Το… σύνδρομο της Αντουανέτας!

Το… σύνδρομο της Αντουανέτας!

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

Αυτά είναι! Ωραίος ο πρόεδρος. Μειλίχιος, συγκαταβατικός, με κατανόηση, να ακούσει τον απέναντι ακόμα κι αν του λέει λάθος πράγματα, να εξηγήσει, να διορθώσει να λύσει το πρόβλημα.

Έτσι θα μπορούσε να είναι ο Βαγγέλης Λιόλιος σύμφωνα με όσα ακούγαμε από διάφορους προεκλογικά. ΠΡΙΝ. Διότι τώρα ούτε που τολμάει άνθρωπος να τον ρωτήσει.

Διαβάστε και φρίξτε: Α! το περιστατικό είναι ΕΚΑΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ αληθινό. Διασταυρωμένο από πολλές πλευρές και δεν επιδέχεται διάψευσης. Σοβαρής τουλάχιστον. Πάμε λοιπόν.

Κάνει που λέτε ο πρόεδρος τηλεδιάσκεψη με τους επικεφαλής των ομάδων της Α2. Μια κατηγορία, που παρά τις περικοκλάδες, τις μεταδόσεις της πλάκας και των αβανταδόρων πραγματικά «φυτοζωεί».

Ρωτάει λοιπόν ένας… φουκαράς από ομάδα των βορείων προαστίων της Αθήνας.

«Πρόεδρε θα γίνει κάτι με τα έξοδα των διαιτητών και των κριτών στους αγώνες; Είχες πει ότι από 1η Απριλίου θα τα αναλάμβανε η Ομοσπονδία».

Τι ήταν να το πει;

«Συγνώμη με λες αφερέγγυο; Εδώ μπροστά σε όλους;» του απαντάει εκνευρισμένος ο πρόεδρος.

«Όχι, απλά ρώτησα για να ξέρουμε να κάνουμε το κουμάντο μας» απάντησε ο παράγοντας.

Και τι έκανε ο «ισχυρός άνδρας» του Προμηθέα; «Αρχισε να φωνάζει, πέταξε στην οθόνη της τηλεδιάσκεψης ένα στυλό που κρατούσε ΚΙ ΕΦΥΓΕ »!

Άναυδοι όλοι από τη συμπεριφορά και το ύφος του προέδρου «πάγωσαν» και παρά τις προσπάθειες των… προξενητάδων της τηλεδιάσκεψης, αυτή διακόπηκε άδοξα.

Το ωραίο είναι πως παρά τις προσπάθειες να εντοπιστεί ο πρόεδρος και να συνεχιστεί η τηλεσυνάντηση αυτό δεν κατέστη δυνατό… είχε προφανώς τα νεύρα του ο πρόεδρος.

Το καταλαβαίνουμε. Βρέθηκε ένας να του υπενθυμίσει μια από τις υποσχέσεις του, τον «στρίμωξε» και βγήκε ο πραγματικός εαυτός του.

Νωρίς είναι ακόμα. Έχουμε μόλις επτά μήνες που ανέλαβε και ήδη το σύνδρομο της Αντουανέτας έχει κάνει την εμφάνισή του.
Να τον χαίρονται εκείνοι που τον ψήφισαν. Θα γεμίσουμε κοψοχέρηδες σε λίγο καιρό…

ΥΓ: Κι άλλη φορά είχε πέσει το Zoom σε τηλεδιάσκεψη στην Ομοσπονδία. Αλλά τότε είχε γίνει χαμός και έλεγαν ότι το έριξε ο Βασιλακόπουλος επίτηδες επειδή έχανε μια ψηφοφορία. Τώρα το έριξε ο άλλος επειδή του έκαναν μια ερώτηση και απλώς είναι Άνοιξη, τα πουλάκια τιτιβίζουν, τα λουλούδια άνθισαν κι ο Φούφης (επιτέλους) παίζει κόντρα Παναθηναϊκό. Ρε όξω από ‘δω!

ΥΓ1: Επειδή την ξέρουμε την ομάδα του αφελούς παράγοντα που έκανε την ερώτηση. Μην αρχίσουν οι… Δαρλαμήτσοι και τους πηγαίνουν πριονοκορδέλα τώρα τους ανθρώπους. Κρίμα είναι…

Της... αποχής

Και στην Πάτρα μαθαίνουμε έγινε αποχή την Τρίτη (5/4) από τις προπονήσεις. Ο λόγος ήταν ότι οι παίκτες του Απόλλωνα περίμεναν να πληρωθούν ολόκληρο μισθό, αλλά τελικά έλαβαν μόλις το 30%. Όταν αντιλήφθηκαν ότι δεν θα πάρουν κανονικά το μηνιάτικο, ακολούθησαν τον δρόμο που... χάραξε μια εβδομάδα νωρίτερα ο Ηρακλής. Η αποχή γίνεται συνήθεια στην Basket League τις τελευταίες εβδομάδες.

Κερδίζουν τις «μάχες» Άρης και Ηρακλής

Σαρώνουν Άρης και Ηρακλής στα... δικαστήρια. Κερδίζουν κάθε μάχη και σίγουρα θα ήταν υποψήφιοι για τον τίτλο, εάν μετρούσαν σε... νίκες κάθε θετική έκβαση που είχαν σε υποθέσεις τους. Οι δυο ομάδες της Θεσσαλονίκης φαίνεται πως ξέρουν καλά πως να τη γλιτώνουν και κάνουν ότι μπορούν για να μείνουν όρθιοι στα δύσκολα.

Ο πασέρ...



Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (28/04) - «Τίτλος για έναν» στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων της ημέρας (28/04) - «Τίτλος για έναν» στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ
Έκτη στο Diamond League η Τζένγκο
Έκτη στο Diamond League η Τζένγκο
Super League: Ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ με φόντο τη στέψη ή την παράταση - Το πρόγραμμα και η βαθμολογία
Super League: Ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ με φόντο τη στέψη ή την παράταση - Το πρόγραμμα και η βαθμολογία
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/04) - Πού θα δείτε το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και τη Super League
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (28/04) - Πού θα δείτε το ΠΑΟΚ - ΑΕΚ και τη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved