Νιου Γιορκ Νικς: Τρομοκρατημένοι με Καρμέλο Άντονι

Νιου Γιορκ Νικς: Τρομοκρατημένοι με Καρμέλο Άντονι

Δεν πρόκειται να ξαναπαίξει μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα ο Καρμέλο Άντονι των Νιου Γιορκ Νικς λόγω σπασμών στη μέση.

Οι Νεοϋορκέζοι εκφράζουν φόβους πως το πρόβλημα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και πως θα τον ταλαιπωρήσει μέχρι το πέρας της regular season του 2014-15. Τον απέκλεισαν ήδη από το σημερινό ματς (27/11, 02:30) στο «American Airlines Center» των Ντάλας Μάβερικς και από το μεθαυριανό (29/11, 03:00) στο «Chesapeake Energy Arena» των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως ο πόνος δεν του επιτρέπει να… μιλήσει με ευκολία. Ακόμα, ο Αμάρε Στουντεμάιρ, ο οποίος στο παρελθόν έχει αντιμετωπίσει σπασμούς στη μέση, αναγνώρισε πως ο συμπαίκτης του είναι σε δυσχερή θέση, αλλά ο Ντέρεκ Φίσερ προτίμησε τον Τζέι Αρ Σμιθ για την κάλυψη του διαμορφωμένου κενού στη βασική πεντάδα του.

Πέρα από τον «Μέλο», οι Αντρέα Μπαρνιάνι (γάμπα) και Κλίαντονι Έρλι (γόνατο) δεν υπολογίζονται από τον Φίσερ, ενώ ο Ρικ Καρλάιλ θα στερηθεί των υπηρεσιών του Ρέιμοντ Φέλτον (αστράγαλος) και του Τζαμίρ Νέλσον λόγω σπασμών στη μέση, που δεν προκαλούν ανησυχία στους «μαβς». Από την πλευρά τους, οι Ντιτρόιτ Πίστονς φιλοξενούν απόψε (27/11, 02:30) τους Λος Άντζελες Κλίπερς στο «Palace», αλλά ο Σταν Βαν Γκάντι αποκάλυψε πως ξεκαθάρισε στον ιδιοκτήτη, Τομ Γκορς, ότι η ομάδα της «Motor City» δεν μπορεί να βελτιωθεί άμεσα. Πάντως, ο Τζόελ Άντονι είπε ότι πιστεύει στο μακροπρόθεσμο πλάνο του προέδρου και κόουτς των «πιστονιών» τονίζοντας ότι θέλει να παραμείνει μέρος του σχεδιασμού του.

Μάλιστα, ο 32χρονος σέντερ είναι εκτός του rotation του Βαν Γκάντι, όπως ο Λουίτζι Ντατόμε, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τραυματισμό στον δεξιό αστράγαλο. Επίσης, ο Μπράντον Τζένινγκς (αντίχειρας) αποκλείστηκε από δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, ενώ ο Τζόντι Μικς (μέση) είναι δεδομένα στα πιτς και ο Τόνι Μίτσελ υποβιβάστηκε στους Γκραντ Ράπιντς Ντράιβ της D-League. Στα των Κλίπερς, οι Ματ Μπαρνς (γάμπα) και Κρις Ντάγκλας-Ρόμπερτς (αχίλλειος τένοντας) δεν υπολογίζονται από τον Ντοκ Ρίβερς, οπότε ο Ρέτζι Μπούλοκ θα παραμείνει στη βασική πεντάδα. Σε άλλο σημερινό ματς (27/11, 03:00), οι Θάντερ υποδέχονται τους Γιούτα Τζαζ στο «Chesapeake Energy Arena».

Εκτός παραμένουν οι Κέβιν Ντουράντ (πόδι) και Ράσελ Ουέστμπρουκ (χέρι), οι οποίοι ίσως παίξουν στον μεθαυριανό αγώνα με τους Νικς, ενώ από μέρα σε μέρα θα τεθεί και ο Μιτς Μακ Γκάρι (πόδι) στη διάθεση του Σκοτ Μπρουκς, ο οποίος επιβεβαίωσε πως ο Πέρι Τζόουνς ΙΙΙ (γόνατο) δεν έχει σημειώσει αντίστοιχη πρόοδο. Από τους «μορμόνους» θα λείψει ο Ρόντνι Χουντ (πόδι), ο οποίος αργά και σταθερά ανεβάζει ρυθμό σε επίπεδο ατομικών προπονήσεων. Ακόμα, οι Ατλάντα Χοκς περιθωριοποίησαν τον άρρωστο Τάμπο Σεφολόσα από το σημερινό ματς (27/11, 02:30) στο «Philips Arena» με τους Τορόντο Ράπτορς, που απέκλεισαν εκ νέου Τάιλερ Χάντσμπροου (ώμος) και ίσως αφήσουν έξω τον Τζέιμς Τζόνσον λόγω ίωσης.



Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Παναθηναϊκός AKTOR: Ρεκόρ καριέρας ο Σλούκας
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Στο Βερολίνο, με στάση Βελιγράδι, θα είναι… ωραία!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
Ανοιχτό γάμο στην Πύλο κάνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Το ρεκόρ της «Ένωσης» κόντρα στους «πράσινους» και το ματς καριέρας του Ελίασον
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved