Σάρλοτ Χόρνετς: Εγχείρηση για Κέμπα Ουόλκερ

Σάρλοτ Χόρνετς: Εγχείρηση για Κέμπα Ουόλκερ

Το «κύμα» τραυματισμών των τελευταίων ημερών επηρέασε σε σημαντικό βαθμό τους Σάρλοτ Χόρνετς του Μάικλ Τζόρνταν.

Από τη μία κρίθηκε απαραίτητη χειρουργική επέμβαση στο αριστερό γόνατο του Κέμπα Ουόλκερ, ο οποίος ταξίδεψε στη Νέα Υόρκη για νέα ιατρικά τεστ ύστερα από μαγνητική τομογραφία με πρωτοβουλία των «σφηκών», που εξ αρχής πρότειναν εγχείρηση. Από την πλευρά του, ο Στιβ Κλίφορντ αναγνώρισε ήδη τη σημασία της απώλειας του βασικού πλέι-μέικερ του, ενώ αναμένεται να συνεχίσει τη regular season του 2014-15 με τον Μπράιαν Ρόμπερτς στο αρχικό σχήμα για τουλάχιστον έξι εβδομάδες, αρχική εκτίμηση για το διάστημα της αποχής. Στο μεταξύ διέρρευσε πως οι Χόρνετς θα προσεγγίσουν τους Σακραμέντο Κινγκς για απόκτηση του Ραμόν Σέσιονς μέσω ανταλλαγής και τους Μαϊάμι Χιτ για τον Νόρις Κόουλ, ώστε να καλύψουν το διαμορφωμένο κενό στη θέση «1».

Έτσι φιλοδοξούν να καλύψουν το διαμορφωμένο κενό, αλλά για σημαντικό χρονικό διάστημα αναμένεται να απουσιάσει επίσης ο Μάρβιν Ουίλιαμς, ο οποίος υπέστη πράγματι διάσειση στο προχθεσινό παιχνίδι τους Νιου Γιορκ Νικς, ενώ αποκόμισε και τραυματισμό στη μύτη. Επίσης, ο Μπίσμακ Μπιγιόμπο (γόνατο) αποκλείστηκε για περίπου δέκα ημέρες, άρα θα απουσιάσει επίσης από το μεθαυριανό ματς (29/01, 03:30) με τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «AT&T Center». Αντίθετα, ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Τζανίρο Πάργκο (μέση), αναμένεται πλέον να γυρίσει στα παρκέ μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, ενώ ο Αλ Τζέφερσον θα επανενταχθεί στη βασική πεντάδα και ο Νόα Βονλέ ίσως συμπεριληφθεί στο rotation.

Μπρούκλιν Νετς
Μέσα σε όλα διέρρευσε πως οι Χόρνετς είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τους Μπρούκλιν Νετς για απόκτηση του Τζο Τζόνσον μέσω ανταλλαγής, που θα μεταφέρει τον Λανς Στίβενσον στους Νεοϋορκέζους, αν και ο εκκεντρικός γκαρντ/φόργουορντ επιμένει πως είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στον στόχο περί πρόκρισης των εκπρόσωπων της Βόρειας Καρολίνας στα playoffs. Παράλληλα, ο σύλλογος του Μπρούκλιν φαίνεται πως «πάγωσε» τις συζητήσεις για παραχώρηση του Μπρουκ Λόπεζ μέσω ανταλλαγής, ενώ απομακρύνθηκε το ενδεχόμενο ανταλλαγής του Ντερόν Ουίλιαμς (πλευρά), ο οποίος ίσως γυρίσει στα παρκέ μέσω του μεθαυριανού αγώνα (29/01, 03:00) με τους Ατλάντα Χοκς στο «Philips Arena». Όπως και να έχει, ο Μίρσα Τελέτοβιτς (ίωση) είναι δεδομένα στα πιτς.

Ατλάντα Χοκς
Στα των πρωτοπόρων της Ανατολής, ο Σέλβιν Μακ (γάμπα) έχασε και το χθεσινό παιχνίδι με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς, αφού παρέμεινε εκτός επ’ αόριστον. Όσον αφορά τους πρωταθλητές του NBA, o Μάρκο Μπελινέλι (βουβωνική χώρα) περιθωριοποιήθηκε και από το χθεσινό ματς με τους Μιλγουόκι Μπακς, ενώ ο Καούχι Λέοναρντ υπέστη μικροτραυματισμό στον αστράγαλο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο και ο Ματ Μπόνερ πήρε τη θέση του Τιάγκο Σπλίτερ στο αρχικό σχήμα του Γκρεγκ Πόποβιτς.



Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Παναθηναϊκός AKTOR: Να το κάνει όπως το 2009
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
Κερδίστε 2 εισιτήρια για το Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Game 2
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved