Μιλγουόκι Μπακς: «Φορτώνει» ο Αντετοκούνμπο

Μιλγουόκι Μπακς: «Φορτώνει» ο Αντετοκούνμπο

Ατομική βελτίωση στις φάσεις κοντά στο αντίπαλο καλάθι επιδιώκει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς, όπως ανέφερε.

Φιλοδοξεί επίσης να δώσει συνέχεια στο σερί θετικών εμφανίσεών του μέσω του αποψινού αγώνα (30/12, 02:00) με τους Σάρλοτ Χόρνετς στο «Time Warner Cable Arena», ενώ ο Τζέισον Κιντ συνέχισε τις προσαρμογές στο αρχικό σχήμα γύρω από τον «Greek Freak». Εξάλλου στα δύο πρόσφατα παιχνίδια της regular season του 2014-15 με τους Ατλάντα Χοκς προβίβασε τον Κένταλ Μάρσαλ στη βασική πεντάδα αντί του Ο Τζέι Μέιο, αλλά στην προκειμένη προτίμησε τον Κρις Μίντλετον για το αρχικό σχήμα, ενώ ο Ζάζα Πατσούλια ανέλαβε χρέη βασικού σέντερ με αφορμή δύο παραγκωνισμούς του Λάρι Σάντερς εξαιτίας ίωσης, παρά την επιστροφή του Τζον Χένσον (πόδι) στη δράση.

Μάλιστα, ο Σάντερς αποκλείστηκε και από το σημερινό ματς, όπως ο Ερσάν Ιλιασόβα, ο οποίος υπέστη διάσειση στον αγώνα της περασμένης εβδομάδας με τις «σφήκες», μέσω του οποίου γύρισε στα παρκέ έπειτα από εννέα διαδοχικούς παραγκωνισμούς λόγω τραυματισμού στο πρόσωπο! Θυμίζουμε επίσης πως δεδομένα στα πιτς είναι ο Τζαμπάρι Πάρκερ (γόνατο), ενώ σημειώνουμε πως ο φορμαρισμένος Τζέριντ Μπέιλες δεν χωρά ακόμα στη βασική πεντάδα.

Σάρλοτ Χόρνετς
Στα της ομάδας του Μάικλ Τζόρνταν, ο Γκάρι Νιλ δηλώθηκε αμφίβολος με αφορμή τραυματισμό στον οπίσθιο μηριαίο, που αποκόμισε από το προχθεσινό παιχνίδι με τους Ορλάντο Μάτζικ, αλλά ο Αλ Τζέφερσον κρίθηκε εκ νέου ετοιμοπόλεμος σε πείσμα συνεχόμενων μικροτραυματισμών στα τελευταία ματς. Από την πλευρά του, ο Λανς Στίβενσον (ισχίο) παραμένει στο περιθώριο, ενώ ο πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού, Τζανίρο Πάργκο, αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση, που θα προκαλέσει τέταρτο διαδοχικό αποκλεισμό. Πέρα από τους τραυματισμούς, ο Τζεφ Τέιλορ υποβιβάστηκε στους Όστιν Σπερς της D-League, ενώ ο Νοά Βονλέ βρέθηκε στους Φορτ Ουέιν Μαντ Αντς, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής, όπως εξήγησε ο Στιβ Κλίφορντ.

Σικάγο Μπουλς
Σε άλλο σημερινό παιχνίδι (30/12, 02:00), οι Σικάγο Μπουλς δοκιμάζονται στο «Bankers Life Fieldhouse» των Ιντιάνα Πέισερς χωρίς τον Νταγκ Μακ Ντέρμοτ (γόνατο), ενώ έμεινε έξω και ο Κερκ Χάινριχ (οπίσθιος μηριαίος), αν και έδειξε έτοιμος για επιστροφή στη δράση ύστερα από τρεις διαδοχικούς παραγκωνισμούς. Το παρών θα δώσει και ο Τζίμι Μπάτλερ, αν και έχασε το πρωινό ζέσταμα εξαιτίας προσωπικού προβλήματος.

Ακόμα, ο Τομ Θίμποντο ίσως συνεχίσει να χρησιμοποιεί τον φορμαρισμένο Νίκολα Μίροτιτς στη θέση «3» φιλοδοξώντας να του δώσει σημαντικότερο αγωνιστικό ρόλο. Μέσα σε όλα, το ESPN έγραψε πως ο Ρέι Άλεν τείνει προς απόσυρση από την ενεργό δράση, αν και οι «ταύροι», οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, οι Λος Άντζελες Κλίπερς και οι Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, μεταξύ άλλων, δείχνουν ακόμα ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Ιντιάνα Πέισερς
Στον κατάλογο απόντων του Φρανκ Βόγκελ παραμένουν οι Πολ Τζορτζ (πόδι) και Ίαν Μαϊνμί (πόδι), αλλά οι άρρωστοι Σι Τζέι Μάιλς και Ντάμιαν Ρούντεζ κρίθηκαν ετοιμοπόλεμοι έπειτα από έναν και δύο αποκλεισμούς, αντίστοιχα. Από την πλευρά του, ο Ρόντι Στάκι αποκόμισε τραυματισμό στο δεξί μάτι από το ματς της Παρασκευής με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, αλλά έπαιξε κανονικά το Σάββατο με τους Μπρούκλιν Νετς διατηρώντας θέση στο αρχικό σχήμα, στο οποίο εισήχθη και ο Τζορτζ Χιλ για πρώτη φορά μετά την πολύμηνη αποχή του καταλαμβάνοντας τη θέση του πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Σι Τζέι Ουότσον, που πρόλαβε να δεχθεί παρατήρηση από την πειθαρχική επιτροπή του NBA για φλόπινγκ.



Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Super League: Ο Γερμανός Σρέντερ ορίστηκε στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ | Οι διαιτητές της αγωνιστικής
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Μαρία Σάκκαρη: Πρόκριση στη Μαδρίτη με κυριαρχική εμφάνιση
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Γιαννακόπουλος: Mην υπάρξουν αντιδράσεις για τη διαιτησία - Δική μου δουλειά να διασφαλίσω το 50-50
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Αλλαγή έδρας για τα ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR και με περισσότερους φιλάθλους
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved