Λος Άντζελες Κλίπερς: Καμιά ειδική μεταχείριση από Ρίβερς σε… Ρίβερς

Λος Άντζελες Κλίπερς: Καμιά ειδική μεταχείριση από Ρίβερς σε… Ρίβερς

«Ταιριάζει στην ομάδα» δήλωσε ο Ντοκ Ρίβερς σχολιάζοντας την προσθήκη του γιου του στο ρόστερ των Λος Άντζελες Κλίπερς.

Θυμίζουμε πως ο Όστιν Ρίβερς έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της νέας ομάδας του στο χθεσινό παιχνίδι με τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, αλλά με το πέρας της αναμέτρησης ξεκαθάρισε πως δεν περιμένει ειδική μεταχείριση από τον πατέρα του, ο οποίος είναι κόουτς και πρόεδρος των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων». Αντίστοιχα τοποθετήθηκε και ο 53χρονος τεχνικός ξεκαθαρίζοντας πως απέκτησε τον γιο του, επειδή έκρινε απαραίτητη την παρουσία του σκεπτόμενος αποκλειστικά σε αγωνιστικό επίπεδο. Από την πλευρά του, ο Τζόρνταν Φάρμαρ, ο οποίος αποδεσμεύτηκε παράλληλα μέσω του καταλόγου των waivers, είπε πως ουδέποτε απέσπασε πραγματικό ρόλο πίσω από τον βασικό πλέι-μέικερ, Κρις Πολ.

Όσον αφορά τη συνέχεια της regular season του 2014-15, οι Κλίπερς δοκιμάζονται σήμερα (18/01, 05:00) στο «Sleep Train Arena» των Σακραμέντο Κινγκς και μεθαύριο (19/01, 22:30) υποδέχονται τους Μπόστον Σέλτικς στο «Staples Center», ενώ όλα τα μέλη του ρόστερ είναι στη διάθεση του Ρίβερς. Αντίθετα, οι «βασιλιάδες» περιθωριοποίησαν τον Ντε Μάρκους Κάζινς λόγω τραυματισμού στον δεξιό αστράγαλο, που μάλλον δικαιολογεί τις ενοχλήσεις που φανέρωσε στον χθεσινό αγώνα με τους Μαϊάμι Χιτ, ενώ ο Ρούντι Γκέι (γόνατο) αποκλείστηκε από δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι της regular season του 2014-15. Έμειναν επίσης έξω οι Καρλ Λάντρι (καρπός) και Ραμόν Σέσιονς (μέση), ενώ θυμίζουμε πως δεδομένα στα πιτς είναι ο Έρικ Μόρλαντ (ώμος).

Πέρα από τους τραυματισμούς, όμως, οι Κινγκς κινήθηκαν αστραπιαία και απέκτησαν τον Κουίνσι Μίλερ με δεκαήμερο συμβόλαιο, ώστε να τον θέσουν στη διάθεση του Τάι Κορμπίν για το σημερινό ματς. Θυμίζουμε πως ο 22χρονος φόργουορντ των Ρένο Μπίγκχορνς της D-League απασχόλησε τους Ατλάντα Χοκς, Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Σαν Αντόνιο Σπερς και Ιντιάνα Πέισερς, ενώ τις τελευταίες ώρες έδειξαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του και οι Κλίπερς.

Παράλληλα, η ομάδα του Λος Άντζελες περιμένει την αποδέσμευση του Ταϊσόν Πρινς από τους «C’s», που μελετούν πλέον το ενδεχόμενο παραμονής 34χρονου φόργουορντ στο δυναμικό του Μπραντ Στίβενς. Από ώρα σε ώρα, πάντως, πράγματι θα προστεθεί στον κατάλογο των waivers ο Κρις Ντάγκλας-Ρόμπερτς, ενώ ο Τζέιμς Γιανγκ (ίωση) αναμένεται να είναι διαθέσιμος για το μεθαυριανό παιχνίδι μετά τον αποκλεισμό του από το χθεσινό με τους Σικάγο Μπουλς.



Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Άρσεναλ: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος των «κανονιέρηδων», Σερ Τσιπς Κέσγουικ
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Βαγγέλης Μαρινάκης: «Να κυνηγάτε τα όνειρά σας»
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR : Απρόοπτο με Λεσόρ, δε θα αγωνιστεί με Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
Παναθηναϊκός AKTOR: Συγχαρητήρια στο Περιστέρι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved