Λος Άντζελες Λέικερς: Απόλυτη ικανοποίηση για Κόμπι

Λος Άντζελες Λέικερς: Απόλυτη ικανοποίηση για Κόμπι

Και στα οκτώ φιλικά προετοιμασίας των Λος Άντζελες Λέικερς αναμένεται να πάρει μέρος ο Κόμπι Μπράιαντ.

Μετά τη σημερινή προπόνηση (30/09), ο άλλοτε παίκτης του Παναθηναϊκού και νυν τεχνικός των «λιμνάνθρωπων», Μπάιρον Σκοτ, δήλωσε: «Φαινόταν καλά και ένιωθε τέλεια» σχολιάζοντας την παρουσία του 5-φορές NBAer τονίζοντας πως δεν διακρίνει αφορμή για παραγκωνισμό του από κάποιο ματς της τρέχουσας preseason και πως στα επίσημα παιχνίδια θα πετύχει μέσο όρο ανώτερο των είκοσι πόντων. Πάντως, ο Κόμπι και ο Στιβ Νας ακολουθούν ξεχωριστό προπονητικό πρόγραμμα, όπως αποδείχθηκε με τον αποκλεισμό τους από μία εκ των δύο αυριανών προπονήσεων, ενώ σήμερα ο μεν προπονήθηκε για 135 λεπτά και ο δε για 45. Από την πλευρά του, ο Ζαβιέ Ανρί παραμένει στα πιτς λόγω τραυματισμού στο γόνατο, ενώ γνωστοποιήθηκε πως αντιμετωπίζει και σπασμούς στη μέση. Μέσα σε όλα, ο Τζούλιους Ραντλ αναγνώρισε πως προορίζεται για αναπληρωματικό ρόλο πίσω από τους Κάρλος Μπούζερ τονίζοντας πως ο 32χρονος φόργουορντ/σέντερ αξίζει τη θέση, η οποία δεν τον απασχολεί σε τόσο σημαντικό βαθμό, όπως πρόσθεσε.

Στο μεταξύ, ο Τζόρνταν Φάρμαρ, άλλοτε γκαρντ των Λέικερς και νυν των Λος Άντζελες Κλίπερς, ανέφερε ότι δέχεται γραπτές επιθέσεις από φίλους της προηγούμενης ομάδας του σε διάφορα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ξεκίνησε προετοιμασία υπό τις εντολές του Ντοκ Ρίβερς, πρόεδρου και κόουτς των έτερων εκπρόσωπων της «πόλης των αγγέλων», που αρκέστηκε σε δεκαέξι παίκτες στο ρόστερ της preseason. Μάλιστα, οι Ρέτζι Μπούλοκ (γόνατο) και Σι Τζέι Ουίλκοξ (ώμος) είναι στο 100%, παρά αποκλεισμό τους από το Summer League λόγω τραυματισμού, ενώ με το πέρας της σημερινής προπόνησης ο Μπλέικ Γκρίφιν ισχυρίστηκε ότι δεν ένιωσε την παραμικρή ενόχληση στη μέση ή στα πόδια, που δεν του επέτρεψαν να ενισχύσουν τις ΗΠΑ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας. Ο 25χρονος φόργουορντ δημιούργησε περισσότερα ερωτηματικά για τη σοβαρότητα των συγκεκριμένων προβλημάτων δηλώνοντας πως κατά τη διάρκεια της περασμένης offseason δούλεψε εντατικά στα τρίποντα.

Στα των Ντιτρόιτ Πίστονς, που συνεχίζουν επίσης την προετοιμασία τους, ο Τζος Σμιθ παραδέχθηκε πως το 2013-14 ήταν μέτριος, αλλά πρόσθεσε πως νιώθει καλύτερα ενόψει της νέας regular season του NBA διακρίνοντας ευκαιρία για ατομική βελτίωση. Άλλωστε προορίζεται για τον ρόλο του βασικού πάουερ φόργουορντ μπροστά από τον Γκρεγκ Μονρό, ο οποίος πασχίζει ακόμα να ξεφύγει από τα σενάρια γύρω από το μέλλον του έχοντας ξεκαθαρίσει ότι είναι επικεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τα «πιστόνια». Τέλος, ο Σταν Βαν Γκάντι ζήτησε αποτελεσματικότητα και σταθερότητα από τον Μπράντον Τζένινγκς επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά ότι μπορεί κάλλιστα να υπολογίσει τον Ντι Τζέι Όγκουστιν ή τον Ουίλ Μπάινουμ ως βασικό πλέι-μέικερ σε βάρος του πρώην παίκτη των Μιλγουόκι Μπακς.



Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Euroleague: Στην 8αδα η Μπασκόνια, "σκότωσε" την Βίρτους απ' το τρίποντο
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Youth League: Πέρασε η Μίλαν και παίζει με Ολυμπιακό
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
Σερέλης: "Θέλουμε να κρατήσουμε την έδρα μας και να πάμε στο Βερολίνο"
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved