Από ηγέτης, έγινε «μαύρο πρόβατο»!
In Time

Από ηγέτης, έγινε «μαύρο πρόβατο»!

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

Η σεζόν έχει πολύ δρόμο, γι’ αυτό και παρατηρούνται μεταπτώσεις στην απόδοση των παικτών και ειδικά των ξένων στην Basket League.

Όμως, υπάρχει ομάδα που έχει μεγάλες προσδοκίες και από εκεί που ο ξένος γκαρντ ήταν ο ηγέτης της και εκείνος που την οδηγούσε σε μεγάλες νίκες, έχει μετατραπεί αίφνης σε… (κιτρινο)μαύρο πρόβατο!

Μάλιστα, στο προτελευταίο παιχνίδι της ομάδας του έπαιξε περίπου 22 λεπτά και έμεινε άποντος, ενώ στο τελευταίο που αποτέλεσε και έκπληξη έμεινε χαμηλά σε παραγωγικότητα και ήταν εκνευριστικά άστοχος, κάνοντας και λάθη.

Μάλιστα, σ’ ένα από αυτά αντικαταστάθηκε και άκουσε τα εξ αμάξης από τον προπονητή του, που έχει παράπονα από την αγωνιστική του συμπεριφορά.

Σέβεται ωστόσο το ταλέντο και την ποιότητα του και δεν το τραβάει το σκοινί στα άκρα παρότι βλέπει ότι δεν «καίγεται» για να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Δεν τον λες και αδιάφορο, αλλά όσο να’ ναι νιώθεις ότι είναι στον κόσμο του.

Ο προπονητής φαίνεται ότι θα τον ανεχθεί, αλλά όχι για πολύ, καθώς αν δεν γυρίσει το… τσιπάκι ο ξένος παίκτης δεν αποκλείεται να οδηγηθεί στην έξοδο.

Σε κάθε περίπτωση θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον πως θα αντιδράσει αγωνιστικά στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος.

Σιωπή για όσα είπε ο Καρακατσούνης

«Άκρα του τάφου σιωπή στο… Μαρούσι βασιλεύει» που λέει κι ο λαός σε ότι αφορά την επίθεση που εξαπέλυσε ο πρώην πλέον διεθνής διαιτητής Χαράλαμπος Καρακατσούνης. Τι είπε ο άνθρωπος; Πολύ απλά ότι ενώ πληρεί τα κριτήρια για να βρίσκεται στην ΚΕΔ η να είναι παρατηρητής έχουν πιάσει… στασίδι οι αρεστοί και οι πρόθυμοι, που δεν πληρούν κιόλας τις προϋποθέσεις. Ο πρόεδρος της ΕΟΚ που έχει επιλέξει την αφωνία μετά το Ευρωμπάσκετ τι λέει για όλα αυτά; Δεν πρέπει να απαντήσει πειστικά;

Στον ΕΣΑΚΕ όλα καλά;

Στην Λίγκα τι γίνεται τελευταία; Πολύ ηρεμία υπάρχει, παρότι οι χορηγοί έχουν πάει περίπατο και οι ομάδες έχουν μειωμένα έσοδα. Και δεν φτάνει αυτό συνεχίζεται και η παρωδία με τα ατελείωτα έξοδα των ΚΑΕ για τους αγώνες, όπου πληρώνονται και οι παρατηρητές λες και είναι διαιτητές!

Ναι καλά διαβάζετε και μην απορείτε καθόλου. Υπάρχουν παρατηρητές που επιστρατεύονται από την μια άκρη της Ελλάδος στην άλλη λες και δεν μπορεί να πάει κάποιος που είναι πιο κοντά. Και δώστου αμοιβή, δώστου οδοιπορικά, δώστου διαμονή… Και μην πούμε για τους διαιτητές γιατί εκεί καταντάει ανέκδοτο η τοποθέτηση τους από την ΚΕΔ σε παιχνίδια όπου πληρώνονται μια και δυο διανυκτερεύσεις.

Απίστευτα πράγματα από μια Λίγκα που δεν έχει το ανάστημα να βάλει ένα φρένο στην παράλογη τοποθέτηση διαιτητών και παρατηρητών σε παιχνίδια όπου δημιουργούνται τεράστια κόστη στις ΚΑΕ.

Ο πασέρ…Νότια Κορέα: Θέλει τον Καναβάρο για Ομοσπονδιακό
Νότια Κορέα: Θέλει τον Καναβάρο για Ομοσπονδιακό
Έχασε το βραβείο και έγινε viral με την αντίδρασή της η Έμμα Στόουν
Έχασε το βραβείο και έγινε viral με την αντίδρασή της η Έμμα Στόουν
Κώστας Τσιμίκας: Το μήνυμα μετά την κατάκτηση του Carabao Cup – Παίκτες και κόσμος τραγούδησαν μαζί
Κώστας Τσιμίκας: Το μήνυμα μετά την κατάκτηση του Carabao Cup – Παίκτες και κόσμος τραγούδησαν μαζί
Παλαιοχριστιανοί, Άμις και Μενονίτες: Τα κοινά σημεία και οι διαφορές
Παλαιοχριστιανοί, Άμις και Μενονίτες: Τα κοινά σημεία και οι διαφορές
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved