Εύκολα η Καντού!
Χωρίς να δυσκολευτεί στο παραμικρό η Καντού επιβλήθηκε της Αβελίνο με 90-55 στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος.
Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους της Ευρωλίγκας πήρε από την αρχή το προβάδισμα και δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του αγώνα, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τους Λάιτι και Ματσερίνο με 15 πόντους έκαστος.
Στους άλλους αγώνες η Βίρτους Μπολόνια επικράτησε εντός έδρας της Βαρέζε με 74-63, ενώ η Ρόμα νίκησε την Κρεμόνα με 85-78. Σπουδαίο «διπλό» έκανε η Μπιέλα απέναντι στη Μοντεγρανάρο με 69-64, ενώ η Βενέτσια επιβλήθηκε εντός έδρας της Τεράμο με 86-71. Τέλος, η Μπενετόν Τρεβίζο νίκησε εκτός έδρας την Καζάλε με 72-71.
Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:
Καντού-Αβελίνο 90-55
Βίρτους Μπολόνια-Βαρέζε 74-63
Λοτομάτικα Ρόμα-Κρεμόνα 85-78
Μοντεγκρανάρο-Μπιέλα 64-69
Βενέτσια-Τέραμο 86-71
Καζάλε-Μπενετόν Τρεβίζο 71-72
Ρεπό: Σάσαρι
Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.