Νιου Γιορκ Νικς: Στην D-League o Αντετοκούνμπο

Νιου Γιορκ Νικς: Στην D-League o Αντετοκούνμπο

Πλην απροόπτου, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα παίξει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην D-League, ενώ δεν προβλέπεται παρουσία του στη φετινή preseason των Νιου Γιορκ Νικς.

Φαίνεται πως απέρριψε προτάσεις διάφορων ευρωπαϊκών ομάδων, που του πρότειναν σημαντικότερες οικονομικές αποδοχές σε σχέση με τους Ουέστσεστερ Νικς, θυγατρική ομάδα των Νεοϋορκέζων στο NBDL. Θυμίζουμε πως πέρσι φόρεσε τη φανέλα των Ντέλαγουερ 87ερς βοηθώντας στην παρθενική χρονιά του συλλόγου στην D-League, ενώ φέτος θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο, καθώς η νέα ομάδα του θα πάρει μέρος για πρώτη φορά στη θυγατρική λίγκα του NBA. Μάλιστα, την 1η Σεπτεμβρίου θα έχει το δικαίωμα να αποκτήσει παίκτες από τους άλλους συλλόγους του NBDL, ώστε να ενισχύσει το ρόστερ της. Από την πλευρά τους, οι Νικς του «μαγικού» κόσμου θα διατηρήσουν τα δικαιώματα χρήσης του Αντετοκούνμπο στο NBA, χωρίς να τον υπολογίζουν για το 2014-15, καθώς γέμισαν το ρόστερ του Ντέρικ Φίσερ. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Λουί Λαμπεριγέ, 57η επιλογή του φετινού ντραφτ, υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Παρί για τον ίδιο λόγο, οπότε θα συνεχίσει στο γαλλικό πρωτάθλημα.

Από την πλευρά του, ο Καρμέλο Άντονι επανέλαβε πρόσφατα πως παραλίγο να αποχωρήσει από τους Νικς ως unrestricted free agent, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητά του για πρόκριση των Νεοϋορκέζων στα playoffs του 2015. Στο μεταξύ, ο προσωπικός φυσιοθεραπευτής του, Ίνταν Ράβιν, δήλωσε πως o «Μέλο» έχασε κιλά κατά τη διάρκεια της τρέχουσας offseason θέλοντας να επεκτείνει τη χρονική έκταση της καριέρας του, αν και η New York Post έγραψε προγενέστερα πως η προσαρμογή στα νέα επιθετικά συστήματα του Φίσερ αποτέλεσε την επίμαχη αφορμή, ενώ το ESPN εκτίμησε πως ούτως ή άλλως είναι αρκετά έξυπνος και ευέλικτος, ώστε να προσαρμοστεί στα διαμορφωμένα δεδομένα. Την πεποίθησή του για ατομική βελτίωση με τον Φίσερ στην τεχνική ηγεσία των Νικς εξέφρασε ο Ιμάν Σουμπέρτ, ο οποίος τους τελευταίους μήνες ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης του αριστερού γονάτου ύστερα από σχετική εγχείρηση, ενώ ο Τζέι Αρ Σμιθ υποστήριξε πως θέλει να αναλάβει ηγετικό ρόλο και να βοηθήσει τα νεότερα μέλη του δυναμικού μέσα στην επόμενη σεζόν.

Μέσα σε όλα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής πυγμαχίας, Μάνι Πακιάο, είπε ότι θα ήθελε τον πρώην φόργουορντ των Νικς, Μέτα Ουόρλντ Πις, στο ρόστερ της μπασκετικής ομάδας των Φιλιππίνων που θα αναλάβει, αλλά πρέπει να δείξει υπομονή για λίγους μήνες, αφού ο Πάντα Φρεντ υπέγραψε συμβόλαιο με σύλλογο του κινέζικου CBA. Τέλος, επισημοποιήθηκε η προσθήκη του Τζιμ Κλίμονς στο τεχνικό επιτελείο των Νικς, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών συνεργάτης του Φιλ Τζάκσον, νέου προέδρου των εκπρόσωπων του «Μεγάλου Μήλου», ενώ ο σύλλογος της Νέας Υόρκης γνωστοποίησε το πρόγραμμα φιλικών παιχνιδιών προετοιμασίας ενόψει του 2014-15.

Παρακάτω το πρόγραμμα:
08/10: Μπόστον Σέλτικς (Χάρτφορντ)
11/10: Μπόστον Σέλτικς (Κονέκτικατ)
13/10: Τορόντο Ράπτορς (Νέα Υόρκη)
14/10: Φιλαδέλφεια 76ερς (Σίρακιουζ)
20/10: Μιλγουόκι Μπακς (Νέα Υόρκη)
22/10: Ουάσινγκτον Ουίζαρντς (Νέα Υόρκη)
24/10: Τορόντο Ράπτορς (Μόντρεαλ)



Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Έφτιαξε τζατζίκι η κυρία Μαξίμοβιτς!
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
Μαρία Αριστοτέλους: Βγαίνει νικήτρια στην τεράστια μάχη της
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
O θρυλικός Ρομάριο γυρίζει στα γήπεδα στα 58 του χρόνια!
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
Κόντρα στην Αγγλία για τις αλλαγές στο κύπελλο
©2011-2024 Onsports.gr - All rights reserved