Η… απογείωση άρχισε από το Αίγιο!
In Time

Η… απογείωση άρχισε από το Αίγιο!

Στην «εποχή Λιόλιου» η Ελένη Κωνσταντινίδου από απεργοσπάστης χρονομέτρης βρέθηκε να σφυρίζει τέσσερα ματς σε οκτώ ημέρες, μέχρι και Basket League

Ο «φρέσκος αέρας» φύσηξε ξανά στο ελληνικό μπάσκετ, τώρα το τι μυρίζει αυτός ο αέρας και αν βρωμάει η μοσχοβολάει, διαβάστε και καταλάβετε. Θα σας το εξηγήσουμε:

Στην προσπάθεια του ο Βαγγέλης Λιόλιος να «στήσει» τον απεργοσπαστικό μηχανισμό κατά της αποχής των κριτών επιστράτευσε… σφεντόνες, τόξα και πολυβόλα. Τους πάντες και τα πάντα. Αλλά ακόμα και διαιτητές της Basket League!

Ο λόγος για την διαιτητή Ελένη Κωνσταντινίδου – μα τι σύμπτωση πιά- του Συνδέσμου Αχαΐας, η οποία έπαιξε μέχρι και 24άρι. Το ξαναγράφουμε: Διαιτητής Basket League, παρίστανε τη χρονομέτρη σε αγώνα τοπικού στο Αίγιο, για να μην ξεφτιλιστεί ο… θεσμός. Έγιναν κι άλλα τραγελαφικά εκείνες τις ημέρες. Απ’ αυτή εδώ τη γωνιά τα διαβάσατε. Αλλού δεν διαβάσατε λέξη. Θα ήταν φαίνεται απασχολημένοι με το Μουντιάλ. Τέλος πάντων γνωστά είναι αυτά πάμε παρακάτω.

ΚΑΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗΣ!

Η ανεξάρτητη, η ακέραιη ΚΕΔ του «μαρμελάδα» και του Πιτσίλκα άνοιξαν τα μάτια τους τους ήρθε Θεία φώτιση, μέρες που είναι κιόλας και αντιλήφθηκαν ότι είχαν αδικήσει ένα μεγάλο ταλέντο της διαιτησίας! Την Ελένη την Κωνσταντινίδου!

Η Ελένη έβγαλε τη φανέλα του χρονομέτρη και φόρεσε αυτή του διαιτητή. Μόνο που θα αργήσει να τη βγάλει. Γιατί; Διότι ξαφνικά η Ελένη Κωνσταντινίδου έγινε Μπετανκόρ και Γιούγκεμπραντ μαζί και σφυρίζει ασταμάτητα. Μετρήστε:

Έπαιξε ήδη την αναμέτρηση Εσπερίδες Καλιθέας-Παναθλητικός την προηγούμενη Κυριακή με τους Μαρίγλη και Μακρόπουλο. Την Τετάρτη (21/12) σφυρίζει στην Α2 κατηγορία Ανδρών την αναμέτρηση Παπάγου-Αγρίνιο με τους Κατραχούρα και Σκανδαλάκη, την Παρασκευή (23/12) το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ (αιθ. 5) με τους Συμεωνίδη, Κατραχούρα και η… απογείωση έρχεται με το παιχνίδι της Basket League Άρης-Κολοσσός (26/12) που θα διευθύνει με τους Παπαπέτρου και Καρπάνο. Τέσσερα ματς σε οκτώ ημέρες!!!

Η ακούραστη Ελένη Κωνσταντινίδου ωστόσο, δεν μασάει από κούραση, ταξίδια και ευθύνες. Είμαστε σίγουροι ότι θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των περιστάσεων. Εδώ, παρίστανε τον κριτή και τον χρονομέτρη, αφού έτσι ήθελε ο πρόεδρος.

Σας ρωτάμε ρε παιδιά, δεν έχετε το Θεό σας; Δεν ντρέπεστε να ξευτιλίζεστε έτσι; Ο… θεσμός έχει να σχολιάσει κάτι για την… απογείωση της συμπατριώτισσας του; Εκτός αν μας πει πάλι ότι πίσω απ’ όλα είναι ο Λυκούδης, ο Μπούσιας η ακόμη και ο… Χριστοδούλου. Ο πρόεδρος είναι ικανός να τα φορτώσει και στον Πελετίδη. Είπαμε όμως, δεν ασχολείται με τους διαιτητές, δεν ξέρει τίποτε για τους διαιτητές.



Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Βρέθηκαν και συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Μπαρτσελόνα: Θέλει να μείνει και τη νέα σεζόν ο Λεβαντόφσκι
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Κριστιάνο Ρονάλντο: Μια εντυπωσιακή Ferrari είναι το νέο super car στη μεγάλη συλλογή του (photo)
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
Final Four με Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό προβλέπει ο Τζόκοβιτς
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved