FIBA: Συμφωνία με τον Κινεζικό κολοσσό TCL

FIBA: Συμφωνία με τον Κινεζικό κολοσσό TCL

Η FIBA ανακοίνωσε την σύναψη τετραετούς συμφωνίας με την TCL, Κινεζικό κολοσσό ηλεκτρονικών ειδών

Σε μια σημαντική χορηγική συμφωνία προχώρησε η FIBA ανακοινώνοντας την συνεργασία της με τον κολοσσό ηλεκτρικών ειδών, TCL.

Πρόκειται για μία ιδιαίτερη συμφωνία, που αποδεικνύει το μέγεθος, τη δυναμική και το «βαρύ» όνομα της FIBA στην παγκόσμια αγορά με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο.

Το Δελτίο Τύπου της FIBA αναφέρει:

Η FIBA και η TCL ανακοινώνουν μια νέα συνεργασία σε παγκόσμιο επίπεδο, που έρχεται ως συνέχεια της εποικοδομητικής σχέσης μεταξύ της FIBA και της TCL στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019, που φιλοξενήθηκε σε οκτώ πόλεις, πέρυσι. στην Κίνα.

Η ανακοίνωση έγινε σήμερα στο IFA, Internationale Funkausstellung, στην κορυφαία εμπορική έκθεση παγκοσμίως για καταναλωτικά ηλεκτρονικά είδη και οικιακές συσκευές, στο Βερολίνο. Το timing της νέας συνεργασίας αντικατοπτρίζει τη διαρκή παγκόσμια εμπορική διείσδυση της FIBA εν μέσω των σημερινών προκλήσεων που αντιμετωπίζει η αθλητική βιομηχανία.

Αυτή, η τετραετής συνεργασία ακολουθεί την συμφωνία εταιρικής σχέσης που υπεγράφη για πρώτη φορά το 2018 και θα διαρκέσει έως τις 31 Δεκεμβρίου 2023. Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, στην TCL παραχωρείται αποκλειστικότητα στις κατηγορίες οικιακών συσκευών, όπως τηλεοράσεις, ψυγεία, πλυντήρια ρούχων. και κλιματιστικά.

Η νέα, διευρυμένη συμφωνία παρέχει βασικά εμπορικά δικαιώματα σε όλες τις διοργανώσεις της FIBA, συμπεριλαμβανομένων των Προκριματικών Ολυμπιακών Τουρνουά ανδρών και γυναικών, FIBA, τα Διειπηρωτικά Κύπελλα για άνδρες και γυναίκες, τα Παγκόσμια Κύπελλα αναπτυξιακών ομάδων, τα Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών του 2022 και το κορυφαίο γεγονός της FIBA Basketball, το FIBA Παγκόσμιο Κύπελλο το 2023.

Τα ειδικά δικαιώματα για αυτά τα γεγονότα περιλαμβάνουν την εκλεκτή προβολή της επωνυμίας στο γήπεδο ενώ θα έχει και την ονοματοδοσία στο βραβείο του παίκτη του αγώνα, "TCL Player of the Game”.H TCL έχει επίσης παραχωρήσει τα αποκλειστικά δικαιώματα χορηγίας για τους Προκριματικούς της Ασίας, για το Asia Cup 2021 και το FIBA Basketball World Cup 2023.

Ο Ανδρέας Ζαγκλής, Γενικός Γραμματέας της FIBA, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να εισέλθουμε σε αυτήν τη συναρπαστική νέα συνεργασία με την TCL, μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη που είχαμε τα τελευταία δύο χρόνια. Η αρχική συνεργασία μας επικεντρώθηκε κυρίως στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Κίνα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επεκτάθηκε σε μια πιο ολοκληρωμένη συνεργασία σε όλες τις διοργανώσεις της FIBA. Η συνεχής συνεργασία μας και η μακροπρόθεσμη δέσμευση με την TCL επιβεβαιώνουν το πάθος τους για το άθλημά μας και την εκτίμηση των ευκαιριών που προσφέρει η μοναδική παγκόσμια πλατφόρμα μάρκετινγκ της FIBA για να αναδείξει την καινοτόμο τεχνολογία της TCL».

Ο Yuki Wei, Αντιπρόεδρος της TCL, δήλωσε: «Η TCL αισθάνεται τιμή για τη νέα συνεργασία με την FIBA για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Στο πρώτο στάδιο της συνεργασίας μας μεταξύ 2018 και 2019, μέσω της επιτυχούς συνεργασίας μας, βιώσαμε διεθνή γεγονότα όπως το Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ Γυναικών και το Παγκόσμιο Κύπελλο Ανδρών της FIBA, το οποίο πρόσφερε πάθος και χαρά στο κοινό του μπάσκετ παγκοσμίως. Δουλεύοντας ξανά με τη FIBA, η TCL θα συνεχίσει να επιταχύνει τη διεθνή παρουσία τους και να συμβάλει στην ανάπτυξη και την πρόοδο του παγκόσμιου μπάσκετ».



«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
«Πάρτι» της Παρί Σεν Ζερμέν στη Βαρκελώνη και ραντεβού με Ντόρτμουντ στα ημιτελικά
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Θρίαμβος για το Περιστέρι του Σπανούλη - Ιστορική πρόκριση στο Final Four του BCL
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γνώριμοι στην Ελλάδα οι διαιτητές στις ρεβάνς ΠΑΟΚ - Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
Γκάφα ολκής από οπαδούς της Μπαρτσελόνα - Επιτέθηκαν στο πούλμαν της ομάδας τους (vid)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved