Λος Άντζελες Λέικερς: Έτοιμος για τη νέα σεζόν δήλωσε και ο Κόμπι

Λος Άντζελες Λέικερς: Έτοιμος για τη νέα σεζόν δήλωσε και ο Κόμπι

Τοποθέτηση του κόουτς και του GM των Λος Άντζελες Λέικερς επιβεβαίωσε ο Κόμπι Μπράιαντ δηλώνοντας πως θα είναι έτοιμος για την προετοιμασία ενόψει της regular season του 2015-16.

Ανέφερε ότι αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον δεξιό ώμο μετά τη χειρουργική επέμβαση, αλλά τις χαρακτήρισε φυσιολογικές, όπως είπαν επίσης ο Μπάιρον Σκοτ και ο Μιτς Κούπτσακ. Από την πλευρά του, ο Τζόρνταν Κλάρκσον θέλησε να ευχαριστήσει τον… Στιβ Νας για συμβουλές, που του πρόσφερε πριν από το χθεσινό παιχνίδι με τους Σικάγο Μπουλς, καθώς ισχυρίστηκε πως ο τραυματισμένος συμπαίκτης του τον βοήθησε να αντιμετωπίσει με αποτελεσματικότερο τρόπο τον Ντέρικ Ρόουζ. Όσον αφορά τη συνέχεια της τρέχουσας regular season, μεθαύριο (01/02, 21:00), οι «λιμνάνθρωποι» θα βρεθούν στο «Madison Square Garden» των Νιου Γιορκ Νικς χωρίς τους Μπράιαντ (ώμος), Νας (μέση) και Τζούλιους Ραντλ (πόδι).

Επίσης, η παρουσία του Νικ Γιανγκ (αστράγαλος) χαρακτηρίστηκε αβέβαιη από τον Σκοτ μετά την περιορισμένη παρουσία του εκκεντρικού γκαρντ/φόργουορντ στη σημερινή προπόνηση, ενώ παράλληλα δηλώθηκε αμφίβολος ο Τάρικ Μπλακ, καθώς επανήλθε στο προσκήνιο πρόβλημα στον αστράγαλο, που μάλλον απέτρεψε τη συμμετοχή του στα δύο τελευταία παιχνίδια των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων». Μέσα σε όλα, ο Ράιαν Κέλι υποβιβάστηκε σήμερα στους Λος Άντζελες Ντιφέντερς της D-League, αν και ήταν βασικός σμολ φόργουορντ στα τέσσερα τελευταία ματς των Λέικερς.

Νιου Γιορκ Νικς
Στα των Νεοϋορκέζων, οι Αμάρε Στουντεμάιρ (αστράγαλος), Κόουλ Όλντριχ (γάμπα), Τράβις Ουέρ (ισχίο) και Αντρέα Μπαρνιάνι (γάμπα) είναι τουλάχιστον αμφίβολοι για τον μεθαυριανό αγώνα, ενώ ο Κλίαντονι Έρλι υποβιβάστηκε στους Ουέστσεστερ Νικς, όπου αγωνίζεται ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Ακόμα, οι Νικς επισημοποίησαν το νέο συμβόλαιο του Λου Αμούντσον, ο οποίος θα μείνει στο ρόστερ του Ντέρεκ Φίσερ μέχρι το πέρας της σεζόν έπειτα από δύο δεκαήμερα συμβόλαια, κάτι που ισχύει επίσης για τους Λάνγκστον Γκάλαγουεϊ και Λανς Τόμας. Εξάλλου, οι τρεις NBAers κάλυψαν σε απόλυτο βαθμό τις απαιτήσεις του τεχνικού του συλλόγου του «Μεγάλου Μήλου».

Σικάγο Μπουλς
Από την πλευρά τους, οι Μπουλς δοκιμάζονται σήμερα (31/01, 05:30) στο «US Airways Center» των Φίνιξ Σανς, αλλά ο Μάικ Ντανλίβι Τζούνιορ (αστράγαλος) παραμένει εκ νέου αμφίβολος, αν και το πιθανότερο είναι πως θα αποκλειστεί από 16ο διαδοχικό ματς. Αντίθετα, οι Τζίμι Μπάτλερ και Ταζ Γκίμπσον θα παίξουν κανονικά, αν και αποκόμισαν μικροτραυματισμό στο γόνατο από το χθεσινό παιχνίδι με τους «λιμνάνθρωπους». Τέλος, οι «ήλιοι» θα παραταχθούν χωρίς απουσίες, ενώ ο Μαρκίεφ Μόρις επανέλαβε μέσω πρόσφατης συνέντευξης πως σκοπεύει να παραμείνει στην ίδιο ομάδα με τον δίδυμο αδερφό του, Μάρκους, αλλά απέφυγε σχόλιο για την πρόσφατη νομική περιπέτειά τους.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved