Άγρια έκρηξη στην ΚΕΔ - Βαριές κουβέντες στους διαιτητές του τελικού Κυπέλλου!

Άγρια έκρηξη στην ΚΕΔ - Βαριές κουβέντες στους διαιτητές του τελικού Κυπέλλου!

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

Είπαμε κι εμείς! Εδώ έχει γίνει η… ληστεία της χρονιάς, άλλο που κανείς δεν ξέρει ή δεν έχει ακούσει κάτι, δεν θα γινόταν κριτική για τα… κατορθώματα του «ντελικανή» του τελικού στην Κρήτη; Έγινε και μάλιστα έπεσαν και… καντήλια στην τηλεδιάσκεψη των διαιτητών με την ΚΕΔ.

Μάλιστα ο… λεγάμενος είχε την τιμητική του με τον Νίκο Πιτσίλκα να του επισημαίνει τα προφανή! Τα λάθη δηλαδή που έκανε από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, όλα (όλως τυχαίως βέβαια) κατά του Παναθηναϊκού.

Η τεχνική ποινή, χωρίς καμία προειδοποίηση, στον Δημήτρη Πρίφτη με το… καλησπέρα του ματς, η αλλαγή κατοχής με την υπόδειξη ότι ο Παπαγιάννης έβγαλε τη μπάλα έξω, αλλά και το φάουλ του ψηλού των «πρασίνων» πάνω στον ΜακΚίσικ που είδε μόνο ο… λεγάμενος.

Εκεί που έγινε ο χαμός ήταν με το… τσάρλεστον που χόρευε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ μπροστά του κι εκείνος δεν έδινε τίποτε ζαλισμένος από τα πολλά βήματα του ελληνοαμερικανού.

Οι… ανταποκριτές του πασέρ μάλιστα ισχυρίζονται ότι ο Νίκος με το γνωστό αλά Αλ Πατσίνο, όπως του αρέσει να τον λένε, βλέμμα έξαλλος φέρεται να του είπε: «Γ..ω τον Αντίχριστό μου, σφύριξε το γ….μένο»!
Δεν πειράζει παιδιά, έκανε κάποια λαθάκια που, το ακούσαμε κι αυτό, δεν αλλοίωσαν το αποτέλεσμα. Ξανά βάλτε τον να ξεπεράσει την επίδοσή του. Τόσα απωθημένα έχει…

Παρέμβαση

Το ωραίο με την ΚΕΔ είναι πως δεν πλήττει και φυσικά δεν πλήττουμε κι εμείς. Βγαίνουν που λέτε οι ορισμοί των διαιτητών για τα ματς της 17ης αγωνιστικής στη Basket League και τρίβαμε τα μάτια μας!

Επέστρεψε ο Βαγγελάκης ο Δαρλαμήτσος. Αφού… γύρισε τη μισή Ελλάδα παίζοντας μέχρι και στην… ξου κατηγορία ο συμπατριώτης του «ισχυρού άνδρα» του Προμηθέα τσουπ ξανά σε ματς της πρώτης κατηγορίας. Ιωνικός – Κολοσσός, τρίτος με Κορομηλά, Τσολάκο, αλλά δεν πειράζει.

Ρωτάμε λοιπόν: Αφού τα είχε κάνει… ρόιδο σε Βasket League και Α2, αφού έκαψε κόσμο και κοσμάκη σε Β’ και Γ’ Κατηγορία γιατί τον ξαναέφεραν στην Α1; Ποιος πιστοποίησε ότι βελτιώθηκε και δεν θα… ξανακλάψουν παιδάκια;
Εκτός αν είναι τόσο μεγάλο ταλέντο και τον αδικούν οι ομάδες που ωρύονται κάθε Σαββατοκύριακο…

Παίρνουμε χιλιομετρικές αποστάσεις από αυτά που ακούγονται στην Πάτρα για παρέμβαση από ψηλά.
Α, μην ψάξετε να βρείτε το όνομα του Παντελίδη στους ορισμούς. Δεν υπάρχει. Ούτε θα υπάρξει… Ο Νίκος τα έχει πάρει μαζί του επειδή του αντιμίλησε…

Αραβωνιάρηδες

Σε άλλα νέα ο Ρικ Πιτίνο αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής στην περιφέρειά του με το κολέγιο Iona. Για πέμπτη φορά σε τρίτη διαφορετική περιφέρεια παρακαλώ…

Κακώς! Εδώ κορόιδευε και έλεγε ψέματα στους παίκτες του Ολυμπιακού και τα παιδιά θίχτηκαν και δεν πήγαιναν στην Εθνική ομάδα ο… παλιάνθρωπος!

Καλό το εργάκι με το ελληνικό μπάσκετ ενωμένο, παγκόσμια ειρήνη και να μην πεινάνε τα παιδάκια, που λέγανε στα καλλιστεία, αλλά δεν ξεχνάει κανείς τις αθλιότητες επειδή δεν έμπαιναν οι… αραβωνιάρηδες διαιτητές μας.
Τώρα που μας δίνουν τα Κύπελλα και κυρίως δεν παίζουν οι… άλλοι, όλα καλά!

Κουστούμια

Επειδή έχει περάσει καιρός και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι. Με εκείνη την περιβόητη διαβούλευση τι γίνεται; Έχει προχωρήσει καθόλου; Υπάρχει κινητικότητα; Τι λένε οι ομάδες για τα… κουστούμια που τους έχει ράψει η Ομοσπονδία, προσπαθώντας με φαιδρά επιχειρήματα να τους βάλει με τσαμπουκά το χέρι στην τσέπη και μάλιστα πολύ βαθιά;

Ορντινάτσα

Μήπως μπορούμε να υποστηρίξουμε και επίσημα ότι ο Ολυμπιακός έχει πλέον και με… βούλα παράρτημα Θεσσαλονίκης; Διότι κάτι τέτοια σενάρια ακούγονται με αφορμή της υπόθεση του νεαρού Σαμοντούροφ. Κάτι για αγορά και δανεισμό, κάτι για συνεκμετάλλευση (!), κάτι για συνεργασία ακούμε. Είναι η… εμπορικότητα της ομάδα που τραβάει βλέπετε…

Ο πασέρ...



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved