Κλίβελαντ Καβαλίερς: Πρόωρη αποχώρηση για Κέβιν Λοβ!

Κλίβελαντ Καβαλίερς: Πρόωρη αποχώρηση για Κέβιν Λοβ!

Δεν ολοκλήρωσε τη σημερινή προπόνηση των Κλίβελαντ Καβαλίερς ο 26χρονος Κέβιν Λοβ λόγω μικροτραυματισμού στα πλευρά.

Χτυπήθηκε από συμπαίκτη και ο Ντέιβιντ Μπλατ αποφάσισε να τον προφυλάξει στην υπόλοιπη προπόνηση, αλλά ξεκαθάρισε πως τον υπολογίζει για τα πρώτα ματς της regular season του 2014-15, όπως τα υπόλοιπα μέλη του ρόστερ του. Άλλωστε απομένουν δύο ημέρες για την πρεμιέρα των «Καβς» (31/10, 02:00) με τους Νιου Γιορκ Νικς στο «Quicken Loans Arena», ενώ ακολουθεί επίσκεψη στο «United Center» των Σικάγο Μπουλς (01/11, 02:00), που αύριο (30/10, 02:00) θα βρεθούν στο «Madison Square Garden» των Νεοϋορκέζων για την πρεμιέρα των δύο πρώτων αντιπάλων των Καβαλίερς. Από εκεί και πέρα αντικρούστηκαν ενδείξεις για προσέγγιση συμφωνίας από τους εκπρόσωπους του Οχάιο και τον Τριστάν Τόμπσον, ο οποίος πρέπει να αποδεχθεί νέο συμβόλαιο μέχρι τις 31 Οκτωβρίου, αλλιώς θα γίνει restricted free agent το επόμενο καλοκαίρι.

Στα των Νικς, ο Αμάρε Στουντεμάιρ δήλωσε πως θα αποδεχτεί οποιονδήποτε αγωνιστικό ρόλο τονίζοντας πως δεν θεωρεί αυτονόητη την παρουσία του στη βασική πεντάδα του Ντέρεκ Φίσερ, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει τη χρονιά με τους Χοσέ Καλντερόν, Ιμόν Σουμπέρτ, Καρμέρλο Άντονι, Τζέισον Σμιθ και Σαμ Ντάλεμπερτ στο αρχικό σχήμα, αν και ξεκαθάρισε πως θα προσαρμόζει τη βασική πεντάδα του ανάλογα με τον εκάστοτε αντίπαλο. Επίσης, ο κόουτς των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου» επανέλαβε ότι ο Καλντερόν (γάμπα) μάλλον θα προλάβει την πρεμιέρα διακρίνοντας την απαραίτητη πρόοδό του, ενώ τον αυριανό αγώνα θα προλάβει και ο Πάμπλο Πριτζιόνι (μέση), οπότε θα αναλάβει ρόλο αναπληρωματικού πλέι-μέικερ. Αντίθετα, ο Αντρέα Μπαρνιάνι (οπίσθιος μηριαίος) θα μείνει έξω.

Ακόμα, ο σύλλογος της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε σχετικές ενδείξεις ανανεώνοντας μονομερώς το συμβόλαιο του Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ. Στους «ταύρους», ο Τζίμι Μπάτλερ (αντίχειρας) ισχυρίστηκε πως νιώθει καλύτερα τονίζοντας πως θέλει να παίξει στο αυριανό ματς, αλλά έχασε και τη σημερινή προπόνηση, οπότε μάλλον οδεύει προς αποκλεισμό. Αντίθετα, οι συμπαίκτες του είναι στη διάθεση του Τομ Θίμποντο, ο οποίος επανέλαβε ότι οι Ντέρικ Ρόουζ και Γιοακίμ Νοά θα ξεκινήσουν τη νέα σεζόν του NBA με χρονικό περιορισμό, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες για νέο τραυματισμό τους.



O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved