Ψηλή, αλλά... δεν την είδαν!

Ψηλή, αλλά... δεν την είδαν!

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

 

Η νέα Ομοσπονδία και οι φρέσκιες ιδέες της διακυβέρνησης του Βαγγέλη Λιόλιου δεν... είδαν ούτε και... έμαθαν το σημαντικό αναμφίβολα επίτευγμα της Μαριέλλας Φασούλα με την Αβενίδα με την οποία κατέλαβε την 3η θέση στη EuroLeague Women του 2021/22. Μάλιστα, η διεθνής σέντερ συνέβαλλε τα μέγιστα στη φετινή επιτυχία της ισπανικής ομάδας.

Κι ενώ πρόκειτο για μια Ελληνίδα αθλήτρια που αγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν μπήκε στον κόπο ουδείς από την ΕΟΚ να την συγχαρεί επίσημα και όπως αρμόζει για την διάκριση της, η οποία αντανακλά και στο ελληνικό γυναικείο μπάσκετ.

Η νέα Ομοσπονδία, που έχει παραστεί σε κάθε πιθανή και απίθανη εκδήλωση, έχει βραβεύσει και εκδώσει ανακοίνωση για οποιονδήποτε, δεν βρήκε τον... χρόνο να συγχαρεί την Μαριέλλα Φασούλα για την επιτυχία της.

Κι επειδή δεν θέλουμε να είμαστε υπερβολικοί και να βλέπουμε... φαντάσματα, μάλλον δεν ήταν γιατί ήταν ψηλή και δεν την... είδαν, αλλά επειδή η αφιλότιμη είναι κόρη του Παναγιώτη Φασούλα. Ε, δεν θα εκδώσουμε και ανακοίνωση για τον... ανταγωνιστή μας. Έτσι, Βαγγέλη;

Παρότι, η «αράχνη» του ελληνικού μπάσκετ ως... αξιωματική αντιπολίτευση, έστω και με μικρό ποσοστό αφήνει απερίσπαστη τη διοίκηση της ΕΟΚ να επιτελέσει το έργο της, χωρίς να προκαλεί εντάσεις και λαϊκίστικες παρεμβάσεις.

Πάντως, παρά την ειρωνική ανάρτηση της Μαριέλλας, ουδείς συγκινήθηκε και έστω και στο... και πέντε να την συγχαρεί.

Είπαμε, νέα ήθη και έθιμα από μια ΕΟΚ που χαρακτηρίζεται από τις φρέσκιες ιδέες σε μια νέα εποχή...

Γιατί ο Σεγκούρα έδιωξε τον Παππά!

Ο Κούρο Σεγκούρα απομάκρυνε τον Νίκο Παππά από την ΑΕΚ και το πιθανότερο είναι να μην τον χρησιμοποιήσει ξανά. Ο Ισπανός τεχνικός χρεώνει ζητήματα απειθαρχίας στον έμπειρο γκαρντ και γι’ αυτό αποφάσισε να τον τιμωρήσει.

Μάλιστα, καλά πληροφορημένες πηγές της στήλης αναφέρουν ότι ο λόγος που έκανε έξαλλο τον Σεγκούρα ήταν αρχικά η μη συμφωνία του σε μια άσκηση τακτικής της ομάδας και στη συνέχεια μερικές ημέρες αργότερα εμφανίστηκε με καθυστέρηση στο βίντεο πριν την προπόνηση και ο Σεγκούρα τον έδιωξε. Εάν θα επιστρέψει κάποια στιγμή είναι κάτι που παραμένει ανοικτό, αν και ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται να μην τον υπολογίζει καθόλου.

Τα μπλουζάκια και η διαφορά επιπέδου

Πριν από μερικά χρόνια στον Ολυμπιακό έκαναν μπλουζάκια και τα φορούσανε τις ελεύθερες βολές στα ντέρμπι των «αιωνίων». Τώρα που οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με τις βολές να είναι 6-18 δεν έγινε τίποτε. Σωστά; Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν έκανε μπλουζάκια την διαφορά στις ελεύθερες βολές για τις δυο ομάδες σ’ ένα κλειστό παιχνίδι. Για να ξέρουμε τι λέμε και για να αντιλαμβανόμαστε ΟΛΟΙ την διαφορά επιπέδου που υπάρχει ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Ο πασέρ...



Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Λεβερκούζεν: Φεύγει ο Μπονιφάτσε - Κλείνει Μπέιερ
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
Παναθηναϊκός AKTOR: Κυκλοφόρησαν κι εξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα playoffs της EuroLeague
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ: Σκληρή ανακοίνωση για περιστατικά μεταπώλησης εισιτηρίων στη ρεβάνς
Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Επιβράβευση για τους οπαδούς - Γενική είσοδος με Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved