Sefolosha: Έτσι μου έσπασαν το πόδι οι αστυνομικοί

Sefolosha: Έτσι μου έσπασαν το πόδι οι αστυνομικοί

Ο Thabo Sefolosha επέστρεψε φέτος στη δράση μετά τον τραυματισμό του από την αστυνομία της Νέα Υόρκης και πλέον μιλά ανοιχτά για το συγκεκριμένο συμβάν.

Ο Νοτιοαφρικανός με ελβετικό διαβατήριο, έκανε πέρσι μία από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας, του βοηθώντας σε σημαντικό βαθμό την ομάδα του να τερματίσει στην πρώτη θέση της Ανατολής. Ωστόσο για κακή του τύχη η σεζόν του έληξε άδοξα και… ανώμαλα, εξαιτίας ενός επεισοδίου που είχε έξω από ένα κλαμπ της Νέας Υόρκης με αστυνομικούς, σε ένα συμβάν στο οποίο βρέθηκαν και ο Pero Antic με τον Chris Copeland. Ο τελικός απολογισμός της βραδιάς ωστόσο ήταν ο Copeland να δεχτεί μαχαιριά από άγνωστο δράστη, και τους Sepholosha-Antic να περνούν το βράδυ πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, με την κατηγορία αντίσταση κατά των αρχών.

Για τον Sepholosha όμως τα πράγματα ήταν πιο πολύπλοκα, καθώς μετά από την επίθεση των αστυνομικών, έσπασε το πόδι του τελειώνοντας έτσι τη σεζόν καθώς και την ευκαιρία του για ένα τίτλο. Μετά τη δικαστική διαμάχη που είχε με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, στην οποία βγήκε νικητής, ο Ελβετός προσπαθεί να βάλει τα κομμάτια της ζωής του και πάλι στη θέση τους, μιλώντας για πρώτη φορά ανοιχτά για το μαύρο εκείνο συμβάν της 8ης Απριλίου.
Διαβάστε παρακάτω ορισμένα αποσπάσματα από τις δηλώσεις του, με μερικά του λόγια να προκαλούν ρίγος:

Για το λόγο που του επιτέθηκαν οι αστυνομικοί:
«Ήρθε ένας αστυνομικός και μου είπε «τσακίσου φύγε από εδώ» ενώ εγώ του απάντησα πως δεν σημαίνει πως πρέπει να φέρεται έτσι επειδή φοράει το σήμα. Ύστερα εκείνος μου απάντησε «Με ή χωρίς το σήμα και πάλι σε γα...ω». Δεν είμαι ο τύπος που εκνευρίζεται αλλά γύρισα και του είπα βγαίνοντας από το μαγαζί «είσαι σαν νάνος και ηλίθιος». Έπειτα με έβαλαν στο μάτι…»

Για το πώς τον έπιασαν:
«Πήγα να δώσω λίγα λεφτά σε έναν άστεγο λίγο πριν φύγω, μέχρι που με πιάσανε και μου είπαν «Θα πας φυλακή». Τότε ο Pero (Antic) τους είπε ότι δεν έκανα τίποτα, ωστόσο τον έσπρωξε ένας τύπος και στο έδαφος, ενώ εμένα με περικύκλωσαν μπόλικοι, μέχρι που με κλώτσησαν από πίσω για να κάτσω κάτω. Έφαγα πολλές κλωτσιές στο πόδι, ωστόσο από την αδρεναλίνη δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω το μέγεθος του πόνου».

Για το πώς ένιωσε όταν είδε τον προπονητή του Mike Budenholzer μετά το επεισόδιο:
«Ήταν πολύ αμήχανη στιγμή. Ένιωθα πως απογοήτευσα την ομάδα στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς. Ένας τραυματισμός σοβαρός, και μάλιστα εκτός γηπέδων ήταν σίγουρα η χειρότερη εξέλιξη των πραγμάτων. Ωστόσο εκείνος ήταν δίπλα μου κάθε στιγμή και θεώρησε πως δεν είχα καμία ευθύνη».



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved