Χιούστον Ρόκετς: Χτύπησε ο Κώστας Παπανικολάου

Χιούστον Ρόκετς: Χτύπησε ο Κώστας Παπανικολάου

Ο Κώστας Παπανικολάου και ένας ακόμα πρώην παίκτης του Ολυμπιακού αποκλείστηκαν από τον σημερινό αγώνα των Χιούστον Ρόκετς.

Στο τελικό ζέσταμα ενόψει του αποψινού ματς (24/02, 03:00) με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «Toyota Center», ο Έλληνας διεθνής υπέστη τραυματισμό στον δεξιό αστράγαλο, που προκάλεσε τον παραγκωνισμό του, ενώ ο Πατ Μπέβερλι έχασε και το πρωινό ζέσταμα εξαιτίας ίωσης. Ο Κέβιν Μακ Χέιλ ανέφερε πως το ιατρικό επιτελείο προσπάθησε να διασφαλίσει την παρουσία του 26άχρονου πλέι-μέικερ στο αποψινό παιχνίδι ξεκαθαρίζοντας παράλληλα πως ο Τζέισον Τέρι θα αναλάβει εκτάκτως τη θέση «1» του αρχικού σχήματος.

Ακόμα, ο Νικ Τζόνσον επέστρεψε στο βασικό ρόστερ έπειτα από υποβιβασμό στους Ρίο Γκραντ Βάλεϊ Βάιπερς της D-League, ώστε να αποτελέσει επιπλέον λύση για τη θέση «1», ενώ ο Μακ Χέιλ αποφάσισε να προσθέσει στη βασική πεντάδα τον Τέρενς Τζόουνς αντί του άλλοτε φόργουορντ/σέντερ των «ερυθρόλευκων», Τζόι Ντόρσεϊ. Εξάλλου δεδομένα στα πιτς είναι ο Ντουάιτ Χάουαρντ (γόνατο).

Μινεσότα Τίμπεργουλφς
Από την άλλη, ο Φλιπ Σόντερς εκτίμησε πως ο Ρόμπι Χάμελ (χέρι) θα είναι έτοιμος σε περίπου τρεις εβδομάδες. Στο περιθώριο είναι επίσης ο Άντονι Μπένετ (πόδι) μαζί με τον Σαμπάζ Μουχάμαντ (δάκτυλο χεριού), για τον οποίο ολοκληρώθηκε σήμερα χωρίς απρόοπτα προγραμματισμένη εγχείρηση, που τον απέκλεισε από την υπόλοιπη regular season του 2014-15. Ακόμα, ο Γκάρι Νιλ υπέστη τραυματισμό στον δεξιό αστράγαλο προς το τέλος της χθεσινής προπόνησης και αποκλείστηκε από το σημερινό ματς, αλλά φαίνεται πως θα παίξει στο μεθαυριανό (26/02, 03:00) με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς στο «Target Center».

Στον συγκεκριμένο αγώνα θα επισημοποιήσει την επιστροφή του στους «λύκους» ο Κέβιν Γκαρνέτ, που δείχνει διάθεση για υπογραφή νέου διετούς συμβολαίου και ανανέωση της ψυχολογίας της ομάδας, όπως ανέφερε ο κόουτς και πρόεδρος των εκπρόσωπων της Μινεάπολις. Με τη σειρά τους, οι Ρίκι Ρούμπιο, Κέβιν Μάρτιν, Άντριου Ουίγκινς και Νικ Πέκοβιτς θα παραμείνουν στο αρχικό σχήμα, στο οποίο θα προστεθεί ο Άντριαν Πέιν, που θα είναι βασικός για πρώτη φορά σε επίπεδο NBA.

Μιλγουόκι Μπακς
Σε άλλο αποψινό παιχνίδι (24/02, 03:00), οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο δοκιμάζονται στο «United Center» των Σικάγο Μπουλς χωρίς τον Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι) και τον Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο), ο οποίος προοδεύει σε ικανοποιητικό βαθμό, σύμφωνα με τον Τζέισον Κιντ. Εκτός θα μείνει και ο Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς (πόδι), ο οποίος παραμένει μακριά από το 100%, γεγονός που καθυστερεί το ντεμπούτο του με τη φανέλα των «ελαφιών» και διατηρεί τον Τζέριντ Μπέιλες στη θέση του βασικού πλέι-μέικερ.

Παράλληλα αποκτά ουσιαστικό αγωνιστικό ρόλο ο νεοαποκτηθέντας Τάιλερ Ένις, ο οποίος δήλωσε ότι με την ανταλλαγή του από τους Φίνιξ Σανς εξασφάλισε προϋποθέσεις για αξιοσημείωτο χρόνο συμμετοχής, ενώ φαίνεται πως έχει «κερδίσει» ήδη τον Κιντ με το αγωνιστικό πάθος του. Από την πλευρά του, ο Ερσάν Ιλιασόβα (ίωση) γύρισε στα παρκέ μέσω του χθεσινού αγώνα με τους Ατλάντα Χοκς, ενώ σήμερα θα επιστρέψει και στη βασική πεντάδα αντικαθιστώντας τον Τζάρεντ Ντάντλεϊ. Ακόμα, ο Τζόνι Ο’ Μπράιαντ αποχώρησε πρόωρα από το χθεσινό ματς, επειδή η αρραβωνιαστικιά του γέννησε κοριτσάκι, αλλά γύρισε στην ομάδα του Ουισκόνσιν για τον αποψινό αγώνα.

Σικάγο Μπουλς
Από την άλλη, οι Ταζ Γκίμπσον και Κερκ Χάινριχ περιθωριοποιήθηκαν από το σημερινό παιχνίδι λόγω ίωσης, αλλά λογικά θα τεθούν στη διάθεση του Τομ Θίμποντο για τη μεθαυριανή εντός έδρας αναμέτρηση (26/02, 03:00) με τους Σάρλοτ Χόρνετς. Μέσα σε όλα, ο κόουτς των εκπρόσωπων της «πόλης των ανέμων» ανέφερε ότι σκοπεύει να κρατήσει τον Γιοακίμ Νοά σε καθεστώς ανεπίσημου χρονικού περιορισμού 32 με 34 λεπτών ανά αγώνα, ενώ ο Τζίμι Μπάτλερ θα συνεχίσει κανονικά, αν και αποκαλύφθηκε πως στα τελευταία παιχνίδια αντιμετωπίζει τραυματισμό στον αντίχειρα.

Σάρλοτ Χόρνετς
Στα της ομάδας του Μάικλ Τζόρνταν, ο Κέμπα Ουόλκερ (γόνατο) και ο Μπίσμπακ Μπιγιόμπο (γόνατο) δεν υπολογίζονται από τον Στιβ Κλίφορντ για τον μεθαυριανό αγώνα. Πάντως, τα υπόλοιπα μέλη του δυναμικού είναι υγιή, αν και ο Τζέραλντ Χέντερσον έπαιξε στο χθεσινό ματς με τους Ντάλας Μάβερικς αντιμετωπίζοντας τραυματισμό στον καρπό.



ΑΕΚ – Άρης: Το εντυπωσιακό κορεό για τα 100 χρόνια κι η οικογενειακή ατμόσφαιρα στο φινάλε (video)
ΑΕΚ – Άρης: Το εντυπωσιακό κορεό για τα 100 χρόνια κι η οικογενειακή ατμόσφαιρα στο φινάλε (video)
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved