Ζητήστε τους και αυτόγραφο!

Ζητήστε τους και αυτόγραφο!

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

Να ξεκινήσουμε από μια παραδοχή: Ο Ολυμπιακός εκατό φορές να παίξει με τον Άρη στο ΣΕΦ θα κερδίσει. Ξεκάθαρα. Αλήθεια όμως, γιατί οι... ατσίδες με τα γκρι δείχνουν τέτοιο σεβασμό στους «ερυθρόλευκους» και τέτοια απαξίωση στους «κίτρινους»;

Διότι, πολύ απλά σε μια αναμέτρηση όπου ο Άρης κατέβασε ΕΝΝΙΑ ΠΑΙΚΤΕΣ, ούτε καν δεκάδα και έπαιζε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα μια άμυνα ζώνης, έστειλε τον Ολυμπιακό 24 φορές στην γραμμή της... φιλανθρωπίας, ενώ οι ίδιοι πήγαν μόλις 5!

Αλήθεια τέτοια ήταν η διαφορά στο ματς; 24-5 οι ελεύθερες βολές, με τους ατσίδες με τα γκρι (Κορομηλάς, Γερακίνης και Λουλουδιάδης η τριπλέτα) να καταθέτουν τα διαπιστευτήρια τους, σαν να ήθελαν να μην στενοχωρήσουν ούτε κατά... λάθος τον Ολυμπιακό.

Δεν μπορούμε να δώσουμε εξήγηση, γιατί πολλά μαζεύονται εδώ και καιρό... Μια δεν είδαν οι διαιτητές το φάουλ στον Παπαδάκη στο «Ιβανώφειο» από τον Βεζένκοφ, την άλλη ο Ζαχαρής δεν είδε τον Έισι που... διόρθωνε το σορτσάκι του και λίγο έλειψε να μπει ο κόσμος στο γήπεδο.

Εν ολίγοις, οι ρέφερι αντιμετωπίζουν τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, λες και βλέπουν μπροστά τους τον παιδικό τους ήρωα!

Από το Κιλκίς στο ΟΑΚΑ

Εντάξει, με τους διαιτητές το... τερμάτισαν στους ορισμούς από την ΚΕΔ βάζοντας τις ομάδες να πληρώνουν τα μαλλιά που δεν... έχουν, όμως να πράττουν το ίδιο και με τους κομισάριους πάει πολύ.

Ο Παντελής Ελευθεριάδης από το Κιλκίς, ναι καλά διαβάζετε, θα είναι ο κομισάριος του μεγάλου ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τον Ολυμπιακό. Λες και δεν υπήρχε ένας κομισάριος από την Αττική για να τοποθετηθεί. Α, και δεν μιλάμε για όποιον κι όποιον, είναι ο κομισάριος που δεν αντιλήφθηκε ότι στο «Ιβανώφειο» στην αναμέτρηση του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ το γήπεδο με πληρότητα 50% βάση πρωτοκόλλου, είχε 150%!!!

Με αποτέλεσμα στο ημίχρονο και αφού... έσπασαν τα κινητά τηλέφωνα διαιτητών και λοιπών, να καθυστερήσει μισή ώρα να ξεκινήσει το δεύτερο μέρος για να μειωθεί ο κόσμος που βρίσκονταν εντός του γηπέδου. Αυτά...

Τα δικά μας παιδιά και τα... αποπαίδια

Η ΚΕΔ το έχει σε... κακό να τιμωρήσει διαιτητές ακόμη και αν αλλοιώσουν το αποτέλεσμα ενός αγώνα, όπως συνέβη στον Πλάτωνα στην αναμέτρηση του Ιωνικού με τον Κολοσσό, με τους Πουρσανίδη Γ., Τσολάκο και Δαρλαμήτσο. Μελετώντας τους ορισμούς της επόμενης αγωνιστικής οι τρεις ρέφερι χρησιμοποιήθηκαν κανονικά!

Ο μεν Πουρσανίδης στο ντέρμπι των «αιωνίων», ο Δαρλαμήτσος στον αγώνα ΓΣ Αμαρουσίου-Φίλιππος Βέροιας και ο Τσολάκος στο εξ αναβολής παιχνίδι του Προμηθέα με τον Ολυμπιακό. Ειδικά ο τελευταίος που ήταν και ο υπεύθυνος βάση της μηχανικής της διαιτησίας για τον μη καταλογισμό του φάουλ στον παίκτη του Κολοσσού (Χάμιλτον) από τον Γιάννη Αθηναίου, με συνέπεια την αλλοίωση αποτελέσματος, δεν τιμωρήθηκε και δεν αντικαταστάθηκε όπως είχε συμβεί σε πρόσφατη περίπτωση με τον Ηλία Κορομηλά, ο οποίος τιμωρήθηκε με δυο αγωνιστικές για χαμηλή απόδοση και αντικαταστάθηκε από έναν εξ αναβολής αγώνα.

Συμπερασματικά, τι καταλαβαίνουν οι διαιτητές; Ότι, αν είναι δικά τους παιδιά δεν τιμωρούνται, άσχετα αν έχουν κάνει απίστευτα λάθη, όταν όμως πρόκειται για... αποπαίδια, τότε τους περιμένει τιμωρία! Αλήθεια, για ποια βελτίωση της διαιτησίας μιλάμε; Σ’ αυτό θα πρέπει να απαντήσουν ο πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος και ο Ειδικός Σύμβουλος, οι οποίοι εδώ και καιρό μιλάνε για την βελτίωση της διαιτησίας, ώστε να μην συνεχίζεται η τελμάτωση.

Εμείς, πάντως απ’ αυτή εδώ την γωνιά, θα παρακολουθούμε με επιμέλεια την διαιτησία και θα επισημαίνουμε τα κακώς κείμενα...

Ο πασέρ...



Πρόστιμο 30.000 ευρώ στη Φενέρμπαχτσε για το ντου οπαδών προς παίκτες της Μονακό
Πρόστιμο 30.000 ευρώ στη Φενέρμπαχτσε για το ντου οπαδών προς παίκτες της Μονακό
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα
Χώρισαν Στέφανος Τσιτσιπάς-Πάουλα Μπαντόσα
Αλόνσο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν»
Αλόνσο: «Όλοι θέλουν να νικήσουν τη Λεβερκούζεν»
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
Στοχεύουν... Παρίσι και ευρωπαϊκά μετάλλια οι τοξοβόλοι μας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved