Σικάγο Μπουλς: Μεγαλύτερη παρουσία για Ρόουζ

Σικάγο Μπουλς: Μεγαλύτερη παρουσία για Ρόουζ

Σταδιακά θα πάρει σημαντικότερο χρόνο συμμετοχής ο Ντέρικ Ρόουζ των Σικάγο Μπουλς, όπως επιβεβαίωσε ο Τομ Θίμποντο.

Στο σημερινό ματς (12/04, 03:00) με τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «United Center» αναμένεται να παίξει για 24 με 28 λεπτά και να πάρει χρόνο συμμετοχής στο τέταρτο 12λεπτο για πρώτη φορά μετά τον τελευταίο τραυματισμό στο δεξί γόνατο, καθώς νιώθει εξαιρετικά, όπως ανέφερε ο κόουτς των «ταύρων». Παράλληλα, ο Θίμποντο απέσπασε έγκριση από τη διοίκηση και το ιατρικό τιμ για απεριόριστη χρησιμοποίηση του Γιοακίμ Νοά για πρώτη φορά στη regular season του 2014-15, ενώ ο Τζίμι Μπάτλερ (γάμπα) κρίθηκε έτοιμος για επιστροφή στα παρκέ μετά τον αποκλεισμό του από τον προχθεσινό αγώνα με τους Μαϊάμι Χιτ, οπότε θα επανακτήσει θέση στη βασική πεντάδα αντί του Τόνι Σνελ.

Ένα ακόμα ματς για Νοέλ
Στα των «σίξερς, ο Νέρλενς Νοέλ (αστράγαλος) είναι εκτός, ενώ μάλλον θα χάσει και τον μεθαυριανό αγώνα (14/04, 02:00) με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «Wells Fargo Center», αλλά εξέφρασε ελπίδα για άμεση επιστροφή, κάτι που σημαίνει ότι θέλει να προλάβει το τελευταίο φετινό ματς, την Τετάρτη (16/04, 03:00) με τους Χιτ στη Φιλαδέλφεια. Στην προκειμένη θα απουσιάσουν επίσης οι Τζόελ Έμπιντ (πόδι), Αϊσάια Κανάν (αστράγαλος), Τόνι Ρότεν (γόνατο) και Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε (ρεπό), ενώ περιθωριοποιήθηκε και ο Ις Σμιθ λόγω μικροτραυματισμού στη βουβωνική χώρα, οπότε οι Τζα Καρ Σάμπσον και Τζέραμι Γκραντ χώρεσαν στο αρχικό σχήμα του Μπρετ Μπράουν, όχι ο Τόμας Ρόμπινσον.

Όσο αντέχουν οι Χιτ
Με τη σειρά της, η ομάδα του Έρικ Σποέλστρα θα υποδεχτεί σήμερα (12/04, 02:30) τους Τορόντο Ράπτορς στο «AmericanAirlines Arena» χωρίς τους Κρις Μπος (ίωση), Τζος Μακ Ρόμπερτς (γόνατο) και Σαμπάζ Ναπίερ (ισχίο), αλλά ο Χένρι Ουόλκερ (αγκώνας) θα γυρίσει στα παρκέ έπειτα από ένεση για μείωση του πόνου. Επίσης μακριά από το 100% είναι οι Ντουέιν Ουέιντ (ισχίο/γόνατο), Χασάν Ουάιτσαϊντ (χέρι), Λουόλ Ντενγκ (γόνατο) και Κρις Άντερσεν (πόδι), οι οποίοι θα συνεχίσουν κανονικά.

Παρών ο Λόουρι
Από την άλλη θα συνεχίσει κανονικά ο Κάιλ Λόουρι (μέση), ενώ το παρών θα δώσει και ο Τέρενς Ρος (αστράγαλος) παρά τραυματισμό στο χθεσινό ματς με τους Ορλάντο Μάτζικ. Αντίθετα, ο Αμίρ Τζόνσον (αστράγαλος) περιθωριοποιήθηκε από τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι, αν και φαίνεται πως είναι κοντά στο 100%.

Νέος υποβιβασμός για Άντερσον
Αύριο (13/04, 02:00), οι Σαν Αντόνιο Σπερς θα υποδεχτούν τους Φίνιξ Σανς στο «AT&T Center», αλλά ο Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα) αποκλείστηκε ήδη από πέμπτο διαδοχικό ματς, ενώ ο Ματ Μπόνερ δηλώθηκε εξαιρετικά αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων στη δεξιά γάμπα. Ακόμα, ο Κάιλ Άντερσον υποβιβάστηκε σήμερα στους Όστιν Σπερς της D-League.

Έξω Γκριν και Μπούλοκ
Όσον αφορά τους «ήλιους», οι Άλεξ Λεν (μύτη) και Μπράντον Νάιτ (αστράγαλος) δύσκολα θα επιστρέψουν στη δράση. Επίσης, στο χθεσινό παιχνίδι με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς ο Τζέραλντ Γκριν αποχώρησε με ενοχλήσεις στη μέση και Ρέτζι Μπούλοκ με διάσειση, οπότε οι δύο παίκτες του Τζεφ Χόρνασεκ είναι τουλάχιστον αμφίβολοι για το αυριανό.



Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Ρόμα: Πήρε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσει αθλητική δραστηριότητα ξανά ο Εντικά
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Super League LIVE: ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, Άρης – Ολυμπιακός και Λαμία – ΠΑΟΚ
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις έρευνες στα σπίτια των συλληφθένων για τα επεισόδια στου Ρέντη
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
Ψυχολογική τόνωση από Δημήτρη Γιαννακόπουλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved