BCL: Ο Σαρίτσα σέβεται την Μπούργος και δηλώνει έτοιμος για τον τελικό!

BCL: Ο Σαρίτσα σέβεται την Μπούργος και δηλώνει έτοιμος για τον τελικό!

Ο προπονητής της Καρσίγιακα Ουφούκ Σαρίτσα αποδίδει σεβασμό στην Μπούργος και δηλώνει έτοιμος για τον τελικό του BCL

Έτοιμοι για τον μεγάλο τελικό του Final-8 του Basketball Champions League δηλώνουν στην Καρσίγιακα. Ο προπονητής της Τουρκικής ομάδας Ουφούκ Σαρίτσα εκφράζει τον σεβασμό του προς την Μπούργος, αλλά δηλώνει ότι άπαντες είναι έτοιμοι για την μεγάλη αναμέτρηση.

Ο προπονητής της Καρσίγιακα Ουφούκ Σαρίτσα τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του μεγάλου τελικού: «Η Μπούργος είναι μια ομάδα που παίζει ως αληθινή ομάδα. Έχουν εξαιρετικό κόουτς και πολλούς καλούς παίκτες, αλλά έχουν και μεγάλο βάθος στον πάγκο τους. Τους σέβομαι. Είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Αλλά κι εμείς είμαστε σε καλή κατάσταση, έχουμε παίξει πολύ καλή άμυνα μέχρι τώρα και θα είμαστε έτοιμοι για τον τελικό.

Είναι μεγάλο αβάνταζ για εμάς το γεγονός ότι δεν αλλάξαμε παίκτες όταν κάποιοι από το ρόστερ χτυπήθηκαν από την πανδημία. Είμαστε σαν οικογένεια. Μου αρέσει που όλοι οι παίκτες είναι μαζί, που ο ένας εμπιστεύεται τον άλλον. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Μας αρέσει να παίζουμε μαζί. Όλοι οι παίκτες ξέρουν τι θέλω κι έτσι παίζουμε καλά. Ελπίζω να παίξουμε καλά και στον τελικό. Μαζί!

Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και δύσκολο. Οι Ισπανικές ομάδες είναι πολύ καλές και δε θα είναι καθόλου εύκολο για εμάς να παίξουμε εναντίον της Μπούργος. Αλλά νομίζω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε ακόμα μία φορά (σ.σ. μετά την Μπιλμπάο στην κανονική περίοδο και τη Σαραγόσα στο Final 8).

Είμαστε μία ομάδα που παίζουμε με ενέργεια, όπως και η Μπούργος. Καμία φορά χρησιμοποιούμε διαφορετικές άμυνες. Η Μπούργος μπορείς να παίξει μέσα στο καλάθι και να χρησιμοποιήσει τους πολύ καλούς ψηλούς που διαθέτει.
Παίξαμε με υψηλό ποσοστό στα προηγούμενα ματς στα τρίποντα. Δουλέψαμε με διαφορετικές άμυνες καθ’όλη τη σεζόν. Και για τον τελικό, έχουμε κάποια πλάνα, αλλά δεν μπορώ να τα αποκαλύψω».

Ο Τόνι Τέιλορ, από την πλευρά του, είπε: «Αυτός ήταν ο στόχος μου από την αρχή όταν υπέγραψα στην Καρσίγιακα πέρσι. Να έρθουμε έως εδώ, έως την κατάκτηση του τροπαίου, όπως είχαν κάνει με τη Βίρτους. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να τα καταφέρουμε. Και πλέον είμαστε έτοιμοι να διεκδικήσουμε τον τίτλο.

Η Μπουργος είναι μία καταπληκτική ομάδα, έχει βαθύ ρόστερ και είναι δύσκολο να παίζεις εναντίον τους. Έχουν πολλή ενέργεια, αλλά κι εμείς παίζουμε ως ομάδα. Ο ένας για τον άλλος, για τον κόουτς, για την πόλη μας.

Είμαστε οικογένεια. Όταν κάποιος κάνει ένα βήμα μπροστά είμαστε όλοι ενθουσιασμένοι. Δεν έχει σημασία ποιος και πόσο παίζει. Είμαστε ομάδα και παίζουμε ως ομάδα. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό αβαντάζ. Είμαι ευγνώμων που έχουμε καταφέρει να πετύχουμε κάτι τέτοιο.

Εξαιτίας της πανδημίας παίξαμε χωρίς τον κόσμο μας στο γήπεδό μας. Ο κόσμος μας είναι τρελός και μας έλειψε πολύ. Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε κάποιους από αυτούς στο γήπεδο, εδώ στο Νόβγκοροντ.

Νομίζω ότι σε τέτοιες στιγμές, όταν παίζεις για ένα τρόπαιο, οι παίκτες αυξάνουν την συγκέντρωσή τους και θέλουν να βγάλουν τον καλύτερο εαυτό τους. Περάσαμε δύσκολες στιγμές με την πανδημία, αλλά κάναμε καλή δουλειά. Δεν περιμέναμε το Final 8 για να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Αυτό κάναμε σε όλα τα ματς. Απλά τώρα θέλουμε να συνεχίσουμε».

 



Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved