Τον ψάχνουν στην... Διαύγεια

Τον ψάχνουν στην... Διαύγεια

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

Μέσα από τη Διαύγεια εμφανίζονταν μέχρι και το Σεπτέμβριο ο εκλεκτός του προέδρου της ΕΟΚ Βαγγέλη Λιόλιου. Φίλοι γνωστοί και συγγενείς τον... έβρισκαν να περιφέρεται στη Διαύγεια, να ψάχνει, να σκαλίζει, να αποκαλύπτει. Και πάντα πρόθυμους δημοσιογράφους να τον ακούσουν και να δημοσιεύσουν τα... ευρήματα του. Από το Σεπτέμβριο και μετά όμως, έχει αναλάβει το... Silver Alert να μάθει νέα του. Πάει κι η Διαύγεια, πάνε και οι αποκαλύψεις...

Κρύβονται στην ΚΕΔ!

Πέρασαν κιόλας 48 ώρες από τον τελικό του Ιωάννη Φούφη στα «Δυο Αοράκια»! Ακόμη η έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας δεν έχει σταλεί στις ομάδες. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Νίκος Πιτσίλκας παραμένει κρυπτόμενος, ο αρχιδιαιτητής Χρήστος Χριστοδούλου έκανε το ακόμη χειρότερο νομίζοντας ότι θα ντριμπλάρει τους δημοσιογράφους και θα αποποιηθεί των ευθυνών του λέγοντας «ότι είδατε»! Μεγάλε, εμείς και είδαμε και καταλάβαμε, εσύ να μας πεις τι είδες, γιατί πληρώνεσαι για να βλέπεις και να κρίνεις. Αλήθεια τηλεδιάσκεψη για όσα συνέβησαν με τους διαιτητές στους αγώνες του Final Four στο Ηράκλειο θα γίνει;

Συγγενείς, φίλοι και... κουμπάροι

Ακούγεται, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη πως αναλαμβάνει ο Μάκης Γιατράς την Εθνική Νέων. Με ποιο κριτήριο; Δεν έχουμε τίποτε με τον άνθρωπο. Όμως, επειδή η προηγούμενη διοίκηση της ΕΟΚ ήταν κακιά και έβαζε προπονητές συγγενείς και φίλους, περιμένουμε να μάθουμε με ποιες προδιαγραφές γίνονται οι επιλογές στις Εθνικές ομάδες. Διότι, μαθαίνουμε στα κλιμάκια Ενώσεων της Κεντρικής Ελλάδας έχουν ήδη διοριστεί συγγενείς και φίλοι. Κανακάρηδες στη διαιτησία, ανήψια στα κλιμάκια, άντε παιδιά και τους κουμπάρους!

«Καρφώθηκαν»

Δεν είχαν στεγνώσει τα μπάνια στα ντουζ των παικτών από τον τελικό του Κυπέλλου. Και οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στον πρώτο τους τίτλο μετά το 2016, έσπευσαν να συγχαρούν και να ευχαριστήσουν την ΕΟΚ. Και τι καλή οργάνωση και τι ωραία η ΕΟΚ και πόσο καλός ο κ. Λιόλιος. Το ότι «καρφώθηκαν» είναι αυτονόητο, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα γι’ αυτούς. Τον Φούφη σε κάθε ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ έχουν. Είναι πρόβλημα για τον κ. Λιόλιο, που ζητούσε φορτικά από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να του δώσει τον Παπαγιάννη για το ματς με την Τουρκία. Ενώ, την ίδια ημέρα οι «πράσινοι» έχουν ματς στην Ευρωλίγκα. Αν δεν καταλαβαίνει ο κ. Λιόλιος ότι τον εκθέτουν με τα καμώματα τους οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού, είναι ακόμη μεγαλύτερο πρόβλημα του.

Το... μεγάλο βουνό

Ο Ηρακλής μπορεί να ξεμπέρδεψε πανηγυρικά στο θέμα της αφαίρεσης των τριών βαθμών δικαιωμένος στο ΑΣΕΑΔ, όμως πέρασε μόλις το μικρό βουνό. Το... μεγάλο βουνό είναι μπροστά και έχει τον τίτλο «μετοχολόγιο ΚΑΕ». Ο έλεγχος της Επιτροπής στον φάκελο της ομάδας θα είναι ενδελεχής και τα πράγματα λένε πηγές της στήλης δεν θα είναι εύκολα για την διοίκηση του Θοδωρή Δρακόπουλου, που πάλι ποντάρει στη νομική υπεράσπιση και στην δικαίωση σε κάθε περίπτωση στο ΑΣΕΑΔ. Ίδωμεν.

Ο πασέρ...

 



Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Elite League: Στο Final 4 ο Ερμής Σχηματαρίου – Υποβιβάστηκε ο Αίας Ευόσμου
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 2 της σειράς των playoffs της Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved