Σαν Αντόνιο Σπερς: «Βάση» της frontline οι Ντάνκαν και Σπλίτερ

Σαν Αντόνιο Σπερς: «Βάση» της frontline οι Ντάνκαν και Σπλίτερ

Ξεκαθάρισε ο Γκρεγκ Πόποβιτς πως προτιμά τους Τιάγκο Σπλίτερ και Τιμ Ντάνκαν για τις δύο θέσεις της frontline στη βασική πεντάδα του.

Αλλάζει συχνά το αρχικό σχήμα του, αλλά πριν από το χθεσινό παιχνίδι με τους Γιούτα Τζαζ άφησε να εννοηθεί πως στο εξής θα πορευτεί με το παραπάνω δίδυμο στη βασική πεντάδα. Ακόμα, ο Μάρκο Μπελινέλι (βουβωνική χώρα) αποκλείστηκε από το αυριανό παιχνίδι (21/01, 04:00) με τους Ντένβερ Νάγκετς στο «Pepsi Center», όπως αναμενόταν, αλλά ο Καούχι Λέοναρντ θα συνεχίσει κανονικά, καθώς έδωσε το παρών και στο χθεσινό της regular season του 2014-15 ύστερα από μακρά αποχή λόγω τραυματισμού στο χέρι.

Μέσα σε όλα επιβεβαιώθηκαν φημολογίες περί απόκτησης του Τζα Μάικλ Γκριν, ο οποίος υπέγραψε δεκαήμερο συμβόλαιο και χθες έκανε ντεμπούτο στο NBA. Αντίστοιχη διαδρομή από την D-League στον «μαγικό» κόσμο φαίνεται πως θα ακολουθήσει σύντομα και ο 28χρονος Τάιρους Τόμας των Αϊόβα Ένερτζι, ενώ παράλληλα διέρρευσε πως ο Μπράις Κότιν των Όστιν Σπερς απέρριψε προτάσεις ομάδων εκτός Βόρειας Αμερικής, επειδή θεωρεί πως από τη θυγατρική ομάδα των Τεξανών στο NBDL μπορεί να φτάσει ταχύτερα στο NBA.

Ντένβερ Νάγκετς
Στα των «σβόλων», ο Τζαβέιλ Μακ Γκι (πόδι) θα χάσει και το αυριανό ματς, όπως ο Ντανίλο Γκαλινάρι (γόνατο), ο οποίος επανέλαβε πως σκοπεύει να γυρίσει στα παρκέ μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα. Από την πλευρά τους, οι Φιλαδέλφεια 76ερς υποδέχονται μεθαύριο (22/01, 02:00) τους Νιου Γιορκ Νικς στο «Wells Fargo Center» χωρίς τους Τόνι Ρότεν (γόνατο), Τζοέλ Έμπιντ (πόδι), Αντρέι Κιριλένκο (τιμωρία) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι), ενώ ο Λουκ Ρίτσαρντ Μπα Α Μούτε (γόνατο) είναι αμφίβολος μετά τον παραγκωνισμό του από το σημερινό παιχνίδι με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς.

Νιου Γιορκ Νικς
Αβέβαιη είναι επίσης η παρουσία του Κλίαντονι Έρλι (αστράγαλος) των Νεοϋορκέζων μετά τον παραγκωνισμό του από τον αποψινό αγώνα με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς, ενώ προφανώς θα μείνει έξω ο Αντρέα Μπαρνιάνι (γάμπα), ο οποίος από μέρα σε μέρα αναμένεται να αποδεσμευτεί μέσω του καταλόγου των waivers. Τέλος, οι Λου Αμούντσον και Λανς Τόμας υπέγραψαν δεύτερο δεκαήμερο συμβόλαιο, όπως ανακοινώθηκε.



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved