Λος Άντζελες Λέικερς: Μία εβδομάδα έξω ο Τζόρνταν Κλάρκσον

Λος Άντζελες Λέικερς: Μία εβδομάδα έξω ο Τζόρνταν Κλάρκσον

Μετά τον Νικ Γιανγκ, οι Λος Άντζελες Λέικερς έχασαν τον Τζόρνταν Κλάρκσον κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας.

Ο πρώτος αναμένεται να απουσιάσει από παιχνίδια της regular season του 2014-15 λόγω τραυματισμού στο χέρι, αλλά ο 22χρονος γκαρντ θα χρειαστεί αποθεραπεία μίας εβδομάδας έπειτα από χθεσινό τραυματισμό στην αριστερή γάμπα, όπως εκτιμήθηκε έπειτα από τις σημερινές ιατρικές εξετάσεις (10/10). Δηλαδή θα προλάβει τρία ή τέσσερα φιλικά προετοιμασίας, στα οποία φιλοδοξεί να εξασφαλίσει ρόλο στο rotation του άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού και νυν προπονητή των «λιμάνθρωπων», Μπάιρον Σκοτ. Πάντως, δεν θα παίξει στο μεθαυριανό ματς (13/10, 04:30) της τρέχουσας preseason του NBA με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο «Citizens Business Bank Arena» του Οντάριο των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αντίθετα, ο Ράιαν Κέλι (οπίσθιος μηριαίος) ίσως προλάβει το συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς από μέρα σε μέρα θα επανενταχθεί στην προετοιμασία των Λέικερς, ενώ αμφίβολος είναι και ο Ζαβιέ Ανρί (μέση), που προόδευσε σε σημαντικό βαθμό τις τελευταίες ημέρες. Πέρα από τους τραυματισμούς, ο Σκοτ εξέφρασε δημόσια νέες παρατηρήσεις επί του Τζούλιους Ραντλ δηλώνοντας πως ο rookie φόργουορντ έμοιαζε χαμένος στο παρκέ σε διαστήματα του χθεσινού αγώνα με τους «πολεμιστές».

Στα των εκπρόσωπων του Όκλαντ, ο Αντρέ Ιγκουοντάλα έσπασε τη μύτη του στο χθεσινό ματς και δεν προπονήθηκε σήμερα, αλλά λογικά θα παίξει στο μεθαυριανό φιλικό, ενώ ο Χάρισον Μπαρνς αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον ώμο και κατέγραψε πλήρη παρουσία στις σημερινές ομαδικές ασκήσεις του Στιβ Κερ, όπως ο Άντριου Μπόγκουτ, που υπέστη μικροτραυματισμό στο ισχίο. Αντίθετα, ο Φέστους Εζέλι (πόδι) έμεινε έξω, ενώ ο Σόουν Λίβινγκστον (δάκτυλο ποδιού) αρκέστηκε σε σουτάκια συνεχίζοντας την προσπάθεια για επιστροφή στη δράση από την έναρξη της νέας regular season.

Μέσα σε όλα, ο Κερ παραχώρησε συνέντευξη, στην οποία εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της αποθεραπείας των Λίβινγκστον και Εζέλι, ενώ επιβεβαίωσε πως εξέταζε προτάσεις για έναρξη προπονητικής καριέρας εδώ και χρόνια. Παραδέχθηκε επίσης ότι μελέτησε σοβαρά προσφορά των Νιου Γιορκ Νικς, πριν προτιμήσει εκείνη των Ουόριορς, επειδή έκρινε αδύνατη τη μετακόμιση της οικογένειάς του στην ανατολική ακτή των ΗΠΑ. Τέλος, ο Κλέι Τόμπσον είπε στην Oakland Tribune πως ελπίζει ότι σύντομα θα μπορέσει να υπογράψει νέο συμβόλαιο, χωρίς να επιβεβαιώσει τις φημολογίες περί προσέγγισης σχετικής συμφωνίας.



Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Τι ισχύει με τις νέες ταυτότητες
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Λίβερπουλ: Θέλει Σλοτ στη θέση του Κλοπ ο Φαν Ντάικ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Euroleague: Ρεκόρ καριέρας ο... διαστημικός Κώστας Σλούκας - Ένα βήμα πριν το Final 4 η Ρεάλ
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
Πρώτο εμπόδιο ο Μοντέιρο για τον Τσιτσιπά
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved