Νιου Γιορκ Νικς: Εμπιστοσύνη σε Καρμέλο Άντονι

Νιου Γιορκ Νικς: Εμπιστοσύνη σε Καρμέλο Άντονι

Δεν υπάρχει ανησυχία στους Νιου Γιορκ Νικς για το πρόβλημα του Καρμέλο Άντονι στο αριστερό γόνατο.

«Είναι αρκετά έξυπνος και έμπειρος, ώστε να εκφράσει την ανησυχία του, αν το θεωρούσε έξυπνο. Είναι καλά, αλλά είμαι σίγουρος πως θα είμαστε προσεκτικοί μαζί του» δήλωσε σχετικά ο Ντέρεκ Φίσερ αναγνωρίζοντας το μικροτραυματισμό, που «κουβαλά» ο «Μέλο» από το ξεκίνημα της regular season του 2014-15. Γίνεται αντιληπτό πως θα παίξει στο μεθαυριανό ματς (23/11, 02:30) με τους Φιλαδέλφεια 76ερς στο «Madison Square Garden», όπου αναμένεται να δώσουν επίσης το παρών οι Χοσέ Καλντερόν (γάμπα) και Αντρέα Μπαρνιάνι (οπίσθιος μηριαίος), οι οποίοι ανέβασαν ρυθμό σε προπονητικό επίπεδο αποφεύγοντας υποτροπή. Αντίθετα, ο Κλίαντονι Έρλι (γόνατο) θα μείνει έξω.

Για τους «σίξερς» προηγείται αυριανό παιχνίδι (22/11, 02:00) με τους Φίνιξ Σανς στο «Wells Fargo Center», αλλά οι Τζέραμι Γκραντ (αστράγαλος), Τζόελ Εμπίντ (πόδι) και Τζέισον Ρίτσαρντσον (πόδι) θα χάσουν αμφότερα. Από την πλευρά του, ο Κέι Τζέι Μακ Ντάνιελς φάνηκε εκνευρισμένος από τον μειωμένο χρόνο συμμετοχής στο χθεσινό ματς με τους Μπόστον Σέλτικς σε πείσμα της θετικής εμφάνισής του, αλλά ο Μπρετ Μπράουν ξεκαθάρισε πως θέλει να χρησιμοποιήσει όλες τις λύσεις για την περιφερειακή γραμμή υποβιβάζοντας τον υποσχόμενο rookie. Ακόμα, ο Τόνι Ρότεν εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του απορρίπτοντας τοποθέτηση του Έρικ Μπλέντσο, ο οποίος υποστήριξε πως το Κεντάκι θα κέρδιζε τους 76ερς σε σειρά τεσσάρων νικών!

Πάντως, οι «ήλιοι» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, ενώ ο Μαρκίεφ Μόρις υποστήριξε ότι έδειξε μεγαλύτερο πάθος σε σχέση με τον Κεντάβιους Κάλντγουελ-Πόουπ στην κρίσιμη φάση του χθεσινού αγώνα με τους Ντιτρόιτ Πίστονς, ώστε να εξασφαλίσει τη νίκη για την ομάδα του με αποτελεσματική άμυνα. Είναι χαρακτηριστικό πως προηγήθηκε τσακωμός των δύο παραπάνω NBAers, που έφερε τεχνική ποινή σε αμφότερους, ενώ ο Μόρις πέρασε και κρίσιμο μπλοκ σε βάρος του Μπράντον Τζένινγκς.

Σε άλλο χθεσινό ματς, οι Ιντιάνα Πέισερς κέρδισαν τους Σάρλοτ Χόρνετς χάρη σε buzzer-beater του Σόλομον Χιλ, η αγωνιστική εξέλιξη του οποίου γεμίζει την ομάδα με δύναμη, όπως ανέφερε ο Φρανκ Βόγκελ με το πέρας της αναμέτρησης. Ακολουθεί μεθαυριανό ραντεβού (23/11, 02:00) με τους Σανς στο «Bankers Life Fieldhouse», αλλά οι Ντέιβιντ Ουέστ (αστράγαλος), Σι Τζέι Ουότσον (πόδι) και Σι Τζέι Μάιλς (γάμπα) κρίνονται τουλάχιστον αμφίβολοι. Μάλιστα, ο τελευταίος κατέγραψε περιορισμένη συμμετοχή στη σημερινή προπόνηση, ενώ οι Πολ Τζορτζ (πόδι) και Τζορτζ Χιλ (γόνατο) είναι δεδομένα στα πιτς.



Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική λόγω Ολυμπιακής Φλόγας
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved