Εθνική Μπάσκετ Κορασίδων: Μονόδρομος η νίκη με Λιθουανία
Μόνο η νίκη είναι στο μυαλό των παικτριών της Εθνικής Μπάσκετ Κορασίδων κόντρα στη Λιθουανία την Παρασκευή (9/8, 20:30) σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας, Ευρυπίδη Μελετιάδη.
Η Ελλάδα παίζει την παραμονή της στην Α' κατηγορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, διεκδικώντας μια θέση ανάμεσα στην ένατη και τη 16η.
«Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος με την προσπάθεια μας. Αν εξαιρέσω το 4ο δεκάλεπτο με τη Κροατία σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια έμεινα ευχαριστημένος με την εμφάνιση μας», τόνισε ο Ευρυπίδης Mελετιάδης και συμπλήρωσε για τα δυο τελευταία παιχνίδια (με Τουρκία και Λετονία): «Από την αρχή του τουρνουά είχα πει ότι στόχος μας είναι η παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Τόσο με τη Λεττονία άλλα βασικά με τη Τουρκία φτάσαμε τόσο κοντά στην επικράτηση … αν είχαμε πάρει τις νίκες τώρα θα μιλάγαμε για μια πολύ μεγάλη επιτυχία … θα είχαμε φτάσει στην 8άδα.» και τόνισε για το μέλλον στη διοργάνωση: «Πλέον θα παλέψουμε για τη σωτηρία μας. Με τη Λιθουανία θα έχουμε τη πρώτη μας ευκαιρία. Σκεφτόμαστε μόνο τη νίκη για να δούμε το υπόλοιπο του τουρνουά χωρίς άγχος».