AEK: Τα δεδομένα για την παρουσία κόσμου στο Final-8 του BCL

AEK: Τα δεδομένα για την παρουσία κόσμου στο Final-8 του BCL

Η ΑΕΚ έχει ξεκαθαρίσει ότι επιθυμία της είναι να έχει τον κόσμο στο πλευρό της στο Final-8 του Basketball Champions League, τηρώντας φυσικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (2/9) έγινε κι επίσημα γνωστό ότι το Final-8 του BCL θα διεξαχθεί στην Αθήνα. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι αν θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της. Το αν η διοργάνωση θα λάβει χώρα με την παρουσία φιλάθλων ή κεκλεισμένων των θυρών είναι κάτι που δεν μπορεί να απαντηθεί τώρα, όπως τόνισαν κι οι αρμόδιοι.

Η θέση της ΑΕΚ είναι εδώ και καιρό ξεκάθαρη, λέγοντας “ναι” στην παρουσία κόσμου, τηρώντας φυσικά όλα τα απαραίτητα υγειονομικά πρωτόκολλα. Όπως ανέφερε κι ο Μάκης Αγγελόπουλος σε “πηγαδάκι” πριν από την έναρξη της συνέντευξης Τύπου “επιτρέπουν κόσμο στα μπουζούκια αλλά όχι στα γήπεδα”.

aggelopoulos copy

Υπέρ της συγκεκριμένης εξέλιξης τάχθηκε κι ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος υπογράμμισε ότι πρόθεση είναι να μπει το συντομότερο δυνατό κόσμος στα γήπεδα. “Γίνεται μια συζήτηση που εμείς είμαστε υπέρ να επιστρέψουν στις κερκίδες ο κόσμος οργανωμένα και με επιχειρησιακό σχέδιο με ευθύνες κανόνες και κυρώσεις. Ό,τι κάναμε τη προηγούμενη περίοδο και αυτό θα γίνει και τώρα θα γίνει με συνεννόηση και θα ακούσουμε την άποψη των ειδικών. Πρόθεση μας είναι να βρεθούμε το συντομότερο δυνατόν να μπει ο κόσμος στα γήπεδα” ανέφερε χαρακτηριστικά ο υφυπουργός αθλητισμού.

avgenakis copy

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε από την πλευρά του ότι “δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει έκπτωση στα επίπεδα υγείας” και συμπλήρωσε για το θέμα: “Κάθε μέρα αξιολογούνται τα επιδημιολογικά δεδομένα. Όσο πλησιάζουμε στη διοργάνωση θα σταθμίζουμε τα δεδομένα. Εφόσον επιδημιολογικά υπάρχει δυνατότητα θα συζητήσουμε το ενδεχόμενο παρουσίας λίγων φιλάθλων. Αλλά ακόμα δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Θέλουμε και υπάρχει λογική να γυρίσει ο κόσμος στα γήπεδα, αλλά χωρίς έκπτωση στην υγεία του κόσμου”.

xardalias

Με το ενδεχόμενο η διοργάνωση να πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών να είναι υπαρκτό τέθηκε και το οικονομικό ζήτημα που προκύπτει, με τον CEO του BCL, Πατρίκ Κομνηνό να ξεκαθαρίζει ότι η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί ανεξάρτητα από το αν θα έχει κόσμο ή όχι.

“Πρόθεσή μας είναι να γίνει η διοργάνωση. Η βούλησή μας είναι να το εξαντλήσουμε και να το φέρουμε εις πέρας ακόμα και χωρίς φιλάθλους. Η παρουσία φιλάθλων προέκυψε από το Μάρτιο, οπότε συμβιβαζόμαστε με αυτή την πραγματικότητα. Είναι προφανές ότι σε μία διοργάνωση με μηδενικά έσοδα πρέπει να καθίσουμε όλοι να δούμε πώς θα την φέρουμε εις πέρας με τα νέα δεδομένα” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στο οικονομικό κομμάτι, ο Γιώργος Πατούλης τόνισε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα συνεισφέρει στη συνολική προσπάθεια καταβάλλοντας ένα σημαντικό ποσό για να μειωθεί η ζημιά σε περίπτωση που δεν υπάρχουν φίλαθλοι.

komninos



Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Conference League: Ο Μαρτίνες δε χάνει στα πέναλτι, πρόκριση για Άστον Βίλα!
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Άρης – ΑΕΚ: Ατομικό για Μουκουντί και Άμραμπατ | Εκτός οι Λιβάι Γκαρσία, Στάνκοβιτς
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Europa Conference League LIVE: ΠΑΟΚ – Μπριζ και Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
Volley League: Ματσάρα και μείωσε ο Παναθηναϊκός
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved