Μιλγουόκι Μπακς: Νέα… προσέγγιση των Νετς στον Κιντ

Μιλγουόκι Μπακς: Νέα… προσέγγιση των Νετς στον Κιντ

Ο ιδιοκτήτης των Μπρούκλιν Νετς, Μιχαήλ Προχόροφ, θυμήθηκε τον Τζέισον Κιντ, ο οποίος είναι πλέον κόουτς των Μιλγουόκι Μπακς.

Με «αιχμηρή» τοποθέτηση θύμισε ότι ενοχλήθηκε από τη συμπεριφορά του παλαίμαχου NBAer και ουσιαστικά προανήγγειλε «εχθρική» ατμόσφαιρα για τον Κιντ στις 19 Νοεμβρίου, όταν τα «ελάφια» θα βρεθούν στο «Barclays Center». «Δεν είμαι πλέον στο Μπρούκλιν. Δυστυχώς μιλούν ακόμα για την κατάσταση σε αντίθεση με μένα» απάντησε με… νόημα ο Κιντ, ο οποίος για το σημερινό ματς (05/11, 02:00) της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο «Bankers Life Fieldhouse» των ελλιπέστατων Ιντιάνα Πέισερς αποφάσισε να αφαιρέσει τον Κρις Μίντλετον από το αρχικό σχήμα, ώστε να χρησιμοποιήσει τον Ερσάν Ιλιασόβα ως βασικό πάουερ φόργουορντ και να μεταφέρει τον Τζαμπάρι Πάρκερ στη «3» της βασικής πεντάδας.

Βασικός πλέι-μέικερ θα παραμείνει ο Μπράντον Νάιτ, ο οποίος ανέφερε πως δεν νιώθει επιπλέον πίεση, αν και το επόμενο καλοκαίρι θα γίνει restricted free agent. Πρόσφατα ανανεώθηκε μονομερώς το συμβόλαιο του Κένταλ Μάρσαλ για το 2014-15, κίνηση που του προσέδωσε άνεση, όπως σημείωσε με σχετική τοποθέτησή του. Στα των τραυματιών, οι Ντάμιεν Ινγκλίς (πόδι) και Τζόνι Ο’ Μπράιαντ (γόνατο) δεν υπολογίζονται από τον Κιντ, ενώ ο Φρανκ Βόγκελ θα στερηθεί εκ νέου των υπηρεσιών των Πολ Τζορτζ (πόδι), Ντέιβιντ Ουέστ (αστράγαλος), Τζορτζ Χιλ (γόνατο) και Σι Τζέι Ουότσον (πόδι). Αντίθετα, ο Ρόντνι Στάκι (πόδι) θα παίξει με περιορισμό δεκαπέντε λεπτών λόγω νέου τραυματισμού του, οπότε ο Σόλομον Χιλ μάλλον πάρει χρόνο συμμετοχής στη θέση «1».

Αύριο (06/11, 03:00), τα «ελάφια» θα βρεθούν στο «Verizon Center» των Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, που απόψε (05/11, 02:30) φιλοξενούνται από τους Νιου Γιορκ Νικς στο «Madison Square Garden». Οι Μπράντλι Μπιλ (καρπός) και Μαρτέλ Ουέμπστερ (μέση) θα χάσουν αμφότερα τα παιχνίδια, ενώ ο Ράντι Ουίτμαν εκθείασε τον Γκάρετ Τεμπλ με αφορμή την παρουσία του στο παρκέ από το ξεκίνημα της regular season του 2014-15. Από την άλλη θα λείψουν ο Αντρέα Μπαρνιάνι (οπίσθιος μηριαίος) και ο Χοσέ Καλντερόν (γάμπα), οπότε θα συνεχίσει ο βασικός πλέι-μέικερ ο Σέιν Λάρκιν, ο οποίος ανέφερε πρόσφατα ότι κατανοεί την απόφαση των Νεοϋορκέζων περί αγνόησης του όρου για μονομερή ανανέωση του συμβολαίου του.

Restricted free agent το επόμενο καλοκαίρι θα γίνει ο Ιμόν Σουμπέρτ των Νικς, αλλά ξεκαθάρισε πως σκέφτεται αποκλειστικά τους αγωνιστικούς στόχους της ομάδας του, καθώς πιθανή επίτευξή τους θα ευνοήσουν και την εξασφάλιση νέου συμβολαίου στην επόμενη offseason. Επιστρέφοντας στον σημερινό αγώνα, ο Ντέρεκ Φίσερ αποφάσισε να συνεχίσει τις αλλαγές στη frontline του χρίζοντας βασικό πάουερ φόργουορντ τον Αμάρε Στουντεμάιρ αντί του Κουίνσι Έισι, ο οποίος είναι μακριά από το 100% εξαιτίας τραυματισμού στον καρπό.

Σημειώνουμε πως οι εκπρόσωποι του «Μεγάλου Μήλου» θα βρεθούν αύριο (06/11, 02:30) στο «Palace» των Ντιτρόιτ Πίστονς, που δεν έχουν τον Τζόντι Μικς (μέση) και ίσως στερηθούν εκ νέου των υπηρεσιών του Καρτιέρ Μάρτιν (πόδι). Σήμερα, ο Σταν Βαν Γκάντι ομολόγησε ότι μελετά πλέον την εισαγωγή του Γκρεγκ Μονρό στη βασική πεντάδα δίπλα στους Τζος Σμιθ και Αντρέ Ντράμοντ. Προφανώς η συγκεκριμένη πρόθεση συνδυάζεται με υποβιβασμό του Κάιλ Σίνγκλερ σε αναπληρωματικό ρόλο.



Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκο» το αεροδρόμιο για την υποδοχή των παικτών που «άλωσαν» την Πόλη (vids)
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Βαθμολογία UEFA: Δύσκολη η 15η θέση - Μόνο μαθηματικές ελπίδες
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Άρης: Χωρίς τέσσερις ολοκληρώνει την προετοιμασία του
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
Ολυμπιακός: Επική Marca! Έκανε δαφνοστεφανωμένο τον Μεντιλίμπαρ (pic)
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved