Νιου Γιορκ Νικς: Ιστορικές φανέλες για All Star Game

Νιου Γιορκ Νικς: Ιστορικές φανέλες για All Star Game

Στη Νέα Υόρκη είναι αφιερωμένες οι φανέλες των δύο ομάδων του φετινού All Star Game, που θα γίνει στο «Madison Square Garden» των Νιου Γιορκ Νικς.

Το ετήσιο ματς επίλεκτων θα διεξαχθεί στις 15 Φεβρουαρίου, ενώ το All Star Game θα βρεθεί στο «Air Canada Centre» των Τορόντο Ράπτορς στις 14 Φεβρουαρίου του 2016 και μέσα στους επόμενους μήνες θα γνωστοποιηθεί η έδρα για το 2017 κι το 2018, που λογικά θα φιλοξενηθούν από το «Moda Center» των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και από το «Time Warner Cable Arena» των Σάρλοτ Χόρνετς. Στην προκειμένη, το NBA παρουσίασε τις φανέλες του φετινού αγώνα επίλεκτων, από τις οποίες απουσιάζουν οι ονομασίες «Δύση» και «Ανατολή», ώστε να τιμηθούν εκτενώς περιοχές της Νέας Υόρκης, που ιστορικά έχουν βοηθήσει στην ανάπτυξη του μπάσκετ.

Απόψε (03/12, 02:30) θα γίνει ντέρμπι της Νέας Υόρκης, καθώς οι Νικς υποδέχονται τους Μπρούκλιν Νετς στο «Madison Square Garden» χωρίς τους Αντρέα Μπαρνιάνι (γάμπα) και Κλίαντονι Έρλι (γόνατο), ενώ αποκλείστηκε επίσης ο Τζέι Αρ Σμιθ (ίωση). Ακόμα, ο Αμάρε Στουντεμάιρ θα πάρει τη θέση του Κουίνσι Έισι στη βασική πεντάδα. Από την άλλη, ο Μαρκέλ Μπράουν (ισχίο) δεν είναι στη διάθεση του Λάιονελ Χόλινς σε αντίθεση με τον Αντρέι Κιριλένκο, ο οποίος προπονήθηκε χθες και δήλωσε ότι δεν θα ταξιδεύει με την αποστολή για εκτός έδρας παιχνίδια λόγω προβλήματος της γυναίκας του, που υποχρεώνει τη συνεχή παρουσία του στη Νέα Υόρκη.

Δηλαδή θα είναι διαθέσιμος και για το αυριανό ματς (04/12, 02:30) με τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «Barclays Center». Στα των Τεξανών, ο Γκρεγκ Πόποβιτς ανέφερε ότι ο Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα) θα γυρίσει, όταν του πει ότι είναι έτοιμος, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι ο Πάτι Μιλς (ώμος), αλλά ο Τόνι Πάρκερ (πλευρά) δείχνει έτοιμος για παρουσία στον αυριανό αγώνα. Θα γυρίσει επίσης ο Τιμ Ντάνκαν (ρεπό) έπειτα από τον παραγκωνισμό του στο χθεσινό ματς με τους Φιλαδέλφεια 76ερς, κόντρα στους οποίους ο Καούχι Λέοναρντ ισοφάρισε ρεκόρ καριέρας με 26 πόντους.

Μάλιστα, με το πέρας της αναμέτρησης δήλωσε πως μελετά βίντεο του παλαίμαχου NBAer και νυν ιδιοκτήτη των Χόρνετς, Μάικλ Τζόρνταν, ώστε να βελτιώσει τις κινήσεις του κοντά στο αντίπαλο καλάθι. Με τη σειρά του, ο κόουτς των Σπερς επιβεβαίωσε ότι ο Λέοναρντ αποκτά σταδιακά μεγαλύτερη ελευθερία στα επιθετικά συστήματά του, αλλά ο Μανού Τζινόμπιλι εκτίμησε πως ο συμπαίκτης του θα πετύχαινε περισσότερους πόντους όντας σε άλλη ομάδα του NBA. Από την πλευρά του, ο Ερλ Κλαρκ αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του Νοεμβρίου στην D-League περιμένοντας το ενδεχόμενο επιστροφής στο NBA και στους Λος Άντζελες Λέικερς, που πράγματι θα αποκτήσουν σύντομα δέκατο έκτο παίκτη.

Θυμίζουμε πως ο επιπλέον παίκτης στο δυναμικό θα εξασφαλιστεί λόγω του παραγκωνισμού των Στιβ Νας (μέση), Τζούλιους Ραντλ (πόδι), Ράιαν Κέλι (οπίσθιος μηριαίος) και Ζαβιέ Ανρί (αχίλλειος τένοντας), οι οποίοι θα χάσουν και το σημερινό παιχνίδι (03/12, 02:30) στο «Palace» των Ντιτρόιτ Πίστονς, όπως και το αυριανό (04/12, 02:00) στο «Verizon Center» των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς. Αντίθετα, ο Κόμπι Μπράιαντ θα δώσει το παρών, αν και δεν πήρε μέρος στο πρωινό ζέσταμα του Μπάιρον Σκοτ. Ακόμα, ο Ουέιν Έλινγκτον εξασφάλισε χθες 581.692 δολάρια από το μονοετές συμβόλαιό του, που θα γίνει πλήρως εγγυημένο και θα του αποφέρει 1.1 εκατομμύρια στις 10 Ιανουαρίου.

Από τα «πιστόνια» θα λείψει ο Τζόντι Μικς (μέση), ενώ ο Σταν Βαν Γκάντι υποστήριξε σε πρόσφατη συνέντευξή του πως απαιτεί ομαδική βελτίωση σε όλους τους τομείς, αλλά ο Γκρεγκ Μονρό τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του κάνουν ό,τι μπορούν. Στα των Ουίζαρντς, ο Νενέ (πόδι) κατέγραψε περιορισμένη συμμετοχή και στη σημερινή προπόνηση, αλλά είναι εξαιρετικά αμφίβολος για το αυριανό παιχνίδι, που θα χάσει και ο Μαρτέλ Ουέμπστερ (μέση), ενώ ο Ρασουάλ Μπάτλερ δήλωσε πως στο χθεσινό ματς με τους Μαϊάμι Χιτ αποφάσισε να γίνει περισσότερο επιθετικός, όταν διέκρινε αδυναμία του Μπράντλι Μπιλ για παραγωγική συνεισφορά.



Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Super League: Δύο αγωνιστικές απαγόρευση στον Αλέξη Κούγια
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Έπιασαν στα πράσα τον Μπολτάουζερ να κλέβει!
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Αριστεία Φαρμακευτικής Αγοράς: Στη ΒΙΑΝΕΞ και την καθηγήτρια Ελένη Σκαλτσά τα δύο ειδικά βραβεία
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
Τουρκική Ομοσπονδία μπάσκετ υπέρ Αταμάν για τις απειλές απ' τη Μακάμπι
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved