Λος Άντζελες Λέικερς: Ξεκίνησε βάρη ο Κόμπι Μπράιαντ

Λος Άντζελες Λέικερς: Ξεκίνησε βάρη ο Κόμπι Μπράιαντ

Σύμφωνα με τον κόουτς των Λος Άντζελες Λέικερς, Μπάιρον Σκοτ, ο Κόμπι Μπράιαντ προοδεύει σε ικανοποιητικό βαθμό.

Σημείωσε πως ξεκίνησε γυμναστικές ασκήσεις για πρώτη φορά μετά την εγχείρηση στον αριστερό ώμο και πρόσθεσε ότι του πρότεινε να συνεχίσει με συντηρητική σκοπιά, για να αποφύγει υποτροπή, αν και ο Κόμπι θέλει να πατήσει… γκάζι στο πλαίσιο της αποθεραπείας του. Από την πλευρά του, ο Κάρλος Μπούζερ χαρακτήρισε μικρό… Ράσελ Ουέστμπρουκ τον Τζόρνταν Κλάρκσον και υποστήριξε πως θα ήθελε να συνεχίσει στους «λιμνάνθρωπους» σε περίπτωση ενδυνάμωσης του ρόστερ, αλλά ο ίδιος και ο Τζέρεμι Λιν αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν στο πλαίσιο προσπάθειας για ενίσχυση του δυναμικού. Συνολικά μονάχα οι Μπράιαντ, Νικ Γιανγκ, Τζούλιους Ραντλ και Ράιαν Κέλι διατηρούν εγγυημένο συμβόλαιο για το 2015-16.

Από την πλευρά του, ο Ουές Τζόνσον εξέφρασε ελπίδα για υπογραφή νέου συμβολαίου ως unrestricted free agent όντας βέβαιος για ανατροπή των τωρινών δεδομένων, ενώ ο Εντ Ντέιβις άφησε να εννοηθεί πως θέλει να συνεχίσει στους Λέικερς, αν και θα γίνει unrestricted free agent αγνοώντας δικαίωμα μονομερούς ανανέωσης του συμβολαίου του. Όπως και να έχει, στο ρόστερ θα παραμείνει ο Τζόρνταν Χιλ, αφού οι «λιμνάνθρωποι» θα ανανεώσουν μονομερώς το συμβόλαιό του δεσμεύοντας εννέα εκατομμύρια δολάρια, αν και ο 27άχρονος φόργουορντ/σέντερ εναντιώθηκε στον Σκοτ χαρακτηρίζοντας υπερβολική τη συνεχή κριτική του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού στον Γιανγκ, ο οποίος κρίνεται ανταλλάξιμος, ενώ πρόσθεσε ότι θέλει να βελτιωθεί στα τρίποντα.

Από εκεί και πέρα, οι Λέικερς θα ανανεώσουν μονομερώς το συμβόλαιο του Τάρικ Μπλακ και του Κλάρκσον, ο οποίος είπε ότι πολλάκις είδε βίντεο του φετινού ντραφτ, στο οποίο κατέλαβε τη 46η θέση, για να αποκτήσει επιπλέον αγωνιστικό κίνητρο. Ακόμα, ο Ρόμπερτ Σάκρε εξέφρασε επιθυμία για συνέχιση της καριέρας του στους εκπρόσωπους της «πόλης των αγγέλων» ελπίζοντας για μονομερή ανανέωση του συμβολαίου του. Μέσα σε όλα, ο Κέλι παραδέχθηκε ότι δεν τα πήγε καλά φέτος, αλλά υποσχέθηκε πως στην τρέχουσα offseason θα επιδιώξει ατομική βελτίωση στα σουτ τριών πόντων και στην κατοχή της μπάλας.

Θέλουν playoffs στους Τζαζ
Ακόμα, ο Γκόρντον Χέιγουορντ των Γιούτα Τζαζ ξεκαθάρισε πως στόχος των «μορμόνων» είναι η πρόκριση στα playoffs του 2016, ενώ ο Άλεκ Μπαρκς (ώμος) ανέφερε πως η πολύμηνη αποχή του ενδεχομένως αποτέλεσε τη διαφορά από τον αποκλεισμό και την πρόκριση στη φετινή postseason. Μάλιστα, ο Ρόντνι Χουντ εκτίμησε πως στην επόμενη σεζόν του «μαγικού» κόσμου θα περιοριστεί σε αναπληρωματικό ρόλο πίσω από τον Μπαρκς, αλλά ομολόγησε ότι θα παραμείνει επικεντρωμένος στο καλό της ομάδας της Γιούτα. Εξάλλου και τα τρία μέλη του ρότερ του Κουίν Σνάιντερ έχουν εγγυημένο συμβόλαιο για το 2015-16.

Το ίδιο ισχύει για τους Ντέρικ Φέιβορς, Ντάντε Έξουμ και Τρέι Μπερκ, ενώ εγγυημένο συμβόλαιο διατηρεί και ο Ρούντι Γκομπέρ, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι θα ενισχύσει τη Γαλλία στο Ευρωμπάσκετ και πρόσθεσε ότι το καλοκαίρι θα επικεντρωθεί στο σουτ μέσης απόστασης. Επίσης, ο Τζο Ινγκλς υποστήριξε ότι ο ίδιος και οι Τζαζ θέλουν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, ενώ ο Τρέβορ Μπούκερ εξέφρασε ελπίδα για μονομερή ανανέωση του συμβολαίου του από τον σύλλογο του Σολτ Λέικ Σίτι.

Παρέα για Ουίγκινς στον Καναδά
Πέρα από τον Άντριου Ουίγκινς των Μινεσότα Τίμπεργουλφς, ο Τάιλερ Ένις των Μιλγουόκι Μπακς και ο Νικ Στάουσκας των Σακραμέντο Κινγκς σκοπεύουν να ενισχύσουν τον Καναδά στο φετινό FIBA Americas, ενώ ο Ζακ Λαβίν των «λύκων» αποκάλυψε πως θα ενισχύσει τον σύλλογο της Μινεάπολις σε Summer League. Από εκεί και πέρα θυμίζουμε πως πέρα από τα δύο παραπάνω μέλη του ρόστερ του Φλιπ Σόντερς, οι Νικ Πέκοβιτς, Κέβιν Μάρτιν, Άντονι Μπένετ, Ρίκι Ρούμπιο, Σαμπάζ Μουχάμαντ, Άντριαν Πέιν και Σαμπάζ Μουχάμαντ είναι δεσμευμένοι για το 2015-16, ενώ ο Κέβιν Γκαρνέτ μάλλον θα αποσπάσει νέο συμβόλαιο μέσα στην τρέχουσα offseason.

Ψάχνουν… ήλιο οι Νάιτ και Ράιτ
Εγγυημένο συμβόλαιο διατηρούν επίσης οι Έρικ Μπλέντσο, Πι Τζέι Τάκερ, Άλεξ Λεν, Μαρκίεφ Μόρις, Μάρκους Μόρις, Τι Τζέι Ουόρεν, Ρέτζι Μπούλοκ και Άρτσι Γκούντγουιν των Φίνιξ Σανς, ενώ οι Μπράντον Νάιτ και Μπράνταν Ράιτ ελπίζουν πως θα αποσπάσουν επίσης συμβόλαιο ως restricted και unrestricted free agent, αντίστοιχα. Τέλος αναφέρουμε πως ο Τζο Τζάκσον των Μπάκερσφιλντ Τζαμ, θυγατρική ομάδα των «ήλιων» στην D-League, αναδείχθηκε «Πιο Βελτιωμένος Παίκτης» του NBDL.



ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
ΕΟΚΑΝ: Επιβεβαίωση από FIFA - «Κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη»
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
Στέφανος Τσιτσιπάς: Στα προημιτελικά του Barcelona Open – Άντεξε στην πίεση του Μπαένα
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα Μεντιλίμπαρ - Δύο αλλαγές στη ρεβάνς
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα Μεντιλίμπαρ - Δύο αλλαγές στη ρεβάνς
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Πήγε Κωνσταντινούπολη ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Conference League, Φενέρμπαχτσε - Ολυμπιακός: Πήγε Κωνσταντινούπολη ο Βαγγέλης Μαρινάκης
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved