Κλίβελαντ Καβαλίερς: Δύσκολη προσαρμογή για Τόμπσον

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Δύσκολη προσαρμογή για Τόμπσον

Δεν νιώθει ιδιαίτερη άνεση ο Τριστάν Τόμπσον των Κλίβελαντ Καβαλίερς ως αναπληρωματικός του Ντέιβιντ Μπλατ.

Πριν από λίγες ημέρες απέρριψε προσφορά 48 εκατομμυρίων δολαρίων για τετραετή επέκταση συμβολαίου, οπότε το επόμενο καλοκαίρι θα γίνει restricted free agent, αλλά από το ξεκίνημα της regular season του 2014-15 προσπαθεί να προσαρμοστεί ως εναλλακτική λύση για τη frontline πίσω από τους Κέβιν Λοβ και Άντερσον Βαρεχάο. Μάλιστα ομολόγησε ότι αντιμετωπίζει δυσκολίες, αλλά τόνισε πως μαζί με τους Μάθιου Ντελαβέντοβα, Σον Μάριον και Μάικ Μίλερ προσπαθεί να προσφέρει τις απαραίτητες ανάσες στους βασικούς κατά τη διάρκεια των αγώνων. Αντίστοιχο στόχο θα θέσει στο αποψινό παιχνίδι (05/11, 05:00) με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς στο «Moda Center» και στο αυριανό (06/11, 04:00) με τους Γιούτα Τζαζ στο «EnergySolutions Arena».

Ως σύνολο, οι «καβς» συνεχίζουν χωρίς τραυματισμούς, αλλά οι εκπρόσωποι του Όρεγκον θα στερηθούν των υπηρεσιών του Τζόελ Φρίλαντ (πόδι), ο οποίος αποκλείστηκε και από τον προχθεσινό αγώνα με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς. Αντίθετα, ο Μέγερς Λέοναρντ (ίωση) είναι πλέον στη διάθεση του Τέρι Στοτς, αν και δεν έπαιξε στο ματς με τους «πολεμιστές», ενώ γνωστοποιήθηκε πως ο Ντάμιαν Λίλαρντ είναι μακριά από το 100% λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς. Στα των «μορμόνων», που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού, ο Κουίν Σνάιντερ εκτίμησε πως ο Ντάντε Έξουμ θέλει να βελτιωθεί και θεώρησε φυσιολογικές μερικές μέτριες βραδιές του ως rookie.

Μεθαύριο (07/11, 05:30), οι Μπλέιζερς θα συνεχίσουν τη regular season στο «Moda Center», όπου θα βρεθούν οι Ντάλας Μάβερικς, που στερούνται των υπηρεσιών του Ρέιμοντ Φέλτον (αστράγαλος/τιμωρία). Αντίθετα, ο Αλ-Φαρούκ Αμινού (γόνατο) θα δώσει το παρών, καθώς ισχυρίστηκε πως ο τραυματισμός του στον χθεσινό αγώνα με τους Μπόστον Σέλτικς δεν ήταν σοβαρός, ενώ προπονήθηκε σήμερα χωρίς περιορισμούς. Κανονικά θα παίξει και ο Μόντα Έλις, ο οποίος υπέστη μικροτραυματισμό στο γόνατο κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης των εκπρόσωπων του Ντάλας.

Αύριο (06/11, 03:30) οι Σαν Αντόνιο Σπερς υποδέχονται τους Ατλάντα Χοκς στο «AT&T Center» χωρίς τον Πάτι Μιλς (ώμος), αλλά ο Τιάγκο Σπλίτερ (γάμπα) κρίνεται έτοιμος για το φετινό ντεμπούτο του. Από την άλλη, ο Κάιλ Κόρβερ (ίωση) επανεντάχθηκε σήμερα στις προπονήσεις του Μάικ Μπουντενχόλζερ, οπότε αναμένεται πλέον να παίξει αύριο, αλλά ο Άντριαν Πέιν (πόδι) θα χάσει δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Σε άλλο αυριανό παιχνίδι (06/11, 05:00), οι Ντένβερ Νάγκετς θα βρεθούν στο «Sleep Train Arena» των Σακραμέντο Κινγκς χωρίς τον Τζέι Τζέι Χίκσον (τιμωρία), ενώ σήμερα ξεκαθαρίστηκε πως ο Γιουσούφ Νούρκιτς δεν θα ενισχύσει τη Βοσνία στο Ευρωμπάσκετ του επόμενου καλοκαιριού, ώστε να παίξει στο επόμενο Summer League. Τέλος, οι «βασιλιάδες» θα παραταχθούν χωρίς απουσίες, ενώ υποβίβασαν τον Έρικ Μόρλαντ στους Ρένο Μπίγκχορνς της D-League.



Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Γλιτώνει τη χρεοκοπία ο Μπόρις Μπέκερ
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
Μπαίνει στο χειρουργείο ο Έντσο Φερνάντες
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
ΑΕΚ: «Συμπεριφορές προβοκατόρων προκαλούν ανυπολόγιστη ζημιά στην ομάδα μας»
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
Euroleague, Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός 77-69: Έμεινε από ενέργεια και η Μπάρτσα έκανε το 1-1
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved