Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Σκέψεις για ανταλλαγή του Ντουράντ

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Σκέψεις για ανταλλαγή του Ντουράντ

Διέρρευσε πως οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ είναι έτοιμοι να ανταλλάξουν τον Κέβιν Ντουράντ με το πέρας της τρέχουσας σεζόν.

Σύμφωνα με το ESPN, ο GM, Σαμ Πρέστι, θα συζητήσει το ενδεχόμενο ανταλλαγής του 26άχρονου φόργουορντ, αν δεν αποσπάσει υπόσχεση για υπογραφή νέου συμβολαίου το μεθεπόμενο καλοκαίρι, στο οποίο ο περσινός MVP θα γίνει unrestricted free agent. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αφορμή της συγκεκριμένης στάσης είναι οι τρομερές εμφανίσεις του Ράσελ Ουέστμπρουκ εν τη απουσία του Ντουράντ (πόδι), ο οποίος ανέβασε μεν ρυθμούς στη σημερινή προπόνηση, αλλά αρκέστηκε σε ατομικές ασκήσεις και αποκλείστηκε από το αυριανό ματς (12/03, 02:00) με τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Chesapeake Energy Arena». Μοιραία θα συμπληρώσει σερί δέκα παραγκωνισμών. Θυμίζουμε πως έχει χάσει ήδη τριάντα έξι ματς της regular season του 2014-15.

Από εκεί και πέρα, ο Στιβ Νόβακ (κοιλιακούς) είναι αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι έπειτα από επτά διαδοχικούς αποκλεισμούς, ενώ ο Σκοτ Μπρουκς εκθείασε τον Μιτς Μακ Γκάρι με αφορμή την ενέργεια, την οποία φέρνει στο παρκέ, τονίζοντας πως θα προσπαθήσει να μεγαλώσει τον χρόνο συμμετοχής του. Από την άλλη, ο Τζαμάλ Κρόφορντ (γάμπα) αναγνώρισε πως αντιμετωπίζει σοβαρό τραυματισμό, πριν επιβεβαιωθεί ο αποκλεισμός του από τα υπόλοιπα ματς της τρέχουσας εβδομάδας, ενώ τον αυριανό αγώνα θα χάσει και ο Μπλέικ Γκρίφιν (αγκώνας). Αντίθετα, ο Κρις Πολ θα συνεχίσει κανονικά, αν και προέκυψαν νέες ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο κατά τη διάρκεια του χθεσινού ματς με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς.

Πέρα από τους τραυματισμούς, ο Γκλεν Ντέιβις των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων» δέχθηκε παρατήρηση από το ΝΒΑ για φλόπινγκ, οπότε στο επόμενο αντίστοιχο ατόπημά του θα τιμωρηθεί με πρόστιμο 5.000 δολαρίων, αλλά στην προκειμένη… τιμωρήθηκε με αιχμηρό σχόλιο του Λεάντρο Μπαρμπόσα των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο Twitter για τις αρετές του στο θεατρινισμό εντός παρκέ. Σε άλλο αυριανό παιχνίδι (12/03, 03:00), οι Ντένβερ Νάγκετς θα υποδεχτούν τους Ατλάντα Χοκς στο «Pepsi Center» χωρίς τον Γιουσούφ Νούρκιτς (αστράγαλος), ο οποίος παραμένει μακριά από το 100%, αλλά ο Ουίλσον Τσάντλερ (γόνατο) θα συνεχίσει κανονικά, παρά την πρόωρη αποχώρησή του από τον χθεσινό αγώνα με τους Νιου Γιορκ Νικς.

Με τη σειρά τους, οι Ντανίλο Γκαλινάρι και Γκάρι Χάρις πρωταγωνίστησαν σε βίντεο του NBA στο YouTube με αφορμή θεαματικές ενέργειές τους στο χθεσινό ματς. Όσον αφορά τα «γεράκια», ο Τάμπο Σεφολόσα (γάμπα) θα μείνει έξω, αλλά ο πρώην φόργουορντ/σέντερ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Πέρο Άντιτς (αστράγαλος), ενδεχομένως επιστρέψει στη δράση ύστερα από δύο συνεχόμενους αποκλεισμούς. Τέλος, ο Τζεφ Τιγκ αναγνώρισε πως ο άλλοτε συμπαίκτης του πατέρα του και νυν προπονητής του, Μάικ Μπουντενχόλζερ, έπαιξε σημαντικό ρόλο το 2013, όταν αποφάσισε να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Χοκς ως restricted free agent.

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ: Σκέψεις για ανταλλαγή του Ντουράντ



Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: Διπλά τετράδας για Ολυμπιακό, Μονακό, Μπαρτσελόνα - Τελικός για Παναθηναϊκό AKTOR
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
Euroleague: "Διπλό" τετράδας στο Βελιγράδι ο Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
ΠΑΟΚ: Δύσκολα προλαβαίνει Παναθηναϊκό ο Μπάμπα
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
Ο κόσμος γιούχαρε τον Ντάνι Άλβες
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved