Ο Giannis έβγαλε το καπέλο στον Λεμπρόν (αφού πρώτα τον «σκότωσε»)

Ο Giannis έβγαλε το καπέλο στον Λεμπρόν (αφού πρώτα τον «σκότωσε»)

Εκπληκτικός ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, σκόρπισε τους Καβαλίερς, οδήγησε τους Μπακς σε θρίαμβο με 118-101 στο Μιλγουόκι, υποχρεώνοντας πρωταθλητές και ΛεΜπρον Τζέιμς να υποκλιθούν μπροστά του. 

Ο Έλληνας άσος σημείωσε 34 πόντους (12/17 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 7/10 βολές) ισοφαρίζοντας το ρεκόρ καριέρας του, μάζεψε 12 ριμπάουντ, είχε πέντε ασίστ και ισάριθμα κλεψίματα, δύο κοψίματα και έκανε έξι λάθη σε 35 σχεδόν λεπτά συμμετοχής.

Ο «Greek Freak» μετά το παιχνίδι «πολιορκήθηκε» από τα ΜΜΕ και για μια ακόμη φορά ήταν προσγειωμένος και προέταξε το καλό της ομάδας: «Οταν παίζουμε απέναντι σε μεγάλες ομάδες ενθουσιάζομαι. Η ομάδα χρειαζόταν από μένα να είμαι επιθετικός. Ως ομάδα προσπαθήσαμε να κυκλοφορούμε καλά την μπάλα και να είμαστε επιθετικοί. Βρήκα ρυθμό μέσω των συμπαικτών μου», τόνισε αρχικά ο Ελληνας σταρ και συμπλήρωσε:

«Για εμάς είναι μία νίκη απλώς. Αν παίζουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια όπως παίξαμε τώρα θα πάμε καλά. Αυτή η νίκη μας τονώνει την ψυχολογία. Κρατάμε το κεφάλι χαμηλά, συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά και να παίζουμε σκληρά. Ημασταν πολύ συγκεντρωμένοι ως ομάδα. Δεν σταματήσαμε να γυρνάμε την μπάλα, πασάραμε καλά, ήμασταν καλοί στα ριμπάουντ. Δεν τους αφήσαμε να κάνουν αυτά που θέλουν. Ημασταν επιθετικοί, ωστόσο το ότι νικήσαμε δεν μειώνει τους Καβς που είναι πολύ σπουδαία ομάδα, οι πρωταθλητές. Είναι ωραία αίσθηση αυτή η νίκη».

Ο «Giannis» μίλησε στη συνέχεια για τον μεγάλο ΛεΜπρόν Τζέιμς: «Εγώ προσπάθησα να κάνω το παιχνίδι μου. Ο ΛεΜπρόν είναι ο κορυφαίος παίκτης στο ΝΒΑ, ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών. Το να είσαι στο παρκέ μαζί του και να παίζεις απέναντί του είναι πολύ ωραίο, όπως και το να παίζεις κόντρα σε μια τόσο σπουδαία ομάδα όπως οι Καβς είναι πολύ ωραίο».



Στέφανος Ντούσκος: Υποψήφιος για κορυφαίος κωπηλάτης στον κόσμο!
Στέφανος Ντούσκος: Υποψήφιος για κορυφαίος κωπηλάτης στον κόσμο!
Βόλεϊ: Ήττα με κάτω τα χέρια για τον Παναθηναϊκό στη Γαλλία, «διπλό» του ΠΑΟΚ στην Κύπρο
Βόλεϊ: Ήττα με κάτω τα χέρια για τον Παναθηναϊκό στη Γαλλία, «διπλό» του ΠΑΟΚ στην Κύπρο
Μια κακή περίοδος «έκαψε» Πανιώνιο και Καρδίτσα σε Eurocup και BCL
Μια κακή περίοδος «έκαψε» Πανιώνιο και Καρδίτσα σε Eurocup και BCL
ΑΕΚ: Ο Μπαρίνοφ θα παίξει «δυνατά» τον Ιανουάριο για άμεσα ή για καλοκαίρι!
ΑΕΚ: Ο Μπαρίνοφ θα παίξει «δυνατά» τον Ιανουάριο για άμεσα ή για καλοκαίρι!
©2011-2025 Onsports.gr - All rights reserved