Σαν Αντόνιο Σπερς: Παίζει ο Τόνι Πάρκερ

Σαν Αντόνιο Σπερς: Παίζει ο Τόνι Πάρκερ

Έπειτα από οκτώ αποκλεισμούς σε εννέα αγώνες, ο Τόνι Πάρκερ θα πάρει μέρος στο σημερινό παιχνίδι των Σαν Αντόνιο Σπερς.

Λόγω του γνωστού τραυματισμού του στον οπίσθιο μηριαίο, όμως, ο Γκρεγκ Πόποβιτς θα περιορίσει τον χρόνο συμμετοχής του στο αποψινό ματς (23/12, 03:30) με τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «AT&T Center», από το οποίο ο Γάλλος διεθνής επρόκειτο να αποκλειστεί, σύμφωνα με χθεσινή ιατρική αναφορά των πρωταθλητών NBA. Πάντως, ο κόουτς των Τεξανών θα τον συμπεριλάβει στη βασική πεντάδα σε βάρος του Κόρι Τζόζεφ, ο οποίος θα συνεχίσει με σημαντικό αγωνιστικό ρόλο.

Με αναβαθμισμένο ρόλο θα συνεχίσει επίσης ο Κάιλ Άντερσον, ο οποίος φαίνεται ανανεωμένος ψυχολογικά μετά την προσθήκη του στο αρχικό σχήμα ως αντικαταστάτης του Καούχι Λέοναρντ (χέρι), που θα μείνει έξω για αρκετές ακόμα ημέρες μαζί με τον Πάτι Μιλς (ώμος), όπως εκτίμησε ο Πόποβιτς. Μέσα σε όλα ξεκαθαρίστηκε πως ο Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα) δεν είναι ακόμα έτοιμος για δύο ματς της regular season του 2014-15 εντός 24 ωρών.

Λος Άντζελες Κλίπερς
Από την άλλη, ο Σπένσερ Χάους (γόνατο) παραμένει στον κατάλογο απόντων του Ντοκ Ρίβερς, άρα θα συμπληρώσει σερί έξι παραγκωνισμών. Ακόμα, ο πρόεδρος και κόουτς των εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων» αποθέωσε τον Ντε Αντρέ Τζόρνταν τονίζοντας πως ο βασικός σέντερ του δεν ζητά σουτ, ώστε να επικεντρωθεί στους υπόλοιπους τομείς.

Ατλάντα Χοκς
Σε άλλο σημερινό παιχνίδι (23/12, 03:30), οι Ατλάντα Χοκς δοκιμάζονται στο «American Airlines Center» των υγιέστατων Ντάλας Μάβερικς χωρίς τον Τζεφ Τιγκ (οπίσθιος μηριαίος), ο οποίος αποκλείστηκε επ’ αόριστον ενόψει του τρίτου συνεχόμενου παραγκωνισμού του. Με τη σειρά του, ο Άντριαν Πέιν επέστρεψε στο βασικό ρόστερ ύστερα από υποβιβασμό στους Όστιν Σπερς, θυγατρική ομάδα των «σπιρουνιών» στην D-League.

Φίνιξ Σανς
Αύριο (24/12, 04:00), οι «μαβς» θα βρεθούν στο «US Airways Center» των Φίνιξ Σανς, που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, αλλά φαίνονται έτοιμοι να ανταλλάξουν έναν εκ των Γκόραν Ντράγκιτς, Έρικ Μπλέντσο και Αϊσάια Τόμας, οι οποίοι πολλάκις έχουν εκτιμήσει πως δεν χωρούν στο δυναμικό της ίδιας ομάδας. Επίσης, ο Σλοβένος διεθνής και ο Τόμας παραδέχθηκαν πως δεν είναι στο 100% έπειτα από πρόσφατο τραυματισμό στη μέση και στον αστράγαλο, αντίστοιχα.

Μέσα σε όλα, ο Ντράγκιτς εκτίμησε επίσης πως είναι νωρίς για συζητήσεις ενόψει της επόμενης offseason, στην οποία θα γίνει unrestricted free agent, αλλά άφησε να εννοηθεί πως θα εξετάσει οποιαδήποτε πρόταση προκύψει. Τέλος, ο αδερφός του, Ζόραν, ξεκαθάρισε μέσω πρόσφατης συνέντευξής του πως είναι χαρούμενος στους «ήλιους», αν και έχει παίξει συνολικά 100 δευτερόλεπτα από το ξεκίνημα της σεζόν.



Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved