Μπόστον Σέλτικς: Έδωσαν τον Ραζόν Ρόντο στους Μάβερικς

Μπόστον Σέλτικς: Έδωσαν τον Ραζόν Ρόντο στους Μάβερικς

Τελειωμένη θεωρείται πλέον η ανταλλαγή του 28χρονου Ραζόν Ρόντο από τους Μπόστον Σέλτικς στους Ντάλας Μάβερικς.

Οι Τεξανοί θα πάρουν και τον Ντουάιτ Πάουελ, ενώ θα παραχωρήσουν τους Τζαμίρ Νέλσον, Μπράνταν Ράιτ και Τζέι Κρόντερ στους Σέλτικς μαζί με επιλογή ντραφτ πρώτου γύρου του 2015 και μελλοντική επιλογή ντραφτ δεύτερου γύρου. Διαπιστώνεται με ευκολία πως οι εκπρόσωποι της Μασαχουσέτης απέσπασαν σημαντική αποζημίωση για τον Ρόντο, ο οποίος θα γίνει unrestricted free agent το επόμενο καλοκαίρι, ενώ αποδέσμευσαν τον Βίτορ Φαβεράνι μέσω του καταλόγου των waivers, ώστε να μείνουν με δεκαπέντε παίκτες στο ρόστερ, όσους επιτρέπει το NBA. Πάντως, στο πλαίσιο των φημολογιών των τελευταίων ωρών, ο πρώην πλέι-μέικερ του Κεντάκι άφησε να εννοηθεί πως προτίθεται να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο με τους «μαβς» την επόμενη offseason.

Ανέφερε επίσης ότι τα σενάρια γύρω από το όνομά του αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινότητάς του, όταν ενημερώθηκε πως οι Μάβερικς είναι φαβορί στην «κούρσα» για την απόκτησή του. Σημειώνουμε επίσης πως τις τελευταίες ώρες η περίπτωσή του εξετάστηκε από τους Λος Άντζελες Λέικερς, Σακραμέντο Κινγκς και Νιου Γιορκ Νικς, οι οποίοι δεν μπόρεσαν να πλησιάσουν την προσφορά των Τεξανών. Επίσης, οι Λος Άντζελες Κλίπερς, Νιου Ορλίνς Πέλικανς και Μέμφις Γκρίζλις κινούνται για την απόκτηση του Τζεφ Γκριν μέσω ανταλλαγής, αλλά μέχρι στιγμής οι προτάσεις τους δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις του GM των Σέλτικς, Ντάνι Έιντζ, ο οποίος φαίνεται πως ζητά σημαντική αποζημίωση και για τον 28χρονο φόργουορντ.

Εν τέλει, ο Μάρκους Σμαρτ (αχίλλειος τένοντας) εξελίχθηκε σε βασικός πλέι-μέικερ του Μπραντ Στίβενς, ενώ προπονήθηκε σήμερα και δείχνει έτοιμος για επιστροφή στη δράση ύστερα από δύο διαδοχικούς παραγκωνισμούς μέσω του αυριανού αγώνα (20/12, 02:30) της regular season του 2014-15 με τους Μινεσότα Τίμπεργουλφς στο «TD Garden», αν και δηλώθηκε αμφίβολος. Αντίθετα, ο Τζέιμς Γιανγκ (ώμος) είπε ότι σημείωσε πρόοδο τις τελευταίες ημέρες, αλλά θα μείνει έξω μαζί με τον Μάρκους Θόρντον (γάμπα). Από την πλευρά του, ο Τζέραλντ Ουάλας έχασε τη σημερινή προπόνηση λόγω νέας μικροεπέμβασης στο δεξί γόνατο, αλλά ο Στίβενς εκτίμησε πως θα είναι διαθέσιμος για το αυριανό ματς.

Οι «λύκοι» προσπαθούν πλέον να ανταλλάξουν τον Κόρεϊ Μπρούερ, ο οποίος απασχολεί Χιούστον Ρόκετς και τους Κλίβελαντ Καβαλίερς, ενώ στην «κούρσα» φαίνεται πως εισήλθαν και οι Κλίπερς. Στα των τραυματιών, οι Κέβιν Μάρτιν (καρπός), Ρίκι Ρούμπιο (αστράγαλος) και Νικ Πέκοβιτς (αστράγαλος/καρπός) δεν υπολογίζονται από τον Φλιπ Σόντερς, ενώ ο Μο Ουίλιαμς απουσίασε από τη σημερινή προπόνηση, επειδή έκρινε απαραίτητη δεύτερη ιατρική γνωμάτευση για τη μέση του, άρα οδεύει επίσης προς παραγκωνισμό, αν και γύρισε στα παρκέ μέσω του χθεσινού παιχνιδιού με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, στο οποίο ο Άντονι Μπένετ αρκέστηκε σε παρουσία τεσσάρων λεπτών λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, που περιόρισαν τη συμμετοχή του στις σημερινές ομαδικές ασκήσεις.

Στα των Λέικερς, ο Κόμπι Μπράιαντ δεν πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση και ο Τζόρνταν Χιλ έμεινε στο περιθώριο για δεύτερη διαδοχική ημέρα λόγω ίωσης, αλλά αμφότεροι αναμένεται να παίξουν στον αυριανό αγώνα (20/12, 05:30) με τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ στο «Staples Center». Εκτός θα μείνουν οι Στιβ Νας (μέση), Τζούλιους Ραντλ (πόδι) και Ζαβιέ Ανρί (αχίλλειος τένοντας) μαζί με τον Ράιαν Κέλι (οπίσθιος μηριαίος), ο οποίος φανέρωσε πρόοδο εκτελώντας σουτ στο περιθώριο των ομαδικών ασκήσεων όντας περίπου δύο εβδομάδες μακριά από την επιστροφή στη δράση, ενώ ο Τζόρνταν Κλάρκσον υποβιβάστηκε εκ νέου στους Λος Άντζελες Ντιφέντερς της D-League.

Για τις «βροντές» προηγείται σημερινή επίσκεψη (19/12, 05:30) στο «ORACLE Arena» των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, αλλά ο Μιτς Μακ Γκάρι (πόδι) θα χάσει αμφότερα τα παιχνίδια. Από την άλλη, ο σύλλογος του Όκλαντ θα συνεχίσει χωρίς τον Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος), ο οποίος φαίνεται πως θα αποκλειστούν και από τον εντός έδρας αγώνα της επόμενης Δευτέρας (23/12, 05:30) με τους Κινγκς. Στο περιθώριο είναι επίσης ο Άντριου Μπόγκουτ (γόνατο), ο οποίος αναμένεται πλέον μείνει έξω για δύο ακόμα εβδομάδες, όπως ανέφερε ο ατζέντης του.



ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Προπονήθηκαν Γκατσίνοβιτς, Στάνκοβιτς, πριν το ντέρμπι κορυφής στη Super League
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR – Μακάμπι Τελ Αβίβ: LIVE το Game 1 της σειράς των playoffs της Euroleague
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Παναθηναϊκός AKTOR: Ο Μάικ γύρισε σπίτι του…
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
Ρομπίνιο: Συμπλήρωσε ένα μήνα στη φυλακή - Από την απομόνωση σε κελί 8 τ.μ.
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved