Μπρούκλιν Νετς: Γύρισε ο Αντρέι Κιριλένκο!

Μπρούκλιν Νετς: Γύρισε ο Αντρέι Κιριλένκο!

Κανονικά προπονήθηκε σήμερα ο Αντρέι Κιριλένκο, ο οποίος φαίνεται πως επιδιώκει πλέον επιστροφή στο rotation των Μπρούκλιν Νετς.

Έχασε και το χθεσινό παιχνίδι με τους Σικάγο Μπουλς μαζί με τον Μαρκέλ Μπράουν (ισχίο), ο οποίος είναι αμφίβολος και για το αυριανό ντέρμπι (03/12, 02:30) με τους Νιου Γιορκ Νικς στο «Madison Square Garden». Αντίθετα, ο Ρώσος διεθνής είναι πλέον στη διάθεση του Λάιονελ Χόλινς ύστερα από πολυήμερη αποχή λόγω παραπόνων για τον μηδαμινό αγωνιστικό ρόλο του και ακαθόριστο προσωπικό πρόβλημα! Μάλιστα, ο Ντερόν Ουίλιαμς εκτίμησε πως η ομάδα του δεν χρειάζεται προσαρμογή του ρόστερ μέσω ανταλλαγής προσφέροντας «ψήφο εμπιστοσύνης» στον «AK-47», ενώ ο Μπόγιαν Μπογκντάνοβιτς χρέωσε τα φτωχά ποσοστά ευστοχίας του στις δυσκολίες προσαρμογής του στο NBA, πριν επανέλθει χθες στις θετικές εμφανίσεις με 6/12 σουτ.

Στα των Νικς, ο Καρμέλο Άντονι (μέση) γύρισε στα παρκέ από το χθεσινό παιχνίδι με τους Μαϊάμι Χιτ, αλλά αποκλείστηκε από τη σημερινή προπόνηση μαζί με τον Αμάρε Στουντεμάιρ, ο οποίος απέσπασε επίσης ρεπό. Ούτε ο Τζέι Αρ Σμιθ προπονήθηκε σήμερα λόγω ίωσης, που τον ταλαιπώρησε και στο χθεσινό ματς, ενώ ο Ντέρεκ Φίσερ αναγνώρισε τα χαμηλά ποσοστά ευστοχίας των Σμιθ, Ιμόν Σουμπέρτ και Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ τονίζοντας πως οι τρεις παίκτες του προσπαθούν καθημερινά να βρουν τα… πατήματά τους διατηρώντας θετική διάθεση. Από την πλευρά τους, οι «ταύροι» υποδέχονται αύριο (03/12, 03:00) τους Ντάλας Μάβερικς χωρίς τον Ταζ Γκίμπσον (αστράγαλος).

Άλλωστε, ο 29χρονος φόργουορντ έχασε και το χθεσινό παιχνίδι με τους εκπρόσωπους του Μπρούκλιν, πριν δηλώσει άγνοια για την ημερομηνία της επιστροφής του τονίζοντας πως τα…. δίνει όλα καθημερινά, ώστε να γυρίσει το ταχύτερο δυνατό. Εν τέλει, όμως, αποκλείστηκε από το αυριανό παιχνίδι σε αντίθεση με τους υπόλοιπους παίκτες του Τομ Θίμποντο, ο οποίος εκθείασε εκ νέου τον Τζίμι Μπάτλερ μετά το χθεσινό ματς με τους Νετς και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη μέχρι στιγμής παρουσία του Ντέρικ Ρόουζ, που με τη σειρά του ξεκαθάρισε πως αγνοεί την κριτική για τους «εύκολους» παραγκωνισμούς του από διάφορους αγώνες της regular season του 2014-15.

Από την άλλη, ο Τζαμίρ Νέλσον (μέση) ομολόγησε ότι δεν είναι ακόμα στο 100%, αλλά αναμένεται να παίξει αύριο. Θα γυρίσει επίσης ο Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος ρεπό στο προχθεσινό παιχνίδι με τους Φιλαδέλφεια 76ερς, αλλά ο Ρέιμοντ Φέλτον (αστράγαλος) κρίνεται εκ νέου αμφίβολος. Αύριο (03/12, 03:00) αναμένεται να γυρίσει στα παρκέ και ο Κέβιν Ντουράντ (πόδι) των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, που δοκιμάζονται στο «Smoothie King Center» των Νιου Ορλίνς Πέλικανς, ενώ ο Μιτς Μακ Γκάρι (πόδι) υποβιβάστηκε στους Οκλαχόμα Σίτι Μπλου της D-League μαζί με τον Γκραντ Τζέρετ, ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής σε υποδεέστερο επίπεδο, πριν κάνει ντεμπούτο με τις «βροντές».

Αντίθετα, ο Πέρι Τζόουνς ΙΙΙ (γόνατο) παραμένει στο περιθώριο, ενώ ο Σεμπάστιαν Τέλφερ ετοιμάζεται να επιστρέψει στο κινέζικο CBA μετά την πρόσφατη αποδέσμευσή του από τους Θάντερ. Χωρίς τον Έρικ Γκόρντον (ώμος) συνεχίζουν οι «πελεκάνοι», που «έκοψαν» τους Ντάριους Μίλερ και Πάτρικ Γιανγκ μέσω του καταλόγου των waivers, ώστε να ενισχύσουν το ρόστερ τους με unrestricted free agent, όπως ομολόγησε ο Μόντι Ουίλιαμς. Μάλιστα διέρρευσε ενδιαφέρον για τον Ντάντε Κάνινγχαμ, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα από το ξεκίνημα της σεζόν, κυρίως λόγω περσινής νομικής περιπέτειάς του.



Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Πολωνία: Ενισχύει με στρατό τους Ολυμπιακούς Αγώνες
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ιβάνα Κνολ: Η πιο διάσημη οπαδός του Μουντιάλ «ζεσταίνεται» για το Euro 2024 (pics)
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Ντάνι Άλβες: «Πάρταρε» μέχρι τα ξημερώματα μετά την αποφυλάκισή του
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
Η πορεία της Ολυμπιακής Φλόγας
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved