NBA: Οι… αλήθειες του Πιρς για Νετς και Ράπτορς

NBA: Οι… αλήθειες του Πιρς για Νετς και Ράπτορς

Ενοχλητικός αποδεικνύεται ο Πολ Πιρς των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς για τους Μπρούκλιν Νετς και τους Τορόντο Ράπτορς.

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο ESPN επιτέθηκε με προκλητικό τρόπο στους Νεοϋορκέζους, που μεθαύριο (20/04, 00:30) ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους στα φετινά playoffs του NBA αντιμετωπίζοντας τους Ατλάντα Χοκς στο «Philips Arena». Εξαπέλυσε ξεχωριστά «πυρά» προς τον πρώην συμπαίκτη του, Ντερόν Ουίλιαμς, αλλά ο «D-Will» ξεκαθάρισε πως δεν επηρεάστηκε από τις τοποθετήσεις του Πιρς. Πάντως, οι δηλώσεις του «Truth» προσδίδουν επιπλέον κίνητρο στους Νετς, που υπολογίζουν τον Άλαν Άντερσον (αστράγαλος) για το μεθαυριανό παιχνίδι, αφού ο 32άχρονος γκαρντ πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση του Λάιονελ Χόλινς χωρίς περιορισμούς έπειτα από επτά συνεχόμενους παραγκωνισμούς.

Αντίθετα, ο Σεργκέι Καράσεφ (γόνατο) θα μείνει στο περιθώριο μαζί με τον Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση), ο οποίος προπονήθηκε σήμερα χωρίς περιορισμούς και έθεσε υποψηφιότητα για πρώτη αγωνιστική παρουσία από τις 22 Ιανουαρίου μέσα στον πρώτο γύρο της postseason του «μαγικού» κόσμου! Από εκεί και πέρα, ο Ντάριους Μόρις αποκλείστηκε από τις ομαδικές ασκήσεις λόγω ίωσης, που τον καθιστά αμφίβολο για τον μεθαυριανό αγώνα.

«Νυστέρι» για Σεφολόσα
Στα των «γερακιών», ο Μάικ Μπουντενχόλζερ ομολόγησε ότι ο Μάικ Σκοτ (μέση) είναι αμφίβολος για το πρώτο ματς με τους Ράπτορς μετά την περιορισμένη παρουσία του 26άχρονου φόργουορντ στη σημερινή προπόνηση. Δεδομένα στα πιτς είναι ο Τάμπο Σεφολόσα (πόδι), ο οποίος αναμένεται να είναι στο 100% για το ξεκίνημα του 2015-16, όπως εκτιμήθηκε έπειτα από σημερινή προγραμματισμένη εγχείρηση.

Συναισθήματα για Πιρς
Πέρσι, ο Πιρς συνέβαλε τα μέγιστα στον αποκλεισμό των «πτερόσαυρων» ως μέλος του δυναμικού των Νετς, ενώ στην προκειμένη υποστήριξε πως ο μοναδικός καναδικός σύλλογος του NBA δεν διαθέτει το «κάτι παραπάνω». Πάντως, ο GM, Μασάι Ουτζίρι, απάντησε παραπέμποντας στις δηλώσεις του περί… έρωτα, που ζήτησε από την ομάδα του πριν από την περσινή σειρά, ενώ ο Ντε Μαρ Ντε Ροζάν χαρακτήρισε αυτοσκοπό την πρόκριση στον επόμενο γύρο των playoffs. Εξάλλου, αύριο (18/04, 19:30) οι υγιέστατοι Ράπτορς θα υποδεχτούν στο «Air Canada Centre» τους Ουίζαρντς, που θα στερηθούν των υπηρεσιών του Γκάρετ Τεμπλ (οπίσθιος μηριαίος), αλλά τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ είναι στη διάθεση του Ράντι Ουίτμαν.

Αλλαγές στα playoffs και στη λοταρία
Πέρα από την προετοιμασία των ομάδων για την postseason, o κομισάριος της βορειοαμερικανικής λίγκας, Άνταμ Σίλβερ, ομολόγησε πως τις τελευταίες ημέρες συζητήθηκαν πιθανές αλλαγές στον τρόπο καθορισμού των ομάδων, που παίρνουν μέρος στα playoffs. Πρόσθεσε πως σε συμβούλια ιδιοκτητών εξετάστηκαν και αλλαγές στο τρόπο καθορισμού των θέσεων των συλλόγων στα ετήσια ντραφτ, αλλά κατέληξε πως το NBA δεν είναι έτοιμο για συγκεκριμένη πρόταση και αλλαγές. Παραδέχθηκε, όμως, ότι το 2016 μάλλον θα μειωθεί η χρονική έκταση της preseason, ώστε η regular season της 2016-17 να ξεκινήσει μία εβδομάδα νωρίτερα.



Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός, Μεντιλίμπαρ: «Εδώ που έχουμε φτάσει θέλουμε τον τελικό» (vid)
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
Ολυμπιακός: Η πρόκριση στα ημιτελικά του Conference League φέρνει αναβολή στη Super League
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved