Σαν Αντόνιο Σπερς: Ρεπό για Ντάνκαν και Τζινόμπιλι

Σαν Αντόνιο Σπερς: Ρεπό για Ντάνκαν και Τζινόμπιλι

Ρεπό στους Τιμ Ντάνκαν και Μανού Τζινόμπιλι παραχώρησε ο προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς, Γκρεγκ Πόποβιτς.

Αμφότεροι αποκλείστηκαν από τον σημερινό αγώνα (07/11, 03:00) με τους αήττητους Χιούστον Ρόκετς στο «Toyota Center», αλλά αναμένεται να επιστρέψουν στον μεθαυριανό (09/11, 03:30) με τους Νιου Ορλίνς Πέλικανς στο «AT&T Center». Αξίζει να σημειωθεί πως το αποψινό ματς είναι μέρος της σειράς κεντρικών αγώνων της regular season του 2014-15, κάτι που θυμίζει το «τσουχτερό» πρόστιμο σε βάρος των «σπιρουνιών» από το NBA με αφορμή αντίστοιχα ρεπό του Πόποβιτς. Μάλιστα, οι Τεξανοί απέκλεισαν επίσης τους Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα) και Μάρκο Μπελινέλι (βουβωνική χώρα), που αποχώρησαν πρόωρα από το χθεσινό παιχνίδι με τους Ατλάντα Χοκς, ενώ δεδομένα στα πιτς είναι ο Πάτι Μιλς (ώμος).

Στα της ομάδας του Κώστα Παπανικολάου, ο Τέρενς Τζόουνς (πόδι) αποκλείστηκε από δεύτερο συνεχόμενο ματς, οπότε ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας θα συνεχίσει ως βασικός πάουερ φόργουορντ και ο Έλληνας διεθνής με ενισχυμένο ρόλο στη θέση «4». Αποκλείστηκε επίσης ο Πάτρικ Μπέβερλι, ο οποίος επέστρεψε προχθές ύστερα από απουσία δύο αγώνων, αλλά αποδείχθηκε πως υπέστη υποτροπή στον οπίσθιο μηριαίο, που θα επιτρέψει στον Αϊσάια Κανάν να επανέλθει στο αρχικό σχήμα του Κέβιν Μακ Χέιλ. Αντίθετα, ο Ταρίκ Μπλακ (μηρός) θα επιστρέψει στη δράση ύστερα από δύο διαδοχικούς παραγκωνισμούς επανακτώντας τον ρόλο του αναπληρωματικού σέντερ πίσω από τον Ντουάιτ Χάουαρντ. Για τις «ρουκέτες» ακολουθεί μεθαυριανό εντός έδρας παιχνίδι (09/11, 03:00) με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, που την Κυριακή (10/11, 03:00) θα ολοκληρώσουν σειρά δύο εκτός έδρας αγώνων στο «US Airways Center» των Φίνιξ Σανς.

Πάντως απέκλεισαν ήδη τον Ντέιβιντ Λι (οπίσθιος μηριαίος) από αμφότερα τα ματς, οπότε ο Ντρέιμοντ Γκριν θα συνεχίσει ως βασικός πάουερ φόργουορντ, όπως επιβεβαίωσε ο Στιβ Κερ. Επίσης, οι Χάρισον Μπαρνς και Μαρίς Σπέιτς θα διατηρήσουν αναβαθμισμένο ρόλο εν τη απουσία του 31χρονου φόργουορντ/σέντερ, ο οποίος θα χρειαστεί μαγνητική τομογραφία μετά την πρόωρη αποχώρησή του από τον χθεσινό αγώνα με τους Λος Άντζελες Κλίπερς. Ακόμα, ο Στέφεν Κάρι είπε ότι διασκέδαζει στο παρκέ με αφορμή τη βελτίωσή του στην άμυνα, ενώ ο Άντριου Μπόγκουτ εκτίμησε πως ως σύνολο οι αήττητοι «πολεμιστές» έχουν βελτιωθεί στην επίθεση σε σχέση με πέρσι.

Όσον αφορά τους «ήλιους», αύριο (08/11, 04:00) υποδέχονται τους Σακραμέντο Κινγκς. Ο Τι Τζέι Ουόρεν (αντίχειρας) μάλλον θα παραμείνει στον κατάλογο απόντων του Τζεφ Χόρνασεκ μέχρι την επόμενη εβδομάδα, ενώ ο κόουτς των εκπρόσωπων της Αριζόνα υποστήριξε πως ο Μαρκίεφ Μόρις έχει αποδείξει πλέον ότι αξίζει ρόλο βασικού πάουερ φόργουορντ σε επίπεδο NBA. Τέλος, οι «βασιλιάδες» δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, αλλά ο Μάικ Μαλόουν ομολόγησε ότι δυσκολεύεται να χωρέσει τον Ρέι Μακ Κάλουμ Τζούνιορ στο rotation του πίσω από τους Ντάρεν Κόλισον και Ραμόν Σέσιονς έπειτα από σχετική τοποθέτηση του 23χρονου πλέι-μέικερ, που υποστήριξε πως περιμένει υπομονετικά για μία ευκαιρία.



Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Super League: Οριστικό! Τότε τελειώνουν τα play offs - Πότε θα γίνει το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR: «Ο δρόμος είναι μακρύς, πάμε μαζί!»
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Το «Ζάρι» challenge της Μαρίνας Σάττι στο ΟΠΑΠ Game Time
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (24/04) - Πού θα δείτε ΑΕΚ-Παναθηναϊκός, Super League, Euroleague
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved