Ιντιάνα Πέισερς: Ελπίδες για Πολ Τζορτζ!

Ιντιάνα Πέισερς: Ελπίδες για Πολ Τζορτζ!

Ο πρόεδρος των Ιντιάνα Πέισερς, Λάρι Μπερντ, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο παρουσίας του Πολ Τζορτζ μέσα στη regular season του 2014-15.

Εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη μέχρι στιγμής πορεία των εκπρόσωπων της Ιντιανάπολις, αλλά πρόσθεσε πως ελπίζει ακόμα σε πρόκριση στα playoffs, περίπτωση που θεωρεί πως θα επιτρέψει στον Τζορτζ (πόδι) να παίξει σε περισσότερο ματς και να προετοιμαστεί για πλήρη παρουσία στην επόμενη σεζόν του NBA. Το πιθανότερο, πάντως, είναι πως ο άτυχος NBAer θα χάσει ολόκληρη την τρέχουσα regular season λόγω του τραυματισμού, που αποκόμισε από την προετοιμασία των ΗΠΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας, αν και η πρόοδός του σε προπονητικό επίπεδο είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή.

Το δεδομένο είναι πως οι Πέισερς υποδέχονται αύριο (05/02, 02:00) τους Ντιτρόιτ Πίστονς στο «Bankers Life Fieldhouse» χωρίς τον Τζορτζ και τον Λαβόι Άλεν (γόνατο). Σε μεταγραφικό επίπεδο διέρρευσε πως ο σύλλογος της Ιντιάνα παρακολουθεί τον Στάνκο Μπάρατς, καθώς διατηρεί τα δικαιώματα χρήσης του 28άχρονου σέντερ της κροατικής Τσεντεβίτα στο NBA, αλλά δεν διαπιστώνεται πρόθεση για άμεση απόκτησή του. Για τα «πιστόνια» προηγείται σημερινό παιχνίδι (04/02, 02:30) με τους Μαϊάμι Χιτ στο «Palace», αλλά ο Σταν Βαν Γκάντι δεν υπολογίζει τον Μπράντον Τζένινγκς (αχίλλειος τένοντας), ο οποίος δεν θα ξαναπαίξει φέτος, αλλά επανήλθε στο προσκήνιο εκτιμώντας πως ο Λεμπρόν Τζέιμς των Κλίβελαντ Καβαλίερς τρέχει υπερβολικά υπό αρνητικές αγωνιστικές συνθήκες!

Μαϊάμι Χιτ
Στα των Χιτ, ο Λουόλ Ντενγκ (γάμπα) πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα του Έρικ Σποέλστρα επιβεβαιώνοντας πως είναι έτοιμος για επιστροφή στο παρκέ έπειτα από τρεις συνεχόμενους παραγκωνισμούς. Μάλιστα θα επανακτήσει θέση στο αρχικό σχήμα αντί του Ντάνι Γκρέιντζερ, ο οποίος ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής ως αναπληρωματικός, αν και έχασε το πρωινό ζέσταμα λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο. Πρόβλημα στο ισχίο αντιμετωπίζει επίσης ο Σόουν Ουίλιαμς, ο οποίος έχασε τις δύο τελευταίες προπονήσεις, οπότε θα μείνει έξω μαζί με τους Ντουέιν Ουέιντ (οπίσθιος μηριαίος) και Τζος Μακ Ρόμπερτς (γόνατο).

Από την πλευρά του, ο Χασάν Ουάιτσαϊντ θα συνεχίσει ως βασικός σέντερ έχοντας αποσπάσει εγκωμιαστικά σχόλια από σχεδόν όλους τους τελευταίους αντιπάλους των Χιτ. Ξεκαθαρίστηκε, πάντως, πως ο 25χρονος σέντερ θα γίνει unrestricted free agent το μεθεπόμενο καλοκαίρι, αφού το NBA δεν επιτρέπει επέκταση διετούς συμβολαίου (ή μονοετούς). Σημειώνουμε επίσης πως ο πρώην σέντερ των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και των εκπρόσωπων της Φλόριντα, Γκρεγκ Όντεν, πέτυχε νομικό συμβιβασμό σε γνωστές κατηγορίες περί ενδοοικογενειακής βίας παραμένοντας μακριά από οποιαδήποτε επαφή με το NBA.

Μινεσότα Τίμπεργουλφς
Μεθαύριο (05/02, 03:00), οι εκπρόσωποι της Φλόριντα θα βρεθούν στο «Target Center» των Μινεσότα Τίμπεργουλφς, που θα στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Σαμπάζ Μουχάμαντ (κοιλιακούς) και του Ρόμπι Χάμελ (χέρι). Αντίθετα, ο Ζακ Λαβίν (αστράγαλος) αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Φλιπ Σόντερς, αλλά μάλλον θα περιοριστεί σε αναπληρωματικό ρόλο πίσω από τον Μο Ουίλιαμς, ο οποίος θα συνεχίσει ως πρώτη λύση πίσω από τον Ρίκι Ρούμπιο, που θα παραμείνει βασικός πλέι-μέικερ με αυστηρό περιορισμό στη χρονική διάρκεια της συμμετοχής του.



Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Πινγκ Πονγκ: Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επιστημονική ημερίδα της Τ.Ε. ΕΦΟΕπΑ στην Πάτρα
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Αθλητισμός: Ξεκίνησαν οι εγγραφές των ερασιτεχνικών σωματείων στο νέο περιβάλλον του e-kouros
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Ιππασία: Ο Τουλούπης στον Τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου!
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
Γουέστ Χαμ: Θέλει «βόμβα» με Μουρίνιο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved