Νιου Γιορκ Νικς: Ανέλαβε την ευθύνη ο Φιλ Τζάκσον

Νιου Γιορκ Νικς: Ανέλαβε την ευθύνη ο Φιλ Τζάκσον

Στο περιθώριο του σημερινού αγώνα με τους Σάρλοτ Χόρνετς, ο πρόεδρος των Νιου Γιορκ Νικς, Φιλ Τζάκσον, ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα της ομάδας.

Θέλησε να «αθωώσει» τον Ντέρεκ Φίσερ ζητώντας από τους φίλους των Νεοϋορκέζων να μην αποδοκιμάζουν τον πρωτοετή προπονητή, ενώ τόνισε πως μπορεί να συμβεί οτιδήποτε μέχρι την προθεσμία του επόμενου μήνα για ανταλλαγές μεταξύ ομάδων του NBA. Επίσης ο «Zen Master» και ο Φίσερ στήριξαν τον Χοσέ Καλντερόν, ο οποίος με τη σειρά του παραδέχθηκε ότι εμφανίσεις του δεν είναι ικανοποιητικές. Πάντως, ο Ισπανός διεθνής αποτελεί τον παίκτη των Νικς με τις μεγαλύτερες πιθανότητες για ανταλλαγή μέσα στη regular season του 2014-15.

Από εκεί και πέρα ακολουθεί σύγκρουση με τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Λονδίνο την επόμενη Τρίτη (15/01, 22:00). Στα των τραυματιών, οι Καρμέλο Άντονι (γόνατο), Αντρέα Μπαρνιάνι (γάμπα) και Αμάρε Στουντεμάιρ (γόνατο) διατηρούν ελπίδες για επιστροφή στα παρκέ μέσω του αγώνα με τα «ελάφια», καθώς ο Φίσερ εκτίμησε πως ίσως επανενταχθούν στις προπονήσεις του από το ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας.

Μιλγουόκι Μπακς
Για τους Μπακς προηγείται αποψινό ματς (11/01, 03:00) στο «United Center» των Σικάγο Μπουλς χωρίς τους Λάρι Σάντερς (άδεια), Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο) και Νταμιέν Ίνγκλις (πόδι). Στο περιθώριο είναι επίσης ο Ερσάν Ιλιασόβα (κεφάλι), ο οποίος ίσως προλάβει την αναμέτρηση στη βρετανική πρωτεύουσα, αλλά ο νεοαποκτηθέντας Κένιον Μάρτιν θα παίξει και σήμερα, ενώ διαπιστώνεται πρόθεση των εκπρόσωπων του Ουισκόνσιν για παραμονή του στο ρόστερ μέχρι το πέρας της φετινής σεζόν.

Σικάγο Μπουλς
Στα των «ταύρων», ο Ντέρικ Ρόουζ αποκλείστηκε με αφορμή νέες ενοχλήσεις στο γόνατο, που συνδυάστηκαν με γνωστό πρόβλημα στο ισχίο. Περιθωριοποιήθηκε επίσης ο Μάικ Ντανλίβι Τζούνιορ (αστράγαλος) έπειτα από νέα μαγνητική τομογραφία, ενώ στα πιτς παρέμεινε και ο Νταγκ Μακ Ντέρμοτ (γόνατο), άρα άνοιξε ο δρόμος για παρουσία του Τόνι Σνελ στη βασική πεντάδα του Τομ Θίμποντο. Από την πλευρά τους, οι Χόρνετς θα ξαναπαίξουν την επόμενη Τετάρτη (15/01, 02:00), όταν θα υποδεχτούν τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «Time Warner Cable Arena», αλλά οι Αλ Τζέφερσον (βουβωνική χώρα), Λανς Στίβενσον (ισχίο) και Τζανίρο Πάργκο (μέση) μάλλον θα παραμείνουν στο περιθώριο.

Σαν Αντόνιο Σπερς
Με τη σειρά τους, οι πρωταθλητές του NBA θα αγωνιστούν σήμερα (11/01, 03:00) στο «Target Center» των Μινεσότα Τίμεπργουλφς χωρίς τον Μανού Τζινόμπιλι (μέση), ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος μετά τον τραυματισμό του στο χθεσινό ματς με τους Φίνιξ Σανς και περιθωριοποιήθηκε μαζί με τον Καούχι Λέοναρντ (χέρι). Αποκλείστηκε επίσης ο Μάρκο Μπελινέλι, ο οποίος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα, αλλά ο πρώην φόργουορντ/σέντερ του Ικάρου Καλλιθέας, Άρον Μπέινς (λαιμός) κρίθηκε ετοιμοπόλεμος ύστερα από δύο διαδοχικούς παραγκωνισμούς.

Μινεσότα Τίμπεργουλφς
Από την άλλη, οι Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος), Κέβιν Μάρτιν (καρπός) και Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος) είναι δεδομένα εκτός, ενώ περιθωριοποιήθηκε επίσης ο Σαμπάζ Μουχάμαντ λόγω τραυματισμού στους κοιλιακούς, που προκάλεσε την πρόωρη αποχώρησή του από τον χθεσινό αγώνα με τους Μπακς και υποχρέωσε τον Φλιπ Σόντερς να συμπεριλάβει τον Τσέιζ Μπάντινγκερ στη σημερινή βασική πεντάδα του. Αντίθετα, ο Μο Ουίλιαμς (αστράγαλος) θα γυρίσει στα παρκέ ως αναπληρωματικός του Ζακ Λαβίν, αν και αρχικά κρίθηκε εξαιρετικά αμφίβολος.



Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Ο Ματίας Λεσόρ σε ρόλο οργανωτή κερκίδας στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Οι 10 διάσημοι παίκτες τυχερών παιχνιδιών που κατέληξαν στη φυλακή!
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Ολυμπιακός: Τρίτη ελληνική ομάδα σε ημιτελικά Ευρώπης μετά τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
Αθλητικές μεταδόσεις: Πού θα δείτε Παναθηναϊκός AKTOR-Περιστέρι, Ολυμπιακός-Ναντ και Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved