Τυχερός ο Ριμπερί
Λιγότερο σοβαρός απ’ ό,τι είχε αρχικά εκτιμηθεί ήταν ο τραυματισμός του Φρανκ Ριμπερί στον αγώνα Μπάγερν – Βόλφσμπουργκ.
Ο Γάλλος άσος της βαυαρικής ομάδας είχε αποχωρήσει στο 25ο λεπτό του αγώνα με φορείο λόγω τραυματισμού στο γόνατο και στην Μπάγερν φοβήθηκαν πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Τελικά όμως ο Ριμπερί θα απουσιάσει μόλις πέντε ημέρες από τις προπονήσεις σύμφωνα με τον γιατρό της Μπάγερν και έτσι θα χάσει μόλις έναν αγώνα, αυτόν κόντρα στην Καϊζερσλάουτερν το επόμενο Σάββατο.
«Ήμουν τυχερός μέσα στην ατυχία μου», τόνισε ο Ριμπερί, ο οποίος είχε μόλις επιστρέψει σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά από διάστημα απουσίας τριών μηνών καθώς είχε τραυματιστεί στον αστράγαλο τον Νοέμβριο.
«Φυσικά και είμαι απογοητευμένος που τραυματίστηκα ξανά. Από την άλλη είμαι ανακουφισμένος που ο νέος μου τραυματισμός δεν είναι σοβαρός», τόνισε ο Γάλλος άσος.