Η νομιμότητα στο... απόσπασμα
In Time

Η νομιμότητα στο... απόσπασμα

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

Το φεστιβάλ... νομιμότητας συνεχίζεται στην Ομοσπονδία, με την σύνθεση της νέας ΚΕΔ να στερείται νομικής και ηθικής υπόστασης. Δεν τα λέει αυτά ο πασέρ, τα εξηγεί ο Σπύρος Γκόντας στο εξώδικο που εξαναγκάστηκε να στείλει στην ΕΟΚ για να υπενθυμίσει στον Βαγγέλη Λιόλιο ότι έχει ξεχάσει ακόμη και πως γράφεται η λέξη νομιμότητα.

Σύμφωνα με το νόμο, παραθέτουμε κατά γράμμα: «β) Η ΚΕΔ στελεχώνεται από μη εν ενεργεία διαιτητές που υπήρξαν διεθνείς για πέντε τουλάχιστον έτη ή καθηγητές διαιτησίας και εάν δεν υπάρχουν τέτοιοι ή δεν επαρκούν, από μη εν ενεργεία διαιτητές που έχουν ορισθεί σε αγώνες της ανώτατης κατηγορίας για δέκα τουλάχιστον έτη. Ορίζονται από το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας με απόλυτη πλειοψηφία των μελών του και μπορούν να παυθούν από τη Γ.Σ. της Ομοσπονδίας με αππόφαση των τριών πέμπτων (3/5) του συνόλου των μελών της για ιδιαίτερα σοβαρό λόγο».

Όπως καταλαβαίνετε ακόμη και ο Σπύρος Γκόντας που δεν τον λες και υπέρμαχο των προηγούμενων, των... κακών απήυδησε με τις πραξικοπηματικού τύπου επεμβάσεις κάθε λογής... φρούτου στη σύνθεση της ΚΕΔ.
Της ΚΕΔ με την οποία δεν ασχολείται, δεν ξέρει, δεν ενημερώνεται ο Βαγγέλης Λιόλιος.

Για να σας το δώσει ο πασέρ να το καταλάβετε, όχι μόνο ασχολείται, αλλά κάνει και... θελήματα μέσω της ΚΕΔ. Ξέρει αυτός.

Μαγγανοπήγαδο πάνε τα θελήματα. Ο Σπύρος Γκόντας λοιπόν, αφού τον παραμύθιασαν ότι θα ήταν και καλά στο σώμα των παρατηρητών, μέχρι να αποσύρει τις αγωγές που κατέθεσε διαπίστωσε έκπληκτος ότι όσο δεν έκανε τα... χατίρια κόπηκε από τους παρατηρητές!

Πάντα με νομιμότητα, κρυστάλλινα και νομότυπα.

Τα πράγματα στη διαιτησία είναι πάρα πολύ σοβαρά για να τα αντιμετωπίζει η διοίκηση της ΕΟΚ με τη λογική «δούναι και λαβείν». Τα «σου βάζω το δικό σου, βάλε το δικό μου» μας λέγανε προεκλογικά ότι θα τελειώσουν. Μας λέγανε ότι «ο φρέσκος αέρας» δεν θα «εκβιάζει» τους διαιτητές να κάνουν τα θελήματα για να παραμένουν στις λίστες.

Ο Σπύρος Γκόντας είναι ένας ακόμη κρίκος στην αλυσίδα της φαυλότητας, της καμαρίλας και του ασφυκτικού ελέγχου που επιχειρεί ο Βαγγέλης Λιόλιος στον χώρο της διαιτησίας.

ΥΓ: Ποιος φωστήρας είχε τη φαεινή ιδέα να ορίσει τον διαιτητή Αλέξανδρο Γαρατζιώτη στο ματς Πορφύρας-Πεντέλη, ένα μήνα αφότου έφαγε το ξύλο της χρονιάς του σε ματς του Πορφύρα... Ή το μόνο που μας νοιάζει είναι να οριστούν υιοί, ανήψια και ξαδέρφια;

Ο πασέρ...Έμιλυ Κολιανδρή: Ο Λούλης, τα παιδιά & οι πόζες με μαγιό
Έμιλυ Κολιανδρή: Ο Λούλης, τα παιδιά & οι πόζες με μαγιό
Ελένη Μενεγάκη: «Δυστυχώς συνέβη κάτι σοβαρό…»
Ελένη Μενεγάκη: «Δυστυχώς συνέβη κάτι σοβαρό…»
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης: Πέμπτος ο Βαζαίος, έβδομος ο Χρήστου - Πανελλήνιο ρεκόρ ο Μάρκος
Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης: Πέμπτος ο Βαζαίος, έβδομος ο Χρήστου - Πανελλήνιο ρεκόρ ο Μάρκος
Μπάρκα: Οι σχέσεις της με Σκορδά, Καινούργιου & η άδικη κριτική
Μπάρκα: Οι σχέσεις της με Σκορδά, Καινούργιου & η άδικη κριτική
©2011-2023 Onsports.gr - All rights reserved