Η... τεχνική ποινή του Παντελίδη στον Πιτσίλκα!

Η... τεχνική ποινή του Παντελίδη στον Πιτσίλκα!

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

Στην... μπούκα έχει τον διαιτητή Κυριάκο Παντελίδη ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΕΔ Νίκος Πιτσίλκας και οι λεκτικές αντιπαραθέσεις τους δεν έχουν προηγούμενο σε κάθε τηλεδιάσκεψη-σεμινάριο που πραγματοποιείται παρουσία πολλών διαιτητών.

Ο Χαλκιδαίος ρέφερι που έχει μπει σε... βαθιά κατάψυξη (δεν έχει σφυρίξει στην Basket League) έκλεψε ξανά την παράσταση και μονοπώλησε το ενδιαφέρον της συζήτησης που έγινε μεταξύ των διαιτητών.

Σε παρατηρήσεις που έγιναν πήρε τον λόγο ο ίδιος και αφού έκανε την τοποθέτηση του έριξε το... δηλητήριο του λέγοντας «ποια ήταν τα λάθη μου και δεν παίζω;». Μια τοποθέτηση με πολύ ειρωνεία, καθώς δεν έχει σφυρίξει εδώ και πολύ καιρό στην Basket League. Κι όταν πήρε ξανά τον λόγο ρώτησε το Νίκο Πιτσίλκα, «γιατί δεν παραιτηθήκατε από τη θέση του αρχιδιαιτητή στην VTB League όπως έκαναν άλλοι συνάδελφοι σας; Κι εγώ το ρωτάω μπροστά σου όχι πίσω σου...».

Φυσικά όπως και στα αρχικά του παράπονα που δεν σφυρίζει ο Παντελίδης άκουσε τον Λαρισαίο «ισχυρό άνδρα» της ΚΕΔ να του λέει απλά «δεν έχω να πω τίποτε».

Η κόντρα των δυο ανδρών καλά κρατεί και όπως φαίνεται δύσκολα ο Κυριάκος Παντελίδης θα σφυρίξει στη φετινή Basket League. Εκτός και αν αλλάξει άποψη ο Νίκος Πιτσίλκας.

Πέρασε με 13/25 στις εξετάσεις!

Αλήθεια, μιας και μιλάμε για τον παλιό διαιτητή και πρόεδρο της ΚΕΔ Νίκο Πιτσίλκα με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα μας για την τηλεδιάσκεψη, όπου αποδόμησε πλήρως τον έμπειρο ρέφερι Στέφανο Μαγκλογιάννη για τα... τηλέφωνα του προκειμένου να ορίζεται σε παιχνίδια, ένας... φανατικός αναγνώστης της στήλης μας αποκάλυψε ότι στο μακρινό 1999 στις εξετάσεις που έδιναν οι διαιτητές ο Νίκος Πιτσίλκας δεν κόπηκε παρότι έγραψε 13/25, ενώ το όριο είναι το 20/25!

Ο τότε πρόεδρος Κώστας Δήμου άκουσε ουκ ολίγους να αναφέρονται στην διαιτητική ποιότητα του Νίκου Πιτσίλκα και τελικά τον πέρασε, για να μην χάσει μια αγωνιστική περίοδο. Ήταν τότε που το... σύστημα ευνοούσε με εξώφθαλμο τρόπο μια συγκεκριμένη ομάδα! Τότε, που οι «τυφλοί έβλεπαν και οι μουγκοί ούρλιαζαν». Οπότε καλό είναι ο... μετεξεταστέος Νίκος να μην βιάζεται να βγάλει στην... σέντρα τον οποιοδήποτε διαιτητή για παρακάλια και τηλέφωνα. Γιατί όλοι έχουν σκελετούς στη ντουλάπα τους... Με το σεμνά και ταπεινά δεν έχασε κανείς. Κι αυτό φαίνεται ότι το κατάλαβε έστω και καθυστερημένα ο Λαρισαίος υπεύθυνος διαιτησίας και δείχνει μια αλλαγή στην συμπεριφορά του αποφεύγοντας πλέον τις προσωπικές αντιπαραθέσεις με τους διαιτητές.

Έκανε τον άρρωστο και πληρώθηκε!

Κι ένα δυνατό κουίζ για τους φίλους που τιμούν αυτή τη γωνιά του OnSports. Σε ποια ομάδα της Basket League ξένος παίκτης έκανε τον... άρρωστο γιατί ήταν απλήρωτος και ένα 24ωρο πριν το τζάμπολ κλήθηκε να πάρει τα χρήματα του; Όταν πληρώθηκε ως δια μαγείας η ασθένεια έκανε... φτερά και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητή του. Αν δεν τα ξαναπούμε σύντομα καλή Πρωτομαγιά...

Ο πασέρ...



Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Η ΔΕΑΒ κάλεσε σε ακρόαση τον ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Παναθηναϊκός AKTOR: Στήριξη Ερντογάν σε Αταμάν για τις απειλές από Μακάμπι Τελ Αβίβ (video)
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved