Ο ΠΑΟΚ, η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΚΑΕ ύψους 800 ευρώ και ο Βουγιούκας

Ο ΠΑΟΚ, η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ΚΑΕ ύψους 800 ευρώ και ο Βουγιούκας

H «Extra πάσα» αναλύει όσα συμβαίνουν όχι μόνο εντός, αλλά και εκτός γραμμών

Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ που προαναγγέλθηκε από τον «ισχυρό άνδρα» του συλλόγου Θανάση Χατζόπουλο με κάλεσμα στον κόσμο για να στηρίξει έρχεται από το… παρελθόν.

- Θα θυμίσουμε την περίπτωση άλλης μεγάλης ΚΑΕ στα μέσα του 2000 που έκανε κάτι αντίστοιχο προκειμένου να αποτρέψει την φυγή του πανίσχυρου προέδρου της ομάδας που ήθελε να φύγει. Ανακοινώθηκε λοιπόν η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου επίσημα, δόθηκαν οι λογαριασμοί των τραπεζών για να κατατεθούν τα χρήματα του κόσμου που θα έπρεπε να στηρίξει την ομάδα και μέσα από αυτή την στάση να πείσει τον πρόεδρο να αλλάξει γνώμη.

- Τι έγινε τελικά; Έπειτα από πέντε-έξι μήνες που ζήτησε να μάθει ο μεγαλομέτοχος πόσα χρήματα συγκεντρώθηκαν από την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατάλαβε ότι ήρθε η ώρα να… πηγαίνει. Μόλις 800 ευρώ!!! Ναι καλά διαβάζετε. Τόσα χρήματα συγκεντρώθηκαν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

- Τι θέλουμε να πούμε με αυτό; Πολύ απλά ότι είναι δύσκολο ο κόσμος να αντιδράσει και να ανταποκριθεί πόσο μάλιστα, τώρα που η οικονομική κρίση έχει πλήξει τα νοικοκυριά.

- Στον Θανάση Χατζόπουλο όμως οφείλουμε να πιστώσουμε ένα γεγονός. Ότι είναι ο πρώτος ίσως παράγοντας τα τελευταία χρόνια που μίλησε τόσο ανοικτά και ξεκάθαρα για το μέλλον του ΠΑΟΚ. Τα είπε όλα σε λίγες λέξεις.

- «Ξεκινήσαμε ως νέα διοίκηση, χωρίς βοήθεια στην ουσία. Έχουμε πληρώσει μέχρι στιγμής γύρω στις 253.000 σε διάφορα έξοδα και υποχρεώσεις. Δε φτάνουν μόνο αυτά. Οι διακανονισμοί είναι πάρα πολλοί. Μιλάμε για 47 υποθέσεις παικτών, προπονητών και μάνατζερ. Πάνω σε αυτό, θα χρειαστούμε βοήθεια από όποιον θέλει να δει αυτήν την ομάδα να συνεχίζει στην Α1» είπε χωρίς περιστροφές.

- Αλλάζοντας θέμα και πηγαίνοντας στον Άρη, η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, αφού η άρση των ban (απαγορευτικό μεταγραφών) είναι μια δύσκολη υπόθεση. Χρήματα δεν υπάρχουν και μέχρι αυτή την ώρα παρατηρείται μεγάλη δυσκολία ακόμη και στην συγκέντρωση του ποσού για την εγγυητική των 60.000 ευρώ που κατέπεσε και πρέπει να μπουν εκ νέου χρήματα. Όσο για τον φάκελο που θα πρέπει να κατατεθεί στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα. Η επιείκεια της Επιτροπής δεν αρκεί για να πάρουν το «πράσινο φως» για την συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Θα πρέπει να κλείσουν πρώτα τα θέματα που άπτονται των ban.

- Μηνιαίο συμβόλαιο φέρονται να έχουν προτείνει δυο ομάδες στον Ίαν Βουγιούκα, ώστε να τον διευκολύνουν σε περίπτωση που βρει μια καλή πρόταση να φύγει. Όμως, απάντησε αρνητικά και στις δυο περιπτώσεις. Η αναζήτηση ομάδας στο εξωτερικό είναι μονόδρομος, εκτός αν προκύψει κάτι καλό την τελευταία στιγμή από την Basket League.

Ο πασέρ…

 



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved