώνες για να την ερεθίσεις like a Valentine pro

Όταν έρχεται η ώρα να αποδείξεις το πόσο «pro» είσαι στο κρεβάτι, ξαφνικά η φαντασία σου «στερεύει».

Συμβαίνει, όμως, και στις καλύτερες οικογένειες. Οι περισσότεροι, εξάλλου, ασχολούνται με τα βασικά: Στήθος, κλειτορίδα και τούμπαλιν. Οι εποχές, όμως, έχουν αλλάξει, οι απαιτήσεις για καλό σεξ είναι υψηλές και ο ανταγωνισμός εκεί έξω να είναι μεγάλος. Αυτήν τη φορά θα επιστρατεύσουμε τους ειδικούς, οι οποίοι αποκαλύπτουν 6 ερωτογενείς ζώνες που -αν και υποτιμημένες- μπορούν να εκτοξεύσουν τη λίμπιντο της συντρόφου σου στα ύψη. Τουλάχιστον, μπορείς να πειραματιστείς και να δεις αν έχουν αποτέλεσμα.

patouses

Οι πατούσες οι «οργασμικοί καταλύτες»

Μετά τα γεννητικά όργανα και τις θηλές, τα πόδια και ιδιαίτερα οι πατούσες, είναι από τις πιο ερωτογενείς περιοχές του γυναικείου σώματος. Όχι, οι επιστήμονες δεν θέλουν να αποκτήσεις φετίχ με τα κάτω άκρα, απλά έχουν διαπιστώσει ότι υπάρχουν σημεία που μπορούν να ενισχύσουν τη διέγερση. «Όταν οι νευρωνικοί άξονες των ποδιών δέχονται κάποιο ερέθισμα, στέλνουν σήματα με μία περιοχή στον εγκέφαλο, όπου βρίσκονται οι περισσότερες αισθητικές απολήξεις. Σε αυτό το σωματοαισθητικό σύστημα του εγκεφάλου, γνωστό ως “ανθρωπάριο”, οι περιοχές στις οποίες καταλήγουν οι αισθητηριακές πληροφορίες των ποδιών βρίσκονται δίπλα σε εκείνη των γεννητικών οργάνων», εξηγεί η Δρ. Στέφανι Μπούελερ, ψυχολόγος υγείας και σεξολόγος και συνεχίζει λέγοντας: «Κατά συνέπεια, ένα καλό μασάζ ή ένα καλό ερωτικό παιχνίδι με τα πόδια μπορεί να λειτουργήσει ως οργασμικός καταλύτης».

pigouni

Το «υποτιμημένο» γυναικείο πιγούνι

Το πρόσωπο δεν είναι μόνο για φιλιά. Οι ειδικοί εξηγούν ότι οι νευρωνικές απολήξεις στα χείλη και στα αυτιά μπορούν να επιταχύνουν το γυναικείο οργασμό, ωστόσο πολύ πιο «αποτελεσματικά» σημεία χαρακτηρίζουν το πιγούνι και το μέτωπο. «Τα απαλά χάδια στα σημεία αυτά, όπως και στα μάγουλα, μπορούν να συμπληρώσουν το προκαταρκτικό παιχνίδι ή να ολοκληρώσουν την ερωτική πράξη», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο Λόρενς Σίτζελ, κλινικός σεξολόγος.

miroi

Οι «ιδιάζοντες» μηροί

Το εσωτερικό των μηρών είναι μία ιδιάζουσα περιοχή για τις περισσότερες γυναίκες. Το παιχνίδι σε αυτήν την περιοχή, είτε θα τις γαργαλίσει, είτε θα τις αποπροσανατολίσει κατά τη διάρκεια του σεξ. Σύμφωνα, όμως, με τους ειδικούς, δεν φταίει μόνο η ευαισθησία της περιοχής, αλλά ο τρόπος που κάνει κάποιος το ερωτικό χάδι. «Ο καλός εραστής πρέπει να παρατηρεί προσεκτικά τις αντιδράσεις της συντρόφου του και να πράττει ανάλογα», αναφέρει ο κ. Σίτζελ. «Όλα τα σημεία που μπορούν να προκαλέσουν γαργαλητό κρύβουν εν δυνάμει ερωτογενείς ζώνες», εξηγεί ο ίδιος. Σου λέει, δηλαδή, με λίγα λόγια να μη βιάζεσαι, ενώ επισημαίνει ότι το ίδιο ερωτογενής περιοχή είναι και ο πήχης των χεριών.

lemos

Λαιμός και στήθος οι «ερωτικοί σταθμοί»

Εδώ οι ερευνητές δεν προσθέτουν κάτι καινούριο. Ο λαιμός και το στήθος της γυναίκας εξάλλου είναι άκρως «ερωτικοί σταθμοί» για τον άνδρα κατά τη διάρκεια του σεξ. Στο στήθος δε, μία απλή στάση γίνεται πολλές φορές στάθμευση. Εφιστούν την προσοχή σου, όμως, στο γεγονός ότι πρόκειται για ερωτογενείς περιοχές «360ο» . Επισημαίνουν ότι δεν υπάρχουν μόνο οι θηλές και το σημείο κάτω από τα αυτιά, αλλά πολλές ακόμα ξεχασμένες περιοχές που μπορούν να διεγείρουν άλλες. «Είναι πολύ σημαντικό για τους άνδρες να θυμούνται ότι το στήθος δεν περιορίζεται στις θηλές, αλλά έχει και ανεξερεύνητες προεκτάσεις. Για την ακρίβεια, όταν οι θηλές έχουν ερεθιστεί είναι προτιμότερο να αποφεύγεται το παιχνίδι σε αυτό το σημείο», τονίζει για ακόμα μία φορά ο κ. Σίτζελ. Επομένως, μην πέφτεις με τα μούτρα. Όλα με μέτρο.

BONUS: «Θήλακες» οργασμού

Είναι γνωστό ότι μπορούν να προκαλέσουν «μαγικό» οργασμό στις γυναίκες. Η νέα πληροφορία που προστίθεται εδώ, είναι ότι το παιχνίδι με τις θηλές μπορεί να προκαλέσει οργασμό και στους άντρες. Αν και δεν πρόκειται για ένα σημείο που αφήνει αδιάφορους τους άντρες στο γυναικείο κορμί, οι επιστήμονες εξηγούν ότι το παιχνίδι σε αυτή την «ξεχασμένη» -από το ωραίο φύλο- ερωτογενής περιοχή στο αντρικό σώμα, μπορεί να εξιτάρει το μυαλό και τις διαθέσεις της ίδιας της συντρόφου. Με λίγα λόγια, οι ειδικοί θεωρούν ότι το να βλέπουν οι γυναίκες ερεθισμένη την περιοχή αυτή και στους άντρες κατά τη διάρκεια του σεξ, αυξάνει την ικανοποίησή τους. Ειδικοί επιστήμονες είναι, κάτι παραπάνω θα ξέρουν.



Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Μιχάλης Φιλόπουλος: 17 χρόνια από τη δολοφονία του - Το μήνυμα Ερασιτέχνη και ΚΑΕ Παναθηναϊκός
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Ο Κώστας Νικούλι στο ΟΠΑΠ Game Time: Για τη φιέστα της ΑΕΚ, το ντέρμπι με Ολυμπιακό και την τέχνη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
Παναθηναϊκός: «Ανάβει φωτιές» η Mundo Deportivo για τον Φώτη Ιωαννίδη
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
ΑΕΚ - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved