Α2 Ανδρών: Αποχώρησε ο Γκαγκαλούδης από το Μαρούσι!

Α2 Ανδρών: Αποχώρησε ο Γκαγκαλούδης από το Μαρούσι!

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης αποφάσισε να αποχωρήσει από το Μαρούσι μετά από σχεδόν τρία χρόνια

Την απόφαση του να ολοκληρώσει την συνεργασία του με το Μαρούσι, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους, ανακοίνωσε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης!

«Η υγεία μου είναι μια χαρά. Πρέπει να ηρεμήσω λίγο καιρό και μετά να δω τι θα αποφασίσω. Ευχαριστώ την ομάδα και όλους για αυτά τα τρία υπέροχα χρόνια και πραγματικά εύχομαι και είμαι σίγουρος ότι η δουλειά που γίνεται θα συνεχιστεί πιο δυνατά. Το να μιλήσω και άλλο για το Μαρούσι είναι περιττό, γιατί όλοι ξέρετε την αγάπη μου για τον σύλλογο. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα, αλλά έπρεπε», τόνισε ο 43χρονος γκαρντ σε ανάρτησή του στα social media.

Φέτος είχε 18,2 πόντους, 4,1 ασίστ, 1,6 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα κατά μέσο όρο.

Η ανακοίνωση του Αμαρουσίου αναφέρει: «Το Δ.Σ. και η Διοικούσα Επιτροπή Καλαθοσφαίρισης του Συλλόγου μας ανακοινώνει τη κοινή συναινέσει ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον αθλητή Γιάννη Γκαγκαλούδη. Tου ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και τον ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες που προσέφερε στον Σύλλογό μας.
Γ.Σ.ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ».

 



«Ο Άρης θέλει παίκτη από τη Φιορεντίνα»
«Ο Άρης θέλει παίκτη από τη Φιορεντίνα»
Μια αγωνιστική τιμωρία στην ΑΕΚ από την ΔΕΑΒ!
Μια αγωνιστική τιμωρία στην ΑΕΚ από την ΔΕΑΒ!
Ατρόμητος: Συμφωνία με ΠΑΟΚ για Γκουγκεσασβίλι
Ατρόμητος: Συμφωνία με ΠΑΟΚ για Γκουγκεσασβίλι
Το Σάββατο 7/2 το μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7
Το Σάββατο 7/2 το μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7
©2011-2026 Onsports.gr - All rights reserved